Ebből derül ki, milyen karrier előtt áll a gyerek
Már kis korban megmutatkozik
Most közelebb kerülhetsz a pályaválasztás döntéséhez. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még nem találtad meg gyermeked számára a tökéletes különórát? A világhírű társulat felvételt hirdet az ExperiDance Táncakadémiára, melyet egy rendhagyó tehetségkutató előz meg!

Az ExperiDance a világot jelentő deszkák után az oktatás területén is színre lép. Hamarosan elindul az ExperiDance Táncakadémia, amelynek célja, hogy a legfiatalabb generációnak adja át a mára világhírűvé vált ExperiDance táncstílust. A társulat a hivatalos megnyitó előtt, 2016. szeptember 24-én rendhagyó tehetségkutatót és nyílt napot hirdet a gyerekeknek.

Ezen a felszabadult és játékos napon a résztvevők Román Sándor Harangozó Gyula-díjas koreográfussal és a társulat legkedvesebb tagjaival táncolhatnak az újonnan kialakított próbatermekben. A három legtehetségesebb diáknak pedig lehetősége nyílik arra, hogy az ősszel induló Táncakadémián ösztöndíjasként tanulhasson. Emellett a nyílt napon az érdeklődőknek alkalmuk lesz belesni a kulisszák mögé, a próbatermekbe és a tánctermekbe, valamint megismerkedhetnek a táncművészekkel.

Kiket várnak az akadémiára?

A társulat olyan 10 és 14 év közötti fiatalokat vár, akik elkötelezettek a tánc iránt és szeretnének neves mesterektől elsajátítani az egyedülálló ExperiDance stílust. Természetesen a kisebbekről sem feledkeztek meg; a 7 és 9 év közötti gyerkőcök számára előkészítő tanfolyamot indítanak, így őket is sok meglepetés várja szeptember 24-én.

Az ExperiDance egyedisége abban rejlik, hogy egyesíti a néptánc, a balett és a modern táncirányzatok mozdulatkincsét. A táncakadémiai foglalkozások igazodnak az iskola tanrendjéhez. A különórákon hangsúlyt helyeznek a legalapvetőbb ismeretek átadására, mint az egészséges táplálkozás, a helyes testtartás, illetve a tökéletes mozgáskultúra.

A gyerkőcök életre szóló élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatnak, miközben felszabadult hangulatban, családias környezetben válhatnak vérbeli táncosokká. A legtehetségesebbek és legelhivatottabbak számára a képzéstől egyenes út vezet a társulati tagságig, hiszen 16 éves koruktól fogva akár a hazai, akár a nemzetközi színpadokon is megcsillogtathatják tudásukat.

Itt jelentkezhettek a Tehetségkutatóra!

A Tehetségkutató időpontja: 2016. szeptember 24. 9:00
Helyszín: ExperiDance székház, 1138 Budapest, Váci út 152-156.

További információt és a jelentkezés részleteit az ExpriDance honlapján és Facebook oldalán találod!
Ezt is szeretjük