Egy egyszerű módszer, hogy a gyerekek ne betegedjenek meg az oviban, suliban
Újra itt az ősz - és a veszély, hogy a kicsik elkapják a vírusokat. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Belegondoltál már, mi történik, ha megérinted a liftgombot, a villanykapcsolót, vagy abba, hogy a gyereked mindent megfogdos, ami a keze ügyébe kerül? Nap mint nap baktériumok milliói leselkednek ránk, ezért a higiéniára,legfőképpen a kézmosásra nagyon oda kell figyelned, és rá kell szoktatnod a kicsiket is.

A személyes higiénia kezünk tisztán tartásával kezdődik, amelynek legfontosabb eszköze a kézmosás. Ennek elhagyása számtalan betegség terjedéséért felelős, ezért ha rendszeresen mosunk kezet, például étkezés előtt, mosdóhasználat vagy tömegközlekedésen való utazás után, akkor a bőrünkhöz tapadt mikrobák számát mérsékelni tudjuk.

A megoldás a rendszeres kézmosás

A kézmosás a mai napig a legegyszerűbb eszköz a fertőzések terjedésének megakadályozására. Mindössze 20 másodpercig tart, mégis nagy segítség lehet a fertőző betegségek megelőzésében.

A hagyományos és a folyékony szappanok egyaránt hatékonyak a kórokozók ellen. Viszont a folyékony szappanok adagolója éppúgy bepiszkolódhat, mint a hagyományos szappanok felülete. A leghatékonyabb módja kezed tisztán tartásának az, ha nem kell megérintened a szappant vagy az adagolót.

Szappanadagolás érintés nélkül: igazi varázslat a gyerekek szemével

Erre a problémára nyújt megoldást a Dettol új, érintés nélküli antibakteriális kézmosó készüléke, amely érzékelője segítségével érintés nélkül, automatikusan adagolja a folyékony szappant, így nagy segítséget nyújthat a baktériumok terjedésének megakadályozásában és még valamiben. Aki próbálta már megmosni egy kisgyerek kezét, tudja, hogy egyáltalán nem egyszerű feladat. Ennél csak az nehezebb, hogy rávedd a kicsiket, hogy saját maguk mossák meg a kezüket. De ha egy kis mókát is adagolsz a szappan mellé, csodás hatást érhetsz el!

A Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülékével könnyedén ráveheted őket, hogy rendszeresen kezet mossanak, hiszen a gyerekek számára varázslatosak ezek a készülékek.

A beépített szenzoros adagolónak köszönhetően a szerkezet használata egyszerű és higiénikus, elegendő az adagolófej alá helyezni tenyereteket, azonnal egy kézmosáshoz elegendő antibakteriális folyékony szappant adagol. A szappanozáshoz nem kell megérintenetek az adagolót, így a készülék is tiszta marad.

Kis helyet foglal el

A készülék új típusa kisebb és keskenyebb is elődjénél, így még kevesebb helyet foglal el. Megújult dizájnjának, valamint válaszható ezüst és fehér kivitelének köszönhetően nagyszerűen illeszkedik bármilyen fürdőszobai vagy konyhai enteriőrbe.

Az új kézmosó négy illatvariánssal kapható, amelyek mindegyike elpusztítja az ismert kórokozók 99,9%-át, ugyanakkor hidratáló összetevőket tartalmaz, így nem szárítja a bőrt.

Próbáld ki, és találd meg kedvenced, az Aloe vera & E-vitamin, a Hidratáló uborkás felfrissülés, a Tisztító zöld tea és gyömbér vagy a csak utántöltőként kapható Frissítő grapefruit esszencia illatvariációk közül!

További információért látogass el a www.dettol.hu oldalra!

A biocidokat biztonságosan alkalmazd! Használat előtt mindig olvasd el a címkén található feliratot és a használati utasítást!

Ezt is szeretjük