9 szupernőies, karcsúsító nyári nadrág kismamáknak
A slampos kismamanadrág már a múlté. Válogass a csinos, ám kényelmes fazonok között!

Dia

 	Derékhangsúlyos fazonok  	Az enyhén magasított derekú, megkötős nadrágok roppant nőiesek és sokoldalúan variálhatók. Ugyanakkor nem engedik, hogy tömbszerűnek tűnjön az alakod. Az A-vonalú rövidnadrág megnyújtja a sziluettet és karcsúbbá varázsolja a vastag combokat. A lezser szabású, szűkítővarrásokkal ráncolt hosszú fazon diszkréten leplezi a széles csípőt.

Derékhangsúlyos fazonok

Az enyhén magasított derekú, megkötős nadrágok roppant nőiesek és sokoldalúan variálhatók. Ugyanakkor nem engedik, hogy tömbszerűnek tűnjön az alakod. Az A-vonalú rövidnadrág megnyújtja a sziluettet és karcsúbbá varázsolja a vastag combokat. A lezser szabású, szűkítővarrásokkal ráncolt hosszú fazon diszkréten leplezi a széles csípőt.

Dia

 	Lezseren nőies  	Egy elegáns, fekete nadrágra nyáron is szükséged lehet, melynek komorságát pasztelles blúzokkal vagy élénk kiegészítőkkel ellensúlyozhatod. A mértékletesen bővülő, A-vonalú fazonok optikailag lecsalnak néhány centit a csípő- és fenékkerületedből, ám arra ügyelj, hogy a zsebek hozzásimuljanak az oldalvarrásokhoz. Amennyiben arányosan híztál, vagyis a csípőszélességed nem szembetűnő, egy térdig érő, fehér halásznadrágot is bevállalhatsz, melynek laza esésű vonalai megnyújtják a vádlidat.

Lezseren nőies

Egy elegáns, fekete nadrágra nyáron is szükséged lehet, melynek komorságát pasztelles blúzokkal vagy élénk kiegészítőkkel ellensúlyozhatod. A mértékletesen bővülő, A-vonalú fazonok optikailag lecsalnak néhány centit a csípő- és fenékkerületedből, ám arra ügyelj, hogy a zsebek hozzásimuljanak az oldalvarrásokhoz. Amennyiben arányosan híztál, vagyis a csípőszélességed nem szembetűnő, egy térdig érő, fehér halásznadrágot is bevállalhatsz, melynek laza esésű vonalai megnyújtják a vádlidat.

Dia

 	Szűk csőnadrágok  	Ha egyenletesen oszlik el rajtad a súlyfelesleg, a virgácsaid pedig vékonyak maradtak, a csőnadrágokról sem kell lemondanod. Ám ahhoz, hogy ne nyomják össze az alakodat, sötét színeknél kell maradnod, illetve a farmerekből is koptatásmentes, rugalmas, vékony anyagú modelleket válassz. Amennyiben vizesedésre hajlamos a lábad, a szűk fazonok helyett inkább az egyenes szabású, bővebb szárú megoldások felé kacsintgass.

Szűk csőnadrágok

Ha egyenletesen oszlik el rajtad a súlyfelesleg, a virgácsaid pedig vékonyak maradtak, a csőnadrágokról sem kell lemondanod. Ám ahhoz, hogy ne nyomják össze az alakodat, sötét színeknél kell maradnod, illetve a farmerekből is koptatásmentes, rugalmas, vékony anyagú modelleket válassz. Amennyiben vizesedésre hajlamos a lábad, a szűk fazonok helyett inkább az egyenes szabású, bővebb szárú megoldások felé kacsintgass.

Dia

 	A-vonalú rövidgatyó  	A rövidnadrág többet mutat a lábaidból, így csak akkor lehet ideális számodra, ha feszes virgácsokkal rendelkezel. Egy A-vonalú fazonnal azonban keskenyebb csípőt varázsolhatsz magadnak, illetve optikailag megnyújthatod a futóműveidet. Azok a megoldások, melyeknek különszabott, V-vonalú a derékrésze, megtörik a pocakod miatt egybemosódó vonalaidat, és szűkítő hatásuk révén kecsesebb sziluettet eredményeznek.

A-vonalú rövidgatyó

A rövidnadrág többet mutat a lábaidból, így csak akkor lehet ideális számodra, ha feszes virgácsokkal rendelkezel. Egy A-vonalú fazonnal azonban keskenyebb csípőt varázsolhatsz magadnak, illetve optikailag megnyújthatod a futóműveidet. Azok a megoldások, melyeknek különszabott, V-vonalú a derékrésze, megtörik a pocakod miatt egybemosódó vonalaidat, és szűkítő hatásuk révén kecsesebb sziluettet eredményeznek.

Dia

 	Nyújtott répafazon  	A répanadrágokkal csínján kell bánni, mert akár össze is nyomhatják az alakodat. A magasított derekú, nyújtott fazonok viszont kevésbé buggyosak, ezáltal nem pakolnak rá pluszkilókat a csípődre és a fenekedre, hanem pont ellenkezőleg: leplezik a felesleget. Ha alacsony vagy, a répafazon előnyeit inkább overall formájában élvezd, mellyel egyszerűen megvalósíthatod az alaknyújtó monokróm öltözéket. Itt azonban fontos szerepet kap az empire-szabás - amit egy mell alatti megkötővel is helyettesíthetsz -, hogy hosszabbnak tűnjenek a lábaid.

Nyújtott répafazon

A répanadrágokkal csínján kell bánni, mert akár össze is nyomhatják az alakodat. A magasított derekú, nyújtott fazonok viszont kevésbé buggyosak, ezáltal nem pakolnak rá pluszkilókat a csípődre és a fenekedre, hanem pont ellenkezőleg: leplezik a felesleget. Ha alacsony vagy, a répafazon előnyeit inkább overall formájában élvezd, mellyel egyszerűen megvalósíthatod az alaknyújtó monokróm öltözéket. Itt azonban fontos szerepet kap az empire-szabás - amit egy mell alatti megkötővel is helyettesíthetsz -, hogy hosszabbnak tűnjenek a lábaid.

Dia

 	Egyenes vonalú rövidnadrág  	Az egyenes szabás szintén slankít, ráadásul a lezser bősége ellenére is nőies lehet. Ha vastag a combod, a rövidnadrágod egyarasznyival térd fölé érjen, hogy ott vágja ketté a lábad, ahol keskenyednek a vonalak. A körte típusoknak érdemes sötét árnyalatú megoldást választaniuk, melyeket vállszélesítő felsőkkel viselhetnek.

Egyenes vonalú rövidnadrág

Az egyenes szabás szintén slankít, ráadásul a lezser bősége ellenére is nőies lehet. Ha vastag a combod, a rövidnadrágod egyarasznyival térd fölé érjen, hogy ott vágja ketté a lábad, ahol keskenyednek a vonalak. A körte típusoknak érdemes sötét árnyalatú megoldást választaniuk, melyeket vállszélesítő felsőkkel viselhetnek.

Dia

 	Lenge pizsamafazon, nőiesen  	A nyár slágere a háremnadrágból továbbfejlesztett lenge pizsamafazon, mely kismamanadrágnak is tökéletes, hiszen rendkívül kényelmes. Bár kissé bohém megjelenést kölcsönöz a viselőjének, azért a nőiesen bájos stílus sem áll tőle távol: minden azon múlik, hogy milyen kiegészítőkkel és felsővel válogatod össze. A répanadrághoz hasonlóan itt is arra kell ügyelned, hogy a buggyos, szűkülő szabás ne nyomja össze az alakod. Ennek érdekében ne a csípőfazonok mellett dönts, illetve a mintákat is vedd fontolóra. Az anyaggal majdnem egyszínű motívumok még nem rontanak a karcsúsító összhatáson.

Lenge pizsamafazon, nőiesen

A nyár slágere a háremnadrágból továbbfejlesztett lenge pizsamafazon, mely kismamanadrágnak is tökéletes, hiszen rendkívül kényelmes. Bár kissé bohém megjelenést kölcsönöz a viselőjének, azért a nőiesen bájos stílus sem áll tőle távol: minden azon múlik, hogy milyen kiegészítőkkel és felsővel válogatod össze. A répanadrághoz hasonlóan itt is arra kell ügyelned, hogy a buggyos, szűkülő szabás ne nyomja össze az alakod. Ennek érdekében ne a csípőfazonok mellett dönts, illetve a mintákat is vedd fontolóra. Az anyaggal majdnem egyszínű motívumok még nem rontanak a karcsúsító összhatáson.

Dia

 	Egyenes szárú hosszúnadrág  	Nyáron az egyenes vonalú vászonnadrágok a legsokoldalúbb fazonok, melyeken nincsenek sportos oldalzsebek. A függőleges vonalvezetés hosszítja a lábakat és slankítja a csípőt. Az efféle kreációknak pont az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, hiszen sportosan lezseren és nőiesen is variálhatod őket. Ha vastag a lábad és széles az alsó fertályod, egy fekete nadrággal korrigálhatod az arányaidat.

Egyenes szárú hosszúnadrág

Nyáron az egyenes vonalú vászonnadrágok a legsokoldalúbb fazonok, melyeken nincsenek sportos oldalzsebek. A függőleges vonalvezetés hosszítja a lábakat és slankítja a csípőt. Az efféle kreációknak pont az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, hiszen sportosan lezseren és nőiesen is variálhatod őket. Ha vastag a lábad és széles az alsó fertályod, egy fekete nadrággal korrigálhatod az arányaidat.

Dia

 	Az élénk szín sem tilos  	A vidám tónusok most nagyon divatosak, így a nadrágok sem nélkülözhetik őket. Bár karcsúsítás terén nem jeleskednek, de egy megfelelő fazonnal helyrehozhatod ezt a problémát. Olyan répaszabású vászonnadrágokra fókuszálj, melyek felül egy leheletnyit bővebbek, de cseppet sem buggyosak, hanem diszkréten követik a tested vonalát. Fontos, hogy az anyagnak tartása legyen, mert egy túl lenge kreáció vibráló árnyalattal ötvözve már kihangsúlyozná a méretes feneket.

Az élénk szín sem tilos

A vidám tónusok most nagyon divatosak, így a nadrágok sem nélkülözhetik őket. Bár karcsúsítás terén nem jeleskednek, de egy megfelelő fazonnal helyrehozhatod ezt a problémát. Olyan répaszabású vászonnadrágokra fókuszálj, melyek felül egy leheletnyit bővebbek, de cseppet sem buggyosak, hanem diszkréten követik a tested vonalát. Fontos, hogy az anyagnak tartása legyen, mert egy túl lenge kreáció vibráló árnyalattal ötvözve már kihangsúlyozná a méretes feneket.

Ezt is szeretjük
Fotó: