Milyen életfeladattal született a Földre a gyerek?
Horoszkópjából kiderül
Olvasd el, a te gyerkőcödnek mit szán a sors!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szülőként - még ha csak érdekességképpen is - mindenki kíváncsi rá, milyen sors várhat a gyerekére.

Ezoterikus nézetek szerint a gyerek küldetése már akkor meg van írva, amikor megszületik, és ezt a feladatot kell földi élete során elvégeznie. Ha szeretnéd tudni, a te csemetédre milyen sorsfeladat vár az életében, keresd ki csillagjegyét, és megtudhatod!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha gyermeked a Kos jegyében született, életfeladata, hogy pozitív szemléletével, kisugárzásával mások életét szebbé tegye, és a bennük lévő esetleges negatív energiákat átfordítsa pozitívba. A Kos jegyűek életük során mindig igyekeznek megragadni és a legjobbat kihozni az egyes helyzetekből. Életrevalóak, és képesek feltalálni magukat a legnehezebbnek tűnő körülmények között is.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha csemetéd horoszkópja Bika, akkor életében számára a legfontosabb dolog az lesz, hogy maga elé kitűzött céljait elérje, és önmagát megvalósítsa. Mindig próbáld őt maradéktalanul elfogadni, és céljaiban támogatni! Nagy eséllyel vonzza majd a művészet. Amennyiben így alakul, engedd, hogy ilyen módon bontakoztassa ki páratlan képzelőerejét. Sokra viheti ezen a területen.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyű gyermekek felnőttként rendkívül jó irányítóvá válnak. Mivel ez párosul egy nagyfokú rálátással, szociológiai és diplomáciai érzékkel, egy nagyobb közösség életének jobbá tételéért is hatékony küzdelmet folytathat. Az Ikrek jegyűeknél nem kizárt ennek folytán a politikai pálya, de mások sorsának jó irányba terelése akár a tanári pályát is jelentheti számára. Az idő elhozza, hol tud kiteljesedni.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha gyermeked Rák, akkor egy igazi családcentrikus emberkét ismerhetsz benne. Életfeladata, hogy családját mindenben segítse. Nem anyagi támogatásra kell elsősorban gondolni - igaz, ez is benne van -, hanem mély és őszinte szeretetre, odaadásra, gondoskodásra. Mivel jól látja az élet dolgait, a Rák nagyon jó tanácsadó is, így is segíti a körülötte élő emberekeket, családját.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha Oroszlán jegyű a gyermeked, vezetőnek született. Sajnos azonban nem kizárt, hogy sok csalódás éri az életben, mert erre a jegyre jellemző, hogy túl nagyokat álmodik. Mivel nem mindent sikerül véghezvinnie, nem egyszer érheti kudarc. Hogy ezt minél inkább elkerülje, fontos, hogy megtanítsd őt arra, mik a reális célok, és mik nem, illetve arra, hogyan vészelheti át könnyedén, ha valami nem sikerül.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a csemetéd a Szűz jegyében született, egész életében küzdeni fog benne jellemének két erős vonása: az egyik, hogy a realitásban él, a másik pedig, hogy kimeríthetetlen forrása a jobbnál jobb, sokszor eléggé elrugaszkodott ötleteknek. Ha megtalálja a kettő közti egyensúlyt, akkor lehet igazán boldog. Lehet, hogy a művészet fogja neki megadni álmodozás és valóság közt az egyensúlyt.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha a gyerkőcöd ebben a jegyben született, gondolkodása racionális. Ha döntenie kell, sajnos nincs a helyzet magaslatán, ugyanis rendkívüli módon tart a tévedéstől és a megbánástól. Életfeladata, hogy legyőzze önmagában a félelmet a rossz döntésektől, és megerősödjön a saját magába vetett hite. Várnak rá nehéz helyzetek, de boldogulhat, ha mer hinni magában.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Csemetéd Skorpió? Akkor önfejűsége viheti előre az életben. Ő ugyanis akkor sem adja fel, amikor a többi ember már rég lemond a céljairól. Olyan esetekben is igaz ez, ahol a kitűzött cél már-már irreális. Kitartása példaértékű lehet a körülötte élők számára. Életfeladata, hogy családtagjainak, ismerőseinek megmutassa, olyan hozzáállással, amilyen neki van, szinte bármi elérhető.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas csillagjegyűek számára a családjuk mindennél, még saját maguknál is előrébb való. Ha gyermekednek ez a jegye, életfeladata családja védelmezése és boldoggá tétele. Bármit is csinál az életben, azért teszi, hogy a körülötte élők sorsa jobb lehessen. Mindig lehet rá számítani. Nagyszerű gyerek, és felnőttként nagyszerű házastárs, illetve gondoskodó, szerető szülő válik belőle.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha gyermeked Bak, bizonyára észrevetted már, hogy amit ő elképzelt magának, hogy eléri, azt bizony minden áron el is akarja érni. Felnőttként ez még inkább így lesz. Hajlamos lehet kissé törtetőnek lenni. Gyermekkorától fogva racionálisabb és céltudatosabb a körülötte élőknél, és jó példával jár elöl. Remek vezető válhat belőle, akár egy saját vállalkozás élén, amelyet jó eséllyel sikerre vihet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha csemetéd a Vízöntő jegyében született, különleges személyiség. Életfeladata, hogy minden elé gördülő akadályt, céljaiban előtte húzódó korlátot megdöntsön, és elérje a céljait. Az univerzumtól ehhez különleges erőt kap, ám azt nem egyedül a saját érdekeinek érvényesítésére, hanem mások életének, sorsának jobbá tételére is hasznosítja.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha gyermeked Halak, talán ő a kis kedvenc az oviban vagy az iskolában, ugyanis olyan kisugárzása van, hogy nincs ember, aki ellen tudna állni neki. Ez az adottság egész életében elkíséri, így könnyen tud majd érvényesülni, ha például állást vagy párt keres. Életfeladata, hogy megtanulja érzékelni a környezete minden rezdülését. Rendkívül empatikus másokkal, és jó hallgatóság.

Ezt is szeretjük