Agytumort diagnosztizáltak a babánál: ezt a fotósorozatot készítette a család
Megható képek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 6-án született a kis Abigail Jones, akinek világrajövetele pillanatában sajnos már ismeretes volt a diagnózis, hogy rendellenességgel az agyában érkezik. Később egy MRI-vizsgálatnál gyógyíthatatlan agytumort állapítottak meg nála.

A szülők tudták, nem sokáig él majd kisbabájuk, de elkeseredés helyett úgy döntöttek, amíg a pici velük van, boldog, szeretetteljes családi életet biztosítanak neki. "Tudtuk, hogy Abi életének célja van, nem számít, milyen rövid" - írta Erika, az anya a blogján. Nézd meg a megható fotósorozatot, amellyel megörökítik a csöppség köztük eltöltött idejét, és más, hasonló helyzetben lévő szülőknek is erőt szeretnének adni.

A Femina Klub következő vendége dr. Peták István és dr. Bánki Endre, előadásuk témája pedig: Új utak a rákgyógyításban - A jövő gyógyszerei már elérhetőek. Az est során többek között a rákgyógyítás legújabb innovációiról, az eddig alig ismert, ám nagyon fontos betegjogokról és a hazánkban elérhető lehetőségekről is szó lesz.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2016. november 19. 18 óra
Helyszín: Thália Színház, Mikroszkóp Színpad

Down-szindrómával született a pici

A csinos modell, Amanda Booth kisfia Down-szindrómával született, de ez az édesanyát nem keserítette el. Kattints, és nézd meg képeken, milyen gyönyörű és boldog a kis család!

Ezt is szeretjük