Előző életére emlékezhetett a kisgyerek: ezt mondta döbbent szüleinek
Kicsiknél gyakran előfordul ilyesmi: a reinkarnáció bizonyítéka?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára te is ledöbbentél volna, ha a helyében vagy - de talán tapasztalhattál is hasonlót, ha van gyermeked -, azon, amit egy anyukának mondott a kisgyereke. Talán ez is az oly sokat vitatott reinkarnáció létezésére lehet bizonyíték?

Cikkünkben ezt és még két hátborzongató történetet ismerhetsz meg, amelyben kisgyerekek rémisztő furcsaságokat mondtak, és amelyek jól illusztrálják, hogy az egészen kicsi gyerekeknél talán tényleg meglehet még a képesség az előző életük felidézésére, illetve a felnőttszem számára láthatatlan lények észlelésére.

Az előző élet nyoma

A kislány, akinek szavai akár a reinkarnáció, sőt, egy másik civilizáció létének bizonyítékául is szolgálhatnának, hatéves korában egy napon sírva tért haza az iskolából.

Anyukája, Rachel Greenwood vigasztalóan fordult hozzá, de a döbbenettől alig tudott megszólalni, ugyanis a kicsi ezt mondta:

- Hiányzik a másik családom!

- Milyen másik család? - kérdezte Rachel, gondolván, hogy a nagypapáékról beszél a kicsi.

- Az idegen robotcsaládom, akikkel éltem az égben, mielőtt a te hasadba jöttem. Azért jöttem le ide, mert megharagudtam rájuk, és ezt a családot választottam, de most hiányoznak, és vissza akarok menni hozzájuk látogatóba - mondta a szipogó kislány. Az anyuka azóta sem tudta elfelejteni a döbbenetes pillanatot.

A bácsi az ajtóban

Egy éjjel Rebecca Sargerson arra ébredt, hogy hároméves kisfia szobájából zaj szűrődik. A gyerek sírdogálását hallotta, így gyorsan felugrott az ágyból, és sietett hozzá.

A gyerek az ágyában ült, és bámulta az ajtót. Az anyuka szólongatni kezdte, egyre hangosabban kiabálta a nevét, de ő csak nagy sokára reagált:

- Tessék... - motyogta a gyerek.

- Kit nézel?

- A bácsit az ajtóban - felelte a kicsi, és visszafeküdt az ágyába, majd gyorsan elaludt. Az anya hátán végigfutott a hideg a gyerek szavai hallatán, ugyanis senki más nem volt rajtuk kívül a szobában. Szellemet láthatott a kicsi?

A jó szellem

Chris Griffin két-hároméves kislányának olvasott esti mesét, amikor az döbbenetes dolgot mondott neki. A történet végére érvén az apuka beszélgetni akart a kicsivel arról, hogy nem kell félni a sötétben, aki azonban félbeszakította:

- Apa, én nem félek a szellemektől.

- És miért nem? - kérdezte meglepetten az apuka.

- Mert az a szellem, aki éjszakánként be szokott jönni a szobámba, és meghúzza a hajam, egy kedves szellem - felelte a gyerek, az apa pedig szinte szóhoz sem jutott meglepetésében.

Ezt is szeretjük