Tényleg az anyák a rossz zsaruk? Semjén Nóra anyainfluenszerrel beszélgettünk

A Femina Dilemma podcastjének legújabb epizódjában az anyaság témakörét boncolgattuk.

Dilemma podcast - Anyaság
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Femina.hu podcastjében tíz részen keresztül népszerű, mégis megosztó témákat boncolgatunk Pintér Ada műsorvezetővel, az adott téma szakértőjével és egy Femina-munkatárssal. A legfrissebb adásban arról dilemmáztunk, hogyan lehet eligazodni a 21. században az anyaság kihívásokkal teli útvesztőjében.

Dilemma podcast - Hogyan igazodjunk el az anyaság útvesztőjében?

Anyaság régen és most - mi a legnagyobb változás? Mi a valódi segítség a frissen szült kismamák számára? Tényleg az anyukák a rossz, az apukák pedig a jó zsaruk? Mit illik, és mit nem szabad megkérdezni egy édesanyától? Mit lehet kezdeni az anyai bűntudattal? Magányosak az anyukák a mai világban? Milyen a munkába visszatérő anyák helyzete Magyarországon? Túl lehet tolni a gentle parentinget? Frusztrálóak az anyainfluenszerek? Mennyi az ideális képernyőidő? Kik azok a bézs anyák? Kiről szól igazából a babalátogatás? 

És a nagy kérdés... ahogy a mondás tartja, tényleg kell egy egész falu ahhoz, hogy felnevelj egy gyereket? A Dilemma kilencedik epizódjában a fenti kérdésekre Semjén Nóra anyainfluenszer és a Gyerekszoba.hu újságírója, valamint Fehér Ági, a Femina főszerkesztője és Pintér Ada műsorvezető kereste a választ. 

Borítókép: Femina.hu

Ezt is szeretjük