7 dolog a gyerek környezetében, ami allergiát okoz
És nem is gondolnád
Van, amitől nem, több dologtól azonban megóvhatod a kicsit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Évről évre egyre többen szenvednek valamilyen allergiás panasztól, ráadásul mindez a gyermekeket, sőt, a csecsemőket sem kíméli. Az allergia kialakulását számos tényező befolyásolja, melyek közül soktól megóvhatod a kicsit: a következőkre mindenképp figyelj!

Cikkünk H. Müller-Burzler: Egészségesen és allergiamentesen című könyvének segítségével készült.

  Napjainkra ugrásszerűen nőtt azok száma, akiket allergia gyötör, egyre többen szenvednek krónikus betegségekben - rákban és gombás fertőzésekben. A környezetszennyeződés is nagymértékben károsítja egészségünket.

A tüneti kezelések csak átmeneti megoldást jelentenek, a problémák eredeti okát azonban nem szüntetik meg. Henning Müller-Burzler könyve megmutatja, hogyan szolgálhat a magunkhoz vett táplálék a fenti panaszok kivételes ellenszereként.

Ez a könyv a gyógyulás útját mutatja, amely az egészséges és allergiamentes élethez vezet. Emellett tájékozódást ad az alapvető táplálkozási elméletekről, a szétválogató táplálkozásban érvényes kombinációs szabályokról, a makrobiotikus táplálkozásban alkalmazott yin és yang elméletről, valamint az ajurvédikus táplálkozásról.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
A könyv ára 2295 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Veszélyes dolgok a lakásban

Nem csupán olyan tárgyak veszik körül a gyerkőcöt, melyek az allergia szempontjából veszélyesek. Nézd meg a videót!

Ezt is szeretjük