Ilyen az élet a gyerek előtt és után - Ezek a képek minden szülőnek ismerősek lesznek

Vicces és egyben aranyos képeken mutatták meg a szülők, milyen más lett az életük a gyerek érkezésével.

GettyImages-1134790253

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyerekvállalás az élet egyik legnagyobb feladata, ami olykor sok bonyodalommal járhat, mégis a legnagyobb élmény, ami egy emberrel történhet. Ennek ellenére megesik, hogy a szülők visszagondolnak a régi életükre, amikor még minden teljesen más volt.

Az internet imádja ezeket a fotókat, amikhez kellő önirónia és humor is társult. A képeket megosztó szülők ezzel nem azt szeretnék megmutatni, hogy mennyire vágynak vissza a régi életükbe, inkább csak szemléltetik, milyen hatalmas fordulatot vett az életük, miután megérkezett a csöppség a családba.

Az élet gyerek előtt és után

Talán minden szülő ismeri az érzést, amikor gyereke lesz, és teljesen megváltozik az értékrend. Míg korábban a csinos ruhák, karrier vagy a kihagyhatatlan partik körül forgott az élet, addig a baba érkezésével már az ő kényelme és nevelése kerül előtérbe. Ez persze nem azt jelenti, hogy a szülővé válás miatt mindenki elhagyja magát, inkább csak megváltoznak a mindennapi prioritások. A vicces fotókon szereplő szülők a sok fáradt pillanat mellett mégis úgy érzik, így teljes az életük.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: gottoddlered / Instagram)

Ezt is szeretjük