Ilyen az élet a gyerek előtt és után - Ezek a képek minden szülőnek ismerősek lesznek
Vicces és egyben aranyos képeken mutatták meg a szülők, milyen más lett az életük a gyerek érkezésével.

GettyImages-1134790253
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerekvállalás az élet egyik legnagyobb feladata, ami olykor sok bonyodalommal járhat, mégis a legnagyobb élmény, ami egy emberrel történhet. Ennek ellenére megesik, hogy a szülők visszagondolnak a régi életükre, amikor még minden teljesen más volt.

Az internet imádja ezeket a fotókat, amikhez kellő önirónia és humor is társult. A képeket megosztó szülők ezzel nem azt szeretnék megmutatni, hogy mennyire vágynak vissza a régi életükbe, inkább csak szemléltetik, milyen hatalmas fordulatot vett az életük, miután megérkezett a csöppség a családba.

Az élet gyerek előtt és után

Talán minden szülő ismeri az érzést, amikor gyereke lesz, és teljesen megváltozik az értékrend. Míg korábban a csinos ruhák, karrier vagy a kihagyhatatlan partik körül forgott az élet, addig a baba érkezésével már az ő kényelme és nevelése kerül előtérbe. Ez persze nem azt jelenti, hogy a szülővé válás miatt mindenki elhagyja magát, inkább csak megváltoznak a mindennapi prioritások. A vicces fotókon szereplő szülők a sok fáradt pillanat mellett mégis úgy érzik, így teljes az életük.

(Képek forrása: gottoddlered / Instagram)

Ezt is szeretjük