Mi a gyerek életszáma? Ez a küldetése a számmisztika szerint
Gyermeked életfeladatát meghatározzák születési számjegyei. Ismerd meg most!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szülőként szerető, egyben kíváncsi szemekkel kísérheted figyelemmel, hogyan változik gyermeked, és hová fejlődik az életében, és bizonyára az is érdekelhet, milyen feladatot, küldetést, megpróbáltatást tartogathat jövője.

Életszámából most megtudhatod a választ. Add össze születési dátumának számait, majd az összegét is annyiszor ismételve, ameddig nem kapsz 1-től 9-ig terjedő számot. Ez lesz életszáma. Ezután keresd ki a listából a rá vonatkozó leírást.

Példa: 2002. 01. 25. születési dátummal számolva: 2+0+0+2+1+2+5 = 12, 1+2 = 3.

1-es

Gyermeked küldetése az iránymutatás mások számára. Valószínűleg egész életében jól átlátja a dolgokat, érti azok mélyebb értelmét, tartalmát, képes lehet józanabbul dönteni, okosabban gondolkodni, mint mások, és gondolataival másokat is bölcsebbé tehet. Nem kizárt, hogy mindezt könyvben is közvetíti majd, de akár tanár is válhat belőle.

2-es

Ha a 2-est kaptad, akkor gyermeked életében a kapcsolatoké lesz a főszerep. A szereteté, az együttműködésé, a kommunikációé, a közös munkáé. Jó vezető válhat belőle, aki partnerként képes együttműködni a munkatársaival, és a legtöbbet kihozni belőlük. Mindig érezheti, mi viszi sikerre a közösséget. Életfeladata tehát, hogy ezt kamatoztassa.

3-as

Életfeladata, hogy mások arcára mosolyt csaljon, örömöt vigyen az életükbe. Családjaként szerencsésnek mondhatjátok magatokat, mivel a legnagyobb szomorúságban is képes lehet megláttatni a reménysugarat, a boldogság forrását. Felnőttként akár mások életszemléletén is segíthet, akár művészként, akár a pszichológia területén.

4-es

Gyermeked küldetése, hogy ezen a világon megtalálja a tisztességes módját annak, hogy állásában kiteljesedjen, jól érezze magát, és mindeközben megteremtse a megfelelő, sőt, jó anyagi körülményeket. Küldetése teljesítése talán nem lesz könnyű, de a kudarcok őt inkább megerősítik, mint elkeserítenék, így nagy esély van a sikerére.

5-ös

Gyermeked küldetése, hogy világot lásson, és ezáltal bölcsebbé váljon. Bölcsességét aztán saját gyermekeinek adhatja át. Sokat fog tehát utazni, megismeri más országok kultúráját, más nemzetek gondolkodásmódját. Akadnak majd, akikre felnéz, mások helyében inkább másképp élne vagy cselekedne - ezt a tudást kell magába szívnia, mert általa több és jobb ember lesz.

6-os

Ha a 6-os az életszáma, gyermeked életfeladata a harmónia meglelése önmaga és a környezete közt. Bár szüksége lehet rá, hogy időnként egyedül legyen, és ezt meg is kell adnia magának, ugyanilyen fontos számára, hogy mások társaságában, védelmében, szeretetében legyen, és ugyanezt tanúsíthassa irányukba. Küldetése, hogy megtalálja a lelki egyensúlyt ezek teljesülésével.

7-es

A számmisztikában a 7-es a gondolkodás, a logika, a szellem száma, így a gyermeked küldetése mindenképpen az ésszel, a tudással lehet összefüggésben. Érdeklődése a világ iránt már gyerekkorában megcsillanhat, átlagon felül értelmes és okos kérdéseket tehet fel. Küldetése, hogy megismerje a világot, és átadja majd tudását saját gyerekeinek is.

8-as

Gyermeked sikeres életre született a számmisztika szerint, mivel a 8-as életszám a siker száma, kiváltképp a pénzügyi sikeré. Mindehhez ugyan adottak a feltételei észjárásban, de meg kell tanulnia meglátni a lehetőséget, és mérlegelni annak realitását. Ha erre képessé válik, akkor vihet sikerre egy vállalkozást például. Ez tehát a küldetése.

9-es

9-es életszámú gyermeked már kiskorában is hajlamos lehet álmodozni, hinni a világ tökéletességében, utópisztikus mivoltában, és ez így is maradhat sokáig. Érhetik is sajnos csalódások, amikor rájön, hogy a világ nem rózsaszínű. Küldetése, hogy ezzel szembesülve talpon tudjon maradni, és megtalálja a harmóniát az élet nehézségei ellenére is.

Ezt is szeretjük