Megható cicás videó, ami neked is könnyeket csal a szemedbe
Ilyen a macskaszeretet
A cicusok is féltőn óvják a gyerekeket. Gondoltad volna?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyilván akadnak olyanok, akik ódzkodnak a gondolattól, hogy csemetéjük egy légtérben legyen valamilyen állattal.

Pedig szakemberek rendre hangoztatják, hogy az ily módon nevelkedett gyerkőcök immunrendszere erősebb lesz, így esetükben csökken a különféle betegségek és allergiák kialakulásának esélye.

Mindemellett szociális és érzelmi fejlődésükre is pozitív hatással van a kis jószág. Azok az apróságok, akik valamilyen állat - netán több állat - mellett nőnek fel, megtanulnak harmóniában élni szűkebb és tágabb környezetükkel, ami mind a magánélet, mind a hivatás terén sikeresebbé teszi őket.

Szerencsére a szülők közül is egyre többen vallják a fenti nézetet, és osztják meg a családi otthont egy két- vagy négylábú kedvenccel.

A macska is barátunk

A közvélekedés szerint a kutya az ember legjobb barátja, ám az alábbi videók szerint a cicáknak is hasonlóan fontos szerep juthat életünkben, no meg persze a gyerekekében is - a nyávogó-doromboló négylábúakból is ugyanúgy lehet gondoskodó, babusgató, a szülői szerepet ideiglenesen átvállaló családtag.

Nem hiszed? Pedig örömmel fürdetnek, játszanak, altatnak, és ha kell, simogatnak is. Nézd meg az összegyűjtött filmeket, melyek garantáltan meggyőznek. Mindazonáltal nem ajánljuk, hogy kipróbáld a látottakat - bármilyen jó szándékú és türelmes is egy macsek, óhatatlanul balesetet okozhat.

Macskafürdetés

Alaptézis, hogy a macskák utálják a vizet - de vannak kivételek. A kicsi szívesen játszik fürdés közben, ilyenkor pedig a cicusnak is ott a helye, hiszen - többek között - erről szól az igazi barátság. Még azt is zokszó nélkül tűri, hogy a kislány újra és újra lelocsolja a bundáját. A leírás szerint ez a közös szeánsz minden áldott este megismétlődik. Ugye, milyen édesek együtt?

Gondoskodó anyamacska

Abban semmi meglepő nincs, ha az anyamacska gondoskodásképpen mosdatja a kicsinyeit. Ám itt, úgy tűnik, a házikedvenc örökbe fogadta valaki más gyermekét, függetlenül attól, hogy az nem négylábúnak született. Örömmel segít be a tisztálkodásnál, a kisfiúnak semmi más dolga sincs, mint forgatni a fejét, és hamarosan teljesen tiszta lesz. Megható ez a barátság.

Fürdetős macska

Ezen a videón is jól látszik, milyen szívesen veszik ki a részüket a gyermeknevelésből a négylábúak. Főhősünk ezúttal Georgette cica, aki a maga módján igyekszik közreműködni a fürdetésben, míg a kisbabát az anyukája cumisüvegből eteti. A napi higiénia természetesen nem váltható ki ily módon, de az a feltétel nélküli szeretet, amit egy ilyen kis állat képes adni, megfizethetetlen.

Altató cicus

Örökbefogadásra ebben a videóban is van példa. A koromfekete macsek próbálja megnyugtatni a síró kisbabát: eleinte csak meg-megérinti, majd szabályosan simogatni kezdi, és amikor a kicsi megnyugszik, még egy puszit is nyom a buksijára. Külön aranyos, hogy végül még ásít egy nagyot, mint aki szörnyen kimerült a fenti procedúrában. Hiába, a macskák élete sem fenékig tejfel!

Türelmes játszópajtás

Ennek a kis jószágnak a legfőbb erénye a türelem. Valószínűleg összeszokott játszótársak a kicsivel, legalábbis erre enged következtetni az, hogy a cica mindig tudja, honnan várható a támadás. Bizonyára találhatna magának macskaszemmel izgalmasabb elfoglaltságot is, ám nem hagyja cserben kis barátját.

Simogatós cica

A pici és a ház kedvenc már egy ideje barátok lehetnek, olyan nagy egyetértésben ülnek az ágyon. A cicus néha megy egy kört, pózol kicsit a kamerának, de mindig visszatér pajtásához, hogy kicsit hozzábújjon, és megsimogassa az arcát - persze nagyon óvatosan, nehogy megsértse a picur bőrét. Ugye, milyen tökéletes harmónia van közöttük?

Ezt is szeretjük