9 pocakbarát nyári ruhadarab, amit ősszel is hordhatsz

Szeretnéd kevés új ruhával kezdeni az őszi szezonváltást? Segítünk!

Dia

 	Színpompás selyemruhák  	A hetvenes évek glamúr divatkorszakát idéző könnyed selyemruhácskák a kismamaruhatárból sem hiányozhattak nyáron, hiszen lágy esésű fazonjuk rendkívül kényelmessé tették a viselésüket. Ám kora ősszel szintén nélkülözhetetlenek lesznek az elegáns stílushoz, mert egy rugalmas harisnyával, illetve rövid fazonú szőrmemellénnyel vagy színes kabátkával összeboronálva egy darabig még dacolhatnak a hideggel. Esős időben hosszú szárú csizmával is hordhatod a kedvencedet.

Színpompás selyemruhák

A hetvenes évek glamúr divatkorszakát idéző könnyed selyemruhácskák a kismamaruhatárból sem hiányozhattak nyáron, hiszen lágy esésű fazonjuk rendkívül kényelmessé tették a viselésüket. Ám kora ősszel szintén nélkülözhetetlenek lesznek az elegáns stílushoz, mert egy rugalmas harisnyával, illetve rövid fazonú szőrmemellénnyel vagy színes kabátkával összeboronálva egy darabig még dacolhatnak a hideggel. Esős időben hosszú szárú csizmával is hordhatod a kedvencedet.

Dia

 	Lenge blúzocskák  	A lenge, nőies blúzcsodák szintén praktikusan beültethetők az őszi ruhatáradba. Romantikus elképzelésben szoknyával, harisnyával, valamint kötött kardigánnal kombinálhatod a finom anyagú, sálgalléros modelleket, de a farmernadrágos szettektől sem idegenkednek. Egy pelerinszabású kabátkával még bájosabbá teheted az összhatást. A kényelmes, pamut tunikablúzok tökéletesen passzolnak a csajos minimálstílushoz. Ha nem dagad a lábad és az alakod is engedélyezi, testre tapadós nadrággal fricskázhatod meg a letisztult öltözékedet. Egy kimonófazonú kardigánnal pedig izgalmasabbá varázsolhatod a megjelenésed.

Lenge blúzocskák

A lenge, nőies blúzcsodák szintén praktikusan beültethetők az őszi ruhatáradba. Romantikus elképzelésben szoknyával, harisnyával, valamint kötött kardigánnal kombinálhatod a finom anyagú, sálgalléros modelleket, de a farmernadrágos szettektől sem idegenkednek. Egy pelerinszabású kabátkával még bájosabbá teheted az összhatást. A kényelmes, pamut tunikablúzok tökéletesen passzolnak a csajos minimálstílushoz. Ha nem dagad a lábad és az alakod is engedélyezi, testre tapadós nadrággal fricskázhatod meg a letisztult öltözékedet. Egy kimonófazonú kardigánnal pedig izgalmasabbá varázsolhatod a megjelenésed.

Dia

	Romantikus szoknyák	Az őszi stílusmixelő irányzatok ízlésesen elegyítik a finom esésű, vékonyka ruhadarabokat a nehézkesebb anyagokkal. Így a rétegelt muszlinszoknya és a körszabott vászonszoknya is belépőt nyert az átmeneti trendekbe. Az efféle kreációkat rusztikus variációkban álmodták meg a tervezők, melyek hangulatához elengedhetetlen társaik lehetnek a túlméretezett kötött szvetterek, valamint az avarszínű bőr kiegészítők. Hideg időben harisnyával és csizmával viseld, hogy fel ne fázz!

Romantikus szoknyák

Az őszi stílusmixelő irányzatok ízlésesen elegyítik a finom esésű, vékonyka ruhadarabokat a nehézkesebb anyagokkal. Így a rétegelt muszlinszoknya és a körszabott vászonszoknya is belépőt nyert az átmeneti trendekbe. Az efféle kreációkat rusztikus variációkban álmodták meg a tervezők, melyek hangulatához elengedhetetlen társaik lehetnek a túlméretezett kötött szvetterek, valamint az avarszínű bőr kiegészítők. Hideg időben harisnyával és csizmával viseld, hogy fel ne fázz!

Dia

 	Hosszított fazonú tunikablúzok  	Ezek a darabok a meleg nyári napokat is kellemesebbé tették, de a hűvösebb idők sem taszíthatják őket a szekrény hátsó szegletébe. Az sem baj, ha világos színűek, mert így egyszerű, mégis elegáns minimálstílust valósíthatsz meg velük. Nem kell hozzá más, mint egy sötét, testvonalat követő nadrág vagy leggings, valamint egy csinos balerinacipő. Kimonófazonú blézerrel, esetleg pelerinkabátkával úgyszintén megbolondíthatod a letisztult szetted. Amennyiben lezser hangulat tör rád, farmerdzsekivel vagy poncsóval, illetve maszkulin félcipővel formálhatod át az elegáns alapöltözéket.

Hosszított fazonú tunikablúzok

Ezek a darabok a meleg nyári napokat is kellemesebbé tették, de a hűvösebb idők sem taszíthatják őket a szekrény hátsó szegletébe. Az sem baj, ha világos színűek, mert így egyszerű, mégis elegáns minimálstílust valósíthatsz meg velük. Nem kell hozzá más, mint egy sötét, testvonalat követő nadrág vagy leggings, valamint egy csinos balerinacipő. Kimonófazonú blézerrel, esetleg pelerinkabátkával úgyszintén megbolondíthatod a letisztult szetted. Amennyiben lezser hangulat tör rád, farmerdzsekivel vagy poncsóval, illetve maszkulin félcipővel formálhatod át az elegáns alapöltözéket.

Dia

 	Muszlinruhák  	A bő fazonú muszlinruhák talán a legjobb divattalálmányok a kismamák számára, hiszen szabad teret biztosítanak a növekvő pocak számára, ugyanakkor számtalan stíluslehetőséget rejtenek magukban. A blézer a nőies oldalukat erősíti, a bőrdzseki a vagányságot hozza ki belőlük, de a retro, bohém irányzatokkal is képesek közös nevezőre jutni. Még a kötött sapka, az óriás kardigán és a hosszú szárú csizma sincs ellenükre.

Muszlinruhák

A bő fazonú muszlinruhák talán a legjobb divattalálmányok a kismamák számára, hiszen szabad teret biztosítanak a növekvő pocak számára, ugyanakkor számtalan stíluslehetőséget rejtenek magukban. A blézer a nőies oldalukat erősíti, a bőrdzseki a vagányságot hozza ki belőlük, de a retro, bohém irányzatokkal is képesek közös nevezőre jutni. Még a kötött sapka, az óriás kardigán és a hosszú szárú csizma sincs ellenükre.

Dia

 	Romantikus és nőies overallok  	Lengeségük miatt sajnos csak kora őszig tartogathatod őket készenlétben, de amíg az idő engedi, bátran viselheted a virágmintás és egyszínű overallokat. Az előbbit bőrdzsekivel és vagány félcipővel teheted pimaszabbá, az utóbbit pedig élénk színekkel dobhatod fel. Ha sötétkék overallal rendelkezel, néhány új kiegészítővel ráhangolhatod az őszre a letisztult tengerészmódit. Mivel az élénkpiros továbbra is divatszínként trónol a palettán, egy rövid fazonú, vörös kabátkával és balerinacipővel máris elegáns, harmonikus öltözéket nyerhetsz.

Romantikus és nőies overallok

Lengeségük miatt sajnos csak kora őszig tartogathatod őket készenlétben, de amíg az idő engedi, bátran viselheted a virágmintás és egyszínű overallokat. Az előbbit bőrdzsekivel és vagány félcipővel teheted pimaszabbá, az utóbbit pedig élénk színekkel dobhatod fel. Ha sötétkék overallal rendelkezel, néhány új kiegészítővel ráhangolhatod az őszre a letisztult tengerészmódit. Mivel az élénkpiros továbbra is divatszínként trónol a palettán, egy rövid fazonú, vörös kabátkával és balerinacipővel máris elegáns, harmonikus öltözéket nyerhetsz.

Dia

 	Lezser pólók  	A hűvös nyári estéken is jó szolgálatot tettek a T-vonalú, csónaknyakú pólók, illetve a vállban kivágott, hosszú ujjú megoldások, és ősszel is hálás darabok lesznek. Bár ezek a fazonok sportosan lezserek, mégis szexis benyomást keltenek. Répanadrággal és farmerral kombinálhatod őket leggyakrabban, illetve rajtad áll, hogy egy modern, csajos formációt, netán valamilyen hippis, retro stílusváltozatot hozol ki belőlük. Az előbbihez boyfriend blézer illik, az utóbbihoz pedig westerncsizma, kötött szvetter, esetleg poncsó ajánlott.

Lezser pólók

A hűvös nyári estéken is jó szolgálatot tettek a T-vonalú, csónaknyakú pólók, illetve a vállban kivágott, hosszú ujjú megoldások, és ősszel is hálás darabok lesznek. Bár ezek a fazonok sportosan lezserek, mégis szexis benyomást keltenek. Répanadrággal és farmerral kombinálhatod őket leggyakrabban, illetve rajtad áll, hogy egy modern, csajos formációt, netán valamilyen hippis, retro stílusváltozatot hozol ki belőlük. Az előbbihez boyfriend blézer illik, az utóbbihoz pedig westerncsizma, kötött szvetter, esetleg poncsó ajánlott.

Dia

 	Őszbe kacsintgató kánikularuhák  	Nem tévedés, az elegánsabb kánikularuháidat úgyszintén előkaphatod a szekrényedből az ősz folyamán! Természetesen nem a leghűvösebb napokon, de bizonyos fokig tökéletesen hidegállóvá dizájnolhatók. Arra ügyelj, hogy ne egy hamisítatlanul nyarat idéző, trópusi mintás darabot válassz a feladatra, hanem egy visszafogott színű vagy romantikus kreációt. Apró sarkú körömcipővel és bokacsizmával egyaránt összepárosíthatod őket, illetve szükséged lesz még harisnyára, valamint egy nőies ballonkabátra vagy pelerinre.

Őszbe kacsintgató kánikularuhák

Nem tévedés, az elegánsabb kánikularuháidat úgyszintén előkaphatod a szekrényedből az ősz folyamán! Természetesen nem a leghűvösebb napokon, de bizonyos fokig tökéletesen hidegállóvá dizájnolhatók. Arra ügyelj, hogy ne egy hamisítatlanul nyarat idéző, trópusi mintás darabot válassz a feladatra, hanem egy visszafogott színű vagy romantikus kreációt. Apró sarkú körömcipővel és bokacsizmával egyaránt összepárosíthatod őket, illetve szükséged lesz még harisnyára, valamint egy nőies ballonkabátra vagy pelerinre.

Dia

	Farmerszoknya és farmerruha	Ősszel soha nem látott méreteket ölt a farmermánia. A stílusmixelő trendek bármilyen nőies öltözékbe beültetik majd, de a tőlük megszokott lezserséget sem fogják hanyagolni. Ha már most szeretnél felkészülni erre, tartsd továbbra is kéznél a pocakbetétes farmerszoknyádat és az empire-szabású farmerruhádat, melyek csizmával hasonlóképpen jól mutatnak, mint a nyári hőségben szandállal. Tulajdonképpen kevés olyan meleg ruharéteg létezik, amivel ne tudnának összhangot teremteni.

Farmerszoknya és farmerruha

Ősszel soha nem látott méreteket ölt a farmermánia. A stílusmixelő trendek bármilyen nőies öltözékbe beültetik majd, de a tőlük megszokott lezserséget sem fogják hanyagolni. Ha már most szeretnél felkészülni erre, tartsd továbbra is kéznél a pocakbetétes farmerszoknyádat és az empire-szabású farmerruhádat, melyek csizmával hasonlóképpen jól mutatnak, mint a nyári hőségben szandállal. Tulajdonképpen kevés olyan meleg ruharéteg létezik, amivel ne tudnának összhangot teremteni.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: