Melyik napon született a gyerek? - Így segítsd életfeladata teljesítésében

Neveld tudatosan, hogy bevégezhesse küldetését.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A reinkarnációs elméletek szerint többször születünk le a Földre, és minden egyes leszületés során más és más dolgot kell megtapasztalnunk. Természetesen ez nemcsak rád, hanem a gyermekedre is igaz.

A fejlődés kulcsa az életfeladat beteljesítése, ami által magasabb tudati szintre léphet a kicsi, ráadásul pozitív karmát visz majd magával a következő életébe.

Szülőként te is biztosan azt szeretnéd, hogy lurkód megvalósíthassa önmagát, és kiteljesedhessen a szakmájában, ezért nem árt tudatosan nevelni már kicsi korától. Az ezoterikus felfogás szerint ugyanis születésének napja a kicsi személyisége mellett egyes adottságait és képességeit is meghatározza.

Hétfő

A hét első napján érkezett gyerek igazán empatikus lélek, aki akkor boldog, ha másokon segíthet. Mindenét kérés nélkül megosztja szeretteivel, vajból van a szíve. Életfeladata, hogy jobbá tegye a világot, és másokat is megtanítson a toleranciára. Ezért felnőttként nagy valószínűséggel a pedagógia vagy a szociális területek érdeklik majd, ami nem jár ugyan kiemelkedő anyagi lehetőséggel, de a körülötte lévőkkel kialakult érzelmi kötődések kárpótolni fogják.

Kedd

A keddi nap szülöttei igazi vezető típusok, akik örömmel vállalják fel az irányítással járó feszültséget. Gyermeked racionalitása már nagyon korán megmutatkozhat - terelgesd pénzügyi vagy gazdasági pálya felé. A sorstól kapott feladata, hogy optimizmusával folyamatosan motiválja a körülötte élőket, és segítsen nekik, ha elakadtak valamiben. Bár az érzelmi intelligenciája igen magas, ne felejtsd el a diplomáciai érzékét is fejleszteni.

Szerda

A hét harmadik napján érkezett lurkóknak lételemük a kihívás, valami új létrehozása. Éppen ezért ne korlátozd a lurkó alkotó- és kísérletező kedvét rutinfeladatokkal, melyek meggátolják az életfeladata beteljesítésében. Gyermeked azért érkezett a Földre, hogy jobbá tegye azt, amit a legkülönbözőbb területeken valósíthat meg. Éppúgy lehet belőle újságíró, mint biológus, de az is lehet, hogy a festészetben teljesedik majd ki - a lényeg, hogy hagyj neki elegendő teret.

Csütörtök

A csütörtöki nap szülöttei hajlamosak az elvonulásra, a befelé fordulásra. Csemetéd talán nem egy tipikus társasági ember, mégis sokszor kerülhet középpontba - a tehetsége miatt. Kiváló kézügyessége révén hamar kitűnhet társai közül, de a rá irányuló figyelemmel nehezen tud megbirkózni. Életfeladata, hogy egyensúlyban tartsa a művészi és a szociális énjét, ennek érdekében pedig fejlesztened kell a kommunikációs készségét. Emellett támogasd őt mindenben, és minél jobban erősítsd meg az önbizalmát.

Péntek

Gyerkőcöd pénteken érkezett? Akkor különösen fejlett az igazságérzete. Nehezen tudja elfogadni a negatív eseményeket, értetlenül áll az erőszak előtt. A sorstól kapott feladata, hogy értéket teremtsen, illetve őrizzen meg - így jó eséllyel táncos, népdalénekes vagy restaurátor szakmát választ, de a művészet más területein is jeleskedhet. Esztétikai érzéke kitűnő, ösztönösen ismeri fel az igazán értékes dolgokat. A múlt mindig is meghatározó szereplője lesz az életének, ám azért nem árt néhány gyakorlatiasabb jártassággal felruháznod, illetve a nyelvtanulást szorgalmaznod, melynek később nagy hasznát veheti.

Szombat

A szombaton született lurkók nehezen tűrik a korlátokat, szabadságvágyuk néha ijesztő méreteket ölthet. Szerencsére nincs okod ijedségre, kiegyensúlyozott lénye és belső lelki iránytűje mindig a helyes úton tartja csemetédet. Életfeladata, hogy megtanuljon alkalmazkodni a környezetéhez, és ezáltal az adott közösség értékes tagjává válhasson. Ennek érdekében fejlesztened kell a toleranciáját, illetve a nyitottságát.

Ők teszik majd jobbá a világot

Egyesek szerint indigógyerekek igenis vannak, mások szerint csak némely szülő hiszi, hogy csemetéje a csillagok küldötte, aki azért érkezett közénk, hogy jobbá tegye a világot. Tudj meg többet a témáról videónkból!

Vasárnap

Ha a hét utolsó napján érkezett a gyerkőcöd, akkor kiváló gyakorlati érzéke és kézügyessége van. A tudományos területek nem vonzzák igazán, inkább a kétkezi alkotásban lelheti meg a boldogságát. Feladata, hogy létrehozzon valamit, amiért egyedül ő dolgozott. Lehet ez egy szobor vagy családi ház - a lényeg, hogy kiélhesse a kreativitását. Szorgalma legendás, ám a motivációjával néha gondok akadhatnak, ezért segíts neki új célokat keresni. 

Ezt is szeretjük