Milyen irányba viszi a sors a gyereket? Neve betűi megjósolják
Gyermeked jövőjéről jósolhatsz a nevéből.

utak-gyerek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szülőként nem is kívánhatnál egyebet, mint boldog, zökkenőmentes, sikeres életet a gyermekednek - a számmisztika segítségével pedig módod van rá, hogy megvizsgáld, a neki remélt sors várja-e a jövőben, vagy egy más út, mely akár megpróbáltatásokkal tarkított is lehet.

A különböző betűket felsorakoztató név, melyet gyermeked kapott, a betűkhöz rendelhető számértékek által energiákkal hat a sorsára. A következő kis számolás által kiderítheted, ezek az energiák milyen útra terelik majd őt életében.

Egyszerű számolás

A következő táblázatból keresd ki a gyermeked teljes nevének betűihez tartozó számértékeket, majd ezeket add össze. Az ékezetes betűket ékezet nélküli verziójukban, a kettős betűket szétszedve kell kikeresni.  A kapott számot, ha többjegyű, bontsd elemeire, és add össze azokat a számokat is. Ismételd addig ugyanezt, amíg nem kapsz egyjegyű vagy 11, 22, 33 mesterszámot eredményként. Névszámával a kezedben megtudhatod, a lenti elemzés alapján merre viszi a sors a gyereket.

Példa: Kis Ida - 2+9+1+9+4+1=26, 2+6=8-as névszám.

A B C D E F G H I
1 2 3 4 5 6 7 8 9
J K L M N O P Q R
1 2 3 4 5 6 7 8 9
S T U V W X Y Z   
1 2 3 4 5 6 7 8   

Merre visz a gyermeked útja?

1-es

Az egyes szám kezdeményezőkészséggel, tenni akarással, szorgalommal ajándékozza meg a gyermeked. Kitartása és lendülete - párosulva fantasztikus emberismeretével és érzelmi intelligenciájával - csodás vezetőt faraghat belőle. Közösség élére kerülhet, főnöki pozícióig juthat.

2-es

Az érzelmek száma a kettes. Gyermeked életében központi szerepet fog játszani a szeretet, és más emberi emóciók is intenzíven megjelennek, mint a harag, a szomorúság, de ugyanígy az öröm is. Minden helyzetet erős érzelmekkel él meg. Csupaszív emberként sokak örök barátjává lesz. Nem lesz egyedül.

3-as

A hármas névszám azt ígéri, gyermeked optimista lesz. Mosolyát a legnehezebb helyzetekben sem fogja feledni, amivel nemcsak saját magának segít majd átvészelni ezeket, de másokban is mindig tudja majd tartani a lelket. Vidám, egyúttal nyugodt emberként hivatása is lehet mások lelki segítése.

4-es

Gyermeked alkotó, kreatív ember, ezt már egészen kicsi korában is fel fogjátok fedezni. Szülőként és tanáraival karöltve feladatotok segíteni őt abban, hogy megtalálja az önkifejezés eszközét. Művészként szép pályát futhat be, de ha más is lesz a fő foglalkozása, a zene vagy a képzőművészet örök barátja és közvetítő eszköze lesz.

5-ös

A kaland száma az ötös a számmisztikában, így aztán gyermeked neve mozgalmas életet ígér. Karrierje is változásokkal tarkított lehet, de az életében a kaland akár csodálatos utazások által is megjelenhet. Akárhogy is, gyermeked az a típusú ember, aki a jég hátán is megél, és szomjazza a kalandokat.

6-os

A hatos névszám olyan energiákat hoz a gyermeked életébe, amelyek által már gyerekként egyértelművé válik, hogy igazán családcentrikus ember. Felnőttként legfőbb célja a megállapodás és családalapítás lehet. Sok gyermeke is születhet majdan. Velük, általuk teljesedik ki, és leli meg az igazi harmóniát.

7-es

Gyermeked életében fontos szerepet fognak játszani a szellemi értékek. Az iskolában igen éles eszű gyereket ismerhetnek meg benne a tanárok, de felnőttként sem lesz számára távoli, hogy művelje magát. Az olvasás, a könyvek mindig jó barátai lesznek. Ő maga is írhat, de mindenképp szellemi munkában teljesedhet ki.

8-as

Élete során sikeres emberré lehet. Munkáját elismerik, és feltehetőleg alaposan meg is fizetik. Az anyagiak terén előreláthatólag nem lesz gondja, de ehhez neked szülőként hozzá kell segítened a pénzzel való helyes bánásmód megtanításával. Sikereit büszkén, ámde szerényen viseli majd, ami hozzásegíti, hogy elismerjék.

9-es

Kilences névszáma abban erősíti majd a gyermeked, hogy szeretetteljes, jó szándékú emberként élje le az életét. Könnyen lehet, hogy mások segítése központi dolog lesz az életében, akár karitatív, akár szolgáltatói formában. Cselekedeteiben tiszta szándék vezérli majd, és örömét leli benne, ha látja, valóban segített.

11-es

Gyermeked számára 11-es névszáma egy nagy újrakezdést ígér, mely újrakezdés elkövetkezhet a karrierben vagy épp a szerelemben is. Akármiben is jön el, új lendülete már előre borítékolva van, ami szülőként megnyugtató lehet számodra. Hinni fog magában, és bátran halad előre az új úton.

22-es

A 22-es mesterszám nagyon jó megérzésekkel ajándékozza meg a gyermeked. Mindig ráérez majd arra, hogy merre vezet a biztos út, és merre ne tegyen egy lépést sem. Megtanul bízni az ösztöneiben, ami segíti őt az élet minden területén. Ha nem fél erre támaszkodni, akkor boldog, magabiztos életet él majd.

33-As

A 33-as szám a 11-es háromszorosaként sok nagyobb újrakezdést vonz be a gyermeked életébe. A szívügyek, a karrier, de a pénzügyek terén is adódnak 180 fokos kanyarok, de mindig kiválóan fog alkalmazkodni, és rövid idő alatt meglátja, hogy hozza ki a maximumot az új helyzetekből.

Ezt is szeretjük