A 9 legelőnyösebb pocakbarát nadrágfazon télre

Ha domborodsz

Tippet adunk, melyik fazon passzol az alakodhoz és stílusodhoz.

Dia

 	A-vonalú nadrág  	Ha a terhesség során felszedett pluszkilók a fenekeden és a csípődön mutatkoznak meg leginkább, egy bővülő szárú nadrágfazonnal könnyen egyensúlyba hozhatod az arányaidat. Különösen áldásosak a sötét darabok, de nemcsak a slankító hatásuk miatt, hanem azért is, mert számtalan stílusba beültethetők. Akár farmer-, akár szövetnadrág mellett döntesz, egyaránt viselheted elegánsan és nőiesen, esetleg bohém, retro holmikkal elegyítve. Az alacsony termetűek kerüljék a túlságosan kiszélesedő fazonokat!

A-vonalú nadrág

Ha a terhesség során felszedett pluszkilók a fenekeden és a csípődön mutatkoznak meg leginkább, egy bővülő szárú nadrágfazonnal könnyen egyensúlyba hozhatod az arányaidat. Különösen áldásosak a sötét darabok, de nemcsak a slankító hatásuk miatt, hanem azért is, mert számtalan stílusba beültethetők. Akár farmer-, akár szövetnadrág mellett döntesz, egyaránt viselheted elegánsan és nőiesen, esetleg bohém, retro holmikkal elegyítve. Az alacsony termetűek kerüljék a túlságosan kiszélesedő fazonokat!

Dia

 	Enyhén répa  	Az alig észrevehetően szűkülő fazonok több szempontból is előnyösek. Elsősorban azért, mert pont a kritikus területeken - comb, csípő és fenék - engednek egy kis lazaságot, így a varrás akkor sem vág be kényelmetlenül, amikor leülsz. Mivel felül lezserebb, nem adja ki a combvastagságot, mégsem egy ormótlan darabról van szó, amit ne lehetne nőiessé varázsolni. Sokoldalúságát igazolja, hogy a szűkülő vonalvezetése miatt hosszú szárú csizmával is viselheted, de a vagány elképzelések sem állnak tőle távol.

Enyhén répa

Az alig észrevehetően szűkülő fazonok több szempontból is előnyösek. Elsősorban azért, mert pont a kritikus területeken - comb, csípő és fenék - engednek egy kis lazaságot, így a varrás akkor sem vág be kényelmetlenül, amikor leülsz. Mivel felül lezserebb, nem adja ki a combvastagságot, mégsem egy ormótlan darabról van szó, amit ne lehetne nőiessé varázsolni. Sokoldalúságát igazolja, hogy a szűkülő vonalvezetése miatt hosszú szárú csizmával is viselheted, de a vagány elképzelések sem állnak tőle távol.

Dia

 	Csizmába való  	Ha karcsú, hosszú virgácsokkal rendelkezel, terhesen sem muszáj lemondanod a csőnadrágokról. Ma már a szűk fazonok is kaphatóak pamutbetétes és csípőtoldásos verziókban, melyek sokkal rugalmasabban tűrik a pocakod növekedését. Másik előnyük, hogy hosszú szárú csizmával úgyszintén viselheted őket, így a várandósságod ideje alatt sem kell mellőznöd a jól bevált nőies stílusodat. Amennyiben vizesedésre hajlamos a lábad, és gyakran bedagad, ez a trend nem neked való!

Csizmába való

Ha karcsú, hosszú virgácsokkal rendelkezel, terhesen sem muszáj lemondanod a csőnadrágokról. Ma már a szűk fazonok is kaphatóak pamutbetétes és csípőtoldásos verziókban, melyek sokkal rugalmasabban tűrik a pocakod növekedését. Másik előnyük, hogy hosszú szárú csizmával úgyszintén viselheted őket, így a várandósságod ideje alatt sem kell mellőznöd a jól bevált nőies stílusodat. Amennyiben vizesedésre hajlamos a lábad, és gyakran bedagad, ez a trend nem neked való!

Dia

 	Slicc nélküli fazon  	A várandósság előrehaladott szakaszában előfordulhat, hogy a baba súlya okozta nyomás miatt gyakrabban kell pisilned. A ruharétegek persze nem könnyítik meg a helyzetedet, így ilyenkor megeshet, hogy a pokolba kívánod a gombos és cipzáras, merev farmernadrágokat. Ám erre is találhatsz megoldást a téli kínálatban, hiszen egyre divatosabbak a slicc nélkül készült, puhább és kényelmesebb farmerutánzatok. A passzrészes derék és a pamut csípőtoldás gondoskodhat arról, hogy mindig jól érezd magad a csinos nadrágodban.

Slicc nélküli fazon

A várandósság előrehaladott szakaszában előfordulhat, hogy a baba súlya okozta nyomás miatt gyakrabban kell pisilned. A ruharétegek persze nem könnyítik meg a helyzetedet, így ilyenkor megeshet, hogy a pokolba kívánod a gombos és cipzáras, merev farmernadrágokat. Ám erre is találhatsz megoldást a téli kínálatban, hiszen egyre divatosabbak a slicc nélkül készült, puhább és kényelmesebb farmerutánzatok. A passzrészes derék és a pamut csípőtoldás gondoskodhat arról, hogy mindig jól érezd magad a csinos nadrágodban.

Dia

 	Magasított pocakbetéttel  	A csípőfazonok nem védik jól a derekadat a cudar téli időben, így nemcsak a nadrág fixálására, hanem vesemelegítőnek és pocakvédőnek is kiválóan alkalmasak a magasított pamutbetétek. Ez a kis turpisság a lenge, nőies blúzok alatt éppen úgy észrevétlen maradhat, mint a vastag pulóverek rejtekében. Ráadásul kényelmesebbé teszi a testhezállóbb fazonokat.

Magasított pocakbetéttel

A csípőfazonok nem védik jól a derekadat a cudar téli időben, így nemcsak a nadrág fixálására, hanem vesemelegítőnek és pocakvédőnek is kiválóan alkalmasak a magasított pamutbetétek. Ez a kis turpisság a lenge, nőies blúzok alatt éppen úgy észrevétlen maradhat, mint a vastag pulóverek rejtekében. Ráadásul kényelmesebbé teszi a testhezállóbb fazonokat.

Dia

 	Boyfriend nadrág  	Ha a tél és a babavárás időszaka inkább a sportos, lezser stílust váltja ki belőled, egy bővebb boyfriend fazonú nadrágot mindenképp építs be a ruhatáradba. Egyrészt azért, mert sokféle stíluselemmel gazdagítható és sohasem unalmas, másrészt pedig a kényelem és a praktikusság kedvéért. Ám a trottyos, mély ülepű megoldásokat felejtsd el, ha alacsony vagy, és rövid a lábad. Az egyenes szárú kreációk arra is jók, hogy optikailag lefaragjanak pár centit a csípőkerületedből.

Boyfriend nadrág

Ha a tél és a babavárás időszaka inkább a sportos, lezser stílust váltja ki belőled, egy bővebb boyfriend fazonú nadrágot mindenképp építs be a ruhatáradba. Egyrészt azért, mert sokféle stíluselemmel gazdagítható és sohasem unalmas, másrészt pedig a kényelem és a praktikusság kedvéért. Ám a trottyos, mély ülepű megoldásokat felejtsd el, ha alacsony vagy, és rövid a lábad. Az egyenes szárú kreációk arra is jók, hogy optikailag lefaragjanak pár centit a csípőkerületedből.

Dia

 	Szűk, de egyenes  	A test vonalát követő, egyenes szabású nadrágok a nemes egyszerűséget képviselik az idei divatban. Sötét színvilágukat csak halványan töri meg koptatás, ennek köszönhetően nem vastagítják a lábakat. Teljes egészében megnyújtják az alakot, és bokacsizmával remekül mutatnak. A rusztikus romantika és a retro stílus alapdarabjai lehetnek.

Szűk, de egyenes

A test vonalát követő, egyenes szabású nadrágok a nemes egyszerűséget képviselik az idei divatban. Sötét színvilágukat csak halványan töri meg koptatás, ennek köszönhetően nem vastagítják a lábakat. Teljes egészében megnyújtják az alakot, és bokacsizmával remekül mutatnak. A rusztikus romantika és a retro stílus alapdarabjai lehetnek.

Dia

 	Répafazon  	Pimaszul vagány külsőt kölcsönözhetsz magadnak egy kényelmes, pamutból készült mackónadrág fazonnal. Bár a lezsersége miatt nevezték el így, ez a típus mégsem tekinthető egy szimpla tréningalsónak, hiszen a sportosnál több stílust is elvisel. Az Americana trend például előszeretettel boronálja össze bakancscsizmákkal és hatalmas kötött szvetterekkel. Olyan szabású kreációt válassz, mely épp csak annyira bő, hogy leplezze a kiszélesedett csípőd, de nem túl trottyos ahhoz, hogy megrövidítse a lábadat.

Répafazon

Pimaszul vagány külsőt kölcsönözhetsz magadnak egy kényelmes, pamutból készült mackónadrág fazonnal. Bár a lezsersége miatt nevezték el így, ez a típus mégsem tekinthető egy szimpla tréningalsónak, hiszen a sportosnál több stílust is elvisel. Az Americana trend például előszeretettel boronálja össze bakancscsizmákkal és hatalmas kötött szvetterekkel. Olyan szabású kreációt válassz, mely épp csak annyira bő, hogy leplezze a kiszélesedett csípőd, de nem túl trottyos ahhoz, hogy megrövidítse a lábadat.

Dia

 	Színes vadócságok  	A bohém lelkületű kismamákra is gondolt a divat, mégpedig a színes nadrágokkal. Ha a pocakod miatt az egyszerűbb, letisztultabb ruhafazonok felé fordultál, de mégsem szeretnél beleszürkülni az unalomba, egy rugalmas anyagú, színes pantallóval sokoldalúbbá teheted a praktikus ruhatáradat. Érdemes olyan árnyalatot választanod, amihez sok meglévő holmid passzol, de azt is tartsd szem előtt, hogy az élénk, rikító tónusok általában szélesítenek. Egy mélyebb mohazöld és lila még nem fog az alakod ellen fordulni, amennyiben csak kevés pluszkiló van rajtad.

Színes vadócságok

A bohém lelkületű kismamákra is gondolt a divat, mégpedig a színes nadrágokkal. Ha a pocakod miatt az egyszerűbb, letisztultabb ruhafazonok felé fordultál, de mégsem szeretnél beleszürkülni az unalomba, egy rugalmas anyagú, színes pantallóval sokoldalúbbá teheted a praktikus ruhatáradat. Érdemes olyan árnyalatot választanod, amihez sok meglévő holmid passzol, de azt is tartsd szem előtt, hogy az élénk, rikító tónusok általában szélesítenek. Egy mélyebb mohazöld és lila még nem fog az alakod ellen fordulni, amennyiben csak kevés pluszkiló van rajtad.

Ezt is szeretjük
Fotó: