9 szupernőies, karcsúsító nadrágfazon nyárra
Ha babát vársz
A slampos kismamanadrág a múlté. Így formálhatsz kecses sziluettet magadnak divatos, nőies fazonokkal!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A várandósság ideje alatt teljesen természetes, hogy megváltoznak az arányaid, hiszen a tested felkészül a szülésre és az anyaságra. Bármennyire is ügyelsz az alakodra, a csípőd kiszélesedik, részben eltűnik a derekad, illetve a pluszkilókkal is számolnod kell. Az átalakulás folyamatában egyéb terhességi tényezőkkel is szembesülhetsz, melyek a nyári időszakban gyakrabban előjöhetnek, ha megvan benned a hajlam: ilyen az ödémás lábdagadás, valamint a visszerek kialakulása.

Mindezektől úgy érezheted, hogy a változatos öltözködésről jó darabig lemondhatsz, hiszen csakis a leplező nadrágok jöhetnek szóba nálad. Ám cseppet se tarts attól, hogy a hosszú gatyák kispadra küldik a nőiességedet, mert az ormótlan kismamafazonok már rég a múlt ködébe vesztek! Ha pedig nincs mit takargatni a lábaidon, csak a fenékkerületeddel gyűlik meg a problémád, még mindig bevállalhatsz egy elegánsan lezser rövidnadrágot.

Milyen fazonok lehetnek ideálisak?

A kismamanadrágok kínálata egyre szélesebb, ugyanis nem létezik olyan divatos fazonkialakítás, ami egy rugalmas pamutbetéttel vagy állítható csípőpánttal ne avanzsálhatna pocakbaráttá.

A nagyon szűk, merev tartású megoldásokat azonban kerüld, ha vizesedésre hajlamos a lábad. Az egyenletesen bővülő, lenge modellek nemcsak kényelmesek és szellősek, hanem megnyújtják az alakodat. Próbálj olyan nadrágokat összeválogatni, melyek sokoldalúak, vagyis a nyaraláshoz alkalmas lezserebb stílusban, illetve nőies felfogásban úgyszintén működhetnek.

Amennyiben a választásnál ügyelsz a praktikumra, a karcsúsító fazonok előnyét a szülés után is élvezheted, csupán a nadrágba varrt pocakbetéttől kell megszabadulnod.

A kissé magasított derekú, megkötős darabok pedig azért ideálisak, mert átalakítás nélkül később ugyanúgy viselheted őket, ráadásul a terhesség előrehaladott állapotában is derekat csalnak neked.

Szupernőies, karcsúsító nadrágfazonok

Képgalériánkból megtudhatod, milyen nadrágokkal valósíthatod meg a divatos, szexi és kényelmes nyári stílusodat, mely a gömbölyded vonalaidnak is kedvezni fog!

Ezt is szeretjük