Mókásak és meghatóak - Ezeket a jószágokat a gyerek is imádni fogja!
Ismerkedjetek meg a Budakeszi Vadaspark lakóival! Virtuális örökbefogadást is ajándékozhatsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs gyerkőc, akit ne bűvölnének el a Budakeszi Vadaspark szőrös, tollas, hosszú szempillájú, radírorrú, vicces vagy éppen fenséges, de minden hájjal - és persze bájjal - megkent lakói. Ha igazán szívmelengető, egyszersmind izgalmas programon töröd a fejed a karácsonyi szünetre, íme, a tökéletes megoldás. A fotók révén te és csemetéd máris megismerkedhettek néhány roppant kedves kis jószággal - képzeld csak el, milyen élmény vár majd benneteket élesben!

Ha pedig nem tudod, mivel lepd meg szeretteidet, ajándékozz virtuális örökbefogadást karácsonyra! Tudtad, hogy így igazából egyet fizet, kettőt vihet akcióban veszel részt? Hiszen nemcsak a megajándékozott örül majd könnyekig hatódva a karácsonyfa alatt, de az örökbefogadás összegével a kiválasztott állat jól-tartásához is hozzájárulsz! Az erdő lakói hálából egyet nagyon tudnak: elbűvölőnek lenni. A választás nem is olyan könnyű, mint gondolnád - közel 50 faj orros és csőrös egyede közül kell megtalálnod a legjobb ajándékot.

Fotók: Mezei János

Neked is könnyet csalnak a szemedbe! - Megható gyerekrajzok az állatokért

Az Orpheus Állatvédő Egyesület idei plakátpályázatának célja a környezettudatosság, a felelős gondolkodás és tudatos vásárlás népszerűsítése volt. Az állatbarát pályázatra az ország minden tájáról és határon túli magyaroktól is érkeztek rajzok, összesen 2814. A nagyfokú érdeklődés arra utal, hogy a fiatalok fogékonyak a környezettudatos gondolkodásra és cselekvésre is. A problémák ismeretén túl azok megoldását is bemutatta a legtöbb plakátterv.

Nézegesd meg a képeket, amelyek a pályázat nyerteseinek rajzairól készültek!

Ezt is szeretjük