Cuki modell lett a Down-szindrómás babából: az Instagram új sztárja az egyéves Emmett

Emmett, a Down-szindrómás baba több ruhamárka kis modellje lett.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kaliforniai Emmet Lowry májusban ünnepelte első születésnapját, de már most népes rajongótáborral büszkélkedhet Instagram-oldalán. A Down-szindrómás kisfiú mosolygós képeitől bárki elolvad, és már olyan márkák reklámoztatnak vele, mint a Gap Kids vagy a Tenth & Pine.

29 éves édesanyja, Sarah terhessége 13. hetében tudta meg, hogy születendő babája nagy valószínűséggel Down-szindrómás lesz. Az ápolónőként dolgozó kétgyermekes anya aggódott, hogyan fogadja majd a környezete a kromoszóma-rendellenességgel született kisfiát, milyen élete lesz, és hogyan boldogul majd egyedül.

Emmett, a cuki modell

Ezért Emmett születése után az édesanya létrehozta Instagram-oldalát, a képekkel pedig azt szerette volna elérni, hogy a társadalom legyen elfogadóbb a Down-szindrómával együtt élő emberekkel szemben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

f i r s t c a k e 🎂✨

♡𝙎𝙖𝙧𝙖𝙝, 𝙃𝙖𝙮𝙙𝙚𝙣, & 𝙀𝙢𝙢𝙚𝙩𝙩 (@lovethatsurpasses) által megosztott bejegyzés,

Az anya egy cuki fotót posztolt a kisfiáról, amelyen a Gap ruhamárka rugdalózójában mosolyog. A fotó eljutott a nagy nevű divatcéghez, aki kérte, szerepeljen a több mint egymillió követővel rendelkező Instagram-oldalukon. Emmett így lett a Gap kis modellje, azóta pedig olyan márkák is megkeresték, mint a Tenth & Pine a DokATot vagy a Mushie.

- Számomra az a cél, hogy megmutassam a világnak, hogy Emmett ugyanolyan teljes életet élhet, mint az egészséges gyerekek. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és segítséget nyújtani sorstársaimnak, az embereket pedig rávezetni, hogy legyenek sokkal elfogadóbbak a Down-szindrómásokkal szemben - mondta Sarah a brit Metrónak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az édesanya állítja, kisfia sikere nem csak cuki mosolyában rejlik.

- Ő egy olyan kisfiú, aki a legjobbat hozza ki az emberből. Nagyon büszke vagyok rá, és arra, amit ketten elértünk - mondja a büszke anya, aki egy nonprofit szervezetet is létrehozott a Down-szindrómás emberek elfogadására.

A Down-szindrómás lány megvalósította álmait: modell lett

A fiatal Down-szindrómás lány először a gimnasztika területén ért el lenyűgöző eredményeket, majd elhatározta, hogy a divatszakmában szeretne érvényesülni. Vágyairól pedig a sok visszautasítás ellenére sem mondott le.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük