Nemcsak látja, beszél is vele: ez a gyerek kommunikál az őrangyalával - Videó
Ha valami, hát ez bizonyíthatja létezésüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hátborzongató és sok kérdést felvető videóra bukkantunk a Youtube-ot böngészve. A felvételen egy kisfiú látható, aki feltehetőleg őrangyalához beszél.

A gyerek még egész kicsi, kétéves lehet, de nagyon ügyesen eszik önállóan: egy csepp sem esik ki kanalából annak ellenére, hogy végig, miközben a gyümölcszselét fogyasztja, beszél valakihez.

A kicsi azt ismételgeti, az étel az övé. Azt, hogy beszél, de nem tudni, kihez, voltaképpen betudhatnánk annak is, hogy ebben a korban gyakori, hogy a gyerekek mondanak ezt-azt magukban, de ő láthatóan valakinek mondja, amit mond. Ami még döbbenetesebb, az az, hogy a gyümölcszselés doboz magától elmozdul az asztalon, és a kanál is lebillen a földre.

A különös videó

Vajon az őrangyalával beszélget a kicsi, vagy épp szellemet lát? Egy-három éveseknél úgy tartják, ez előfordulhat. Kattints ide a jelekért, hogy egy gyerek angyallátó!

Lehet, hogy egy titokzatos lény garázdálkodott az asztalnál, söpörte arrébb a dobozt, és lökte le a kanalat, megelégelve a kicsi "önzését"? Vagy talán mindez véletlen? Akármi is a válasz, a felvétel láttán végigfut az ember hátán a hideg. Nézd meg te is!

Ezt is szeretjük