3 turkáló Budapesten kisgyerekeseknek, ami kész aranybánya - Fillérekért vehetsz jó ruhákat
Érdemes szétnézned.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerekek nőnek, akár a gomba, ám a kis ruhákat és cipőket újonnan aranyáron adják. Mivel azonban a gyerekek világszerte gyorsan cseperednek, számtalan alig használt ruha kerül a turkálókba, amelyeket még egy, de akár két másik gyerkőc is minden további nélkül felvehet. Érdemes tehát ellátogatnod, és szétnézned egy-egy ilyen üzletben, hogy jóval olcsóbban hozzájuthass néhány szuper gyerekruhához. Arról nem is beszélve, hogy sok turiban eredeti címkés ruhákat is találni, amelyeket még senki sem viselt.

A következőkben négy budapesti turkáló címét adjuk meg neked, ahová mindenképpen menj el, hiszen nem véletlenül lettek az anyukák kedvencei: mindegyik kész aranybánya!

Három szuper gyerekturkáló Budapesten

Háda, VII. kerület, Rákóczi út 73.

A belvárosi gyerekturkálónak csak az egyik előnye, hogy remekül megközelíthető, ennél még sokkal szuperebb, hogy árukészlete naponta megújul. Vasárnap kivételével mindennap reggel 9-től este 19 óráig várják a betérő vásárlókat, ezen a napon 9-től 17 óráig vannak nyitva.

Kerekpocak, VI. kerület, Podmaniczky utca 9.

Új és használt kismama- és gyerekruhák üzlete szintén a belvárosban, ráadásul webáruházzal is rendelkeznek. Hétfőtől péntekig 11-től 18 óráig vannak nyitva, illetve azok kedvéért, akik hétköznap nem tehetik meg, hogy ellátogassanak ide, minden hónap második szombatján 10-től 14 óráig is várják vásárlóikat.

Cream - Blaha Lujza tér

Kétszintes óriásturkáló várja vásárlóit a Blahán hétköznaponként 9:30-tól 21 óráig, vasárnap pedig 10-től 19 óráig, melyben nemcsak  gyermekruhák, de felnőttholmik is kaphatóak, így magadnak is beszerezhetsz egy-egy darabot. Árukészletük naponta frissül, kéthetente pedig teljes árucsere van.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Online gyerekturkáló

Ha nem érsz rá elmenni ezekbe a turkálókba, akkor az online turkálót, a Ruhaözönt ajánljuk figyelmedbe, ahol nem és kor szerinti szűréssel válogathatsz a gyermekednek a használt ruhákból. A turkáló webcíme: www.ruhaozon.hu.

Ezt is szeretjük