A 3 legmókásabb videó kicsikről – A te gyereked is így hisztizik?
Hangos zokogás krokodilkönnyekkel - ám mindez nem igazi. Drámainak szánt, de annál mókásabb műbalhék.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok gyerkőc még beszélni sem tud, de azzal már igenis tisztában van, hogy miként lehet a szülőkből valamit kicsikarni.

A kisbabák és a nagyobbacskák is ugyanolyan hisztit képesek levágni, mint egy ötéves, ám ezek az álműsorok inkább csak szórakoztatóak, mint hogy valódi érzéseket tükröznének. Íme, a három legédesebb műbalhé!

Amikor azt mondod: nem!

Felnőttként sem egyszerű az olyan helyzeteket kezelni, ahol az embernek egyszerűen a képébe vágják, hogy nem.

Persze, ilyenkor mégsem fakadhatsz sírva és toporzékolhatsz a padlón azzal, hogy de igen, ám gyerekként még bátran lehet hisztizni a hasonló szituációkban.

A kis lurkó a videóban nagyon rafinált, hiszen pontosan tudja, hogy veszik.

A bizonyítékok egyértelműen ellene szólnak: folyton felnéz a kamerába, és amikor látja, hogy az égvilágon senki nem törődik vele, újból bepróbálkozik. Jól látszik, hogy mindez egy okosan megrendezett, ugyanakkor kevéssé célravezető műbalhé. Bizonyára a szülei sem dőltek be a viselkedésének.

Kifinomult, bevált technika

Feltetted már magadnak azt a kérdést, mennyire vannak a gyerekek tisztában azzal, hogy sírással és toporzékolással bármikor bármit kisajtolhatnak a szülőkből? Az alábbi videó tanúsága szerint nagyon is. Aubrey ugyanis nemcsak elmondja, hanem illusztrálja is, hogy mi mindent szokott bevetni egy-egy álhiszti során. A bájos kislány egy csapásra ijesztő ördögfiókává válik, mindezt úgy, hogy közben egy árva könnycseppet sem ejt. Csak úgy tesz, mintha a világ összes fájdalma nehezedne teherként a vállára, de valójában természetesen szó sincs semmi ilyesmiről.

A hisztiző showman

Ennek a kisfiúnak akár az Emmy-díjat is odaítélhetnék a legjobb showman kategóriájában, ugyanis a minden hájjal megkent lurkó nem bízza a véletlenre az események alakulását.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szépen körített hisztisorozatát folyamatosan megszakítja, amikor senki nem látja, de nem adja fel, a kamera megjelenésével újra produkálni kezdi magát. Édesanyja szándékosan teszteli, hogy miként viselkedik, de a gyerkőc ebből mit sem vesz észre, azt hiszi, hogy nem tűnik fel senkinek a kis színjátéka. Meg kell hagyni, van a kölyökben kurázsi!

Te bedőlsz a hisztinek?

Ezt is szeretjük