8 nőies, karcsúsító ruhadarab pocakosoknak
Néhány praktikus alapdarab beszerzésével könnyen összehozhatsz magadnak egy jól variálható, pocakbarát, ám karcsúsító kollekciót.

Dia

 	Trükkös fazonú blúzok  	A mell alatt szabott, csípőben húzott blúzok nem hagyják, hogy egybemosódjanak a vonalaid. Tagolttá teszik az alakodat, ezáltal elkerülheted a tömbhatást. Ráadásul egy bájos blúztopra és egy sportosan is viselhető, lenge felsőre mindig szükséged lehet.

Trükkös fazonú blúzok

A mell alatt szabott, csípőben húzott blúzok nem hagyják, hogy egybemosódjanak a vonalaid. Tagolttá teszik az alakodat, ezáltal elkerülheted a tömbhatást. Ráadásul egy bájos blúztopra és egy sportosan is viselhető, lenge felsőre mindig szükséged lehet.

Dia

 	Slankító kardigánok  	Egy rövid fazonú kardigánnal könnyen derekat csalhatsz magadnak, a hosszított változatával pedig optikailag lefaraghatsz a széles csípődből, különösen, ha a ruhadarab sötét színű. Mindkét típus hasznos darab, hiszen sohasem mennek ki a divatból, illetve bármilyen stílusba beültethetőek.

Slankító kardigánok

Egy rövid fazonú kardigánnal könnyen derekat csalhatsz magadnak, a hosszított változatával pedig optikailag lefaraghatsz a széles csípődből, különösen, ha a ruhadarab sötét színű. Mindkét típus hasznos darab, hiszen sohasem mennek ki a divatból, illetve bármilyen stílusba beültethetőek.

Dia

 	Alaknyújtó blézerek  	Az enyhén karcsúsított, fekete blézer a kismamaruhatáradból is nélkülözhetetlen, mert derekat csalhatsz vele magadnak, és bármikor elegánsabbá teheti az öltözékedet. Ugyanakkor farmerral, lapos talpú cipővel is viselheted. A lezserebb, kimonószabású megoldások hosszanti redőikkel megnyújtják az alakodat és rendkívül kényelmesek.

Alaknyújtó blézerek

Az enyhén karcsúsított, fekete blézer a kismamaruhatáradból is nélkülözhetetlen, mert derekat csalhatsz vele magadnak, és bármikor elegánsabbá teheti az öltözékedet. Ugyanakkor farmerral, lapos talpú cipővel is viselheted. A lezserebb, kimonószabású megoldások hosszanti redőikkel megnyújtják az alakodat és rendkívül kényelmesek.

Dia

 	Fekete nadrág  	Mindenképp szerezz be egy A-vonalú vagy egyenes szabású nadrágot, hiszen mindkét típus könnyen variálható, sokoldalú ruhadarab. Praktikusságukat az is tetézi, hogy slankítják a csípőt, illetve megnyújtják a lábakat. Ha bővülő fazont választasz, ügyelj arra, hogy a szárai ne szélesedjenek ki nagyon, különösen, ha alacsony vagy. Az élére vasalt megoldások nemcsak elegánsak, hanem optikailag magasabbnak mutatnak.

Fekete nadrág

Mindenképp szerezz be egy A-vonalú vagy egyenes szabású nadrágot, hiszen mindkét típus könnyen variálható, sokoldalú ruhadarab. Praktikusságukat az is tetézi, hogy slankítják a csípőt, illetve megnyújtják a lábakat. Ha bővülő fazont választasz, ügyelj arra, hogy a szárai ne szélesedjenek ki nagyon, különösen, ha alacsony vagy. Az élére vasalt megoldások nemcsak elegánsak, hanem optikailag magasabbnak mutatnak.

Dia

 	A-vonalú ingek  	Ha a lábaid formásak maradtak, a hosszított fazonú, A-vonalú ingeket akár szűkebb nadrággal, esetleg leggingsszel is viselheted, mert jótékonyan palástolják a kritikusabb pontokat. Választhatsz empire-szabásút is, esetleg harangalakban bővülő, ujjatlan megoldást. Az előbbi kiemeli a dekoltázsod, az utóbbit pedig övvel vagy rövid kardigánnal karcsúsíthatod.

A-vonalú ingek

Ha a lábaid formásak maradtak, a hosszított fazonú, A-vonalú ingeket akár szűkebb nadrággal, esetleg leggingsszel is viselheted, mert jótékonyan palástolják a kritikusabb pontokat. Választhatsz empire-szabásút is, esetleg harangalakban bővülő, ujjatlan megoldást. Az előbbi kiemeli a dekoltázsod, az utóbbit pedig övvel vagy rövid kardigánnal karcsúsíthatod.

Dia

 	Átlapolt ruha  	Ez a legpraktikusabb ruhafazon, mely egyetlen nőnek sem hiányozhat a szekrényéből. Trükkös kialakításával rendkívül nőies vonalakat varázsol, valamint diszkréten leplezi a széles csípőt, a vastag combokat és a nagy popsit úgy, hogy közben megnyújtja az egész alakot. További előnye, hogy a megkötőjével egyszerűen a méreteidre igazíthatod, így a szülés után sem szorul átalakításra.

Átlapolt ruha

Ez a legpraktikusabb ruhafazon, mely egyetlen nőnek sem hiányozhat a szekrényéből. Trükkös kialakításával rendkívül nőies vonalakat varázsol, valamint diszkréten leplezi a széles csípőt, a vastag combokat és a nagy popsit úgy, hogy közben megnyújtja az egész alakot. További előnye, hogy a megkötőjével egyszerűen a méreteidre igazíthatod, így a szülés után sem szorul átalakításra.

Dia

 	Hosszított fazonú tunikák  	Az empire-szabású, hosszított fazonú tunikák már önmagukban is megnyújtják a felsőtested sziluettjét, ám egy ráncolt mellrésszel, illetve függőleges vonalakkal vagy gombsorral megduplázhatod a slankító hatásukat. A pasztellszínű, lágyan redőző darabok garantáltan finomabbá, légiesebbé teszik az öltözékedet.

Hosszított fazonú tunikák

Az empire-szabású, hosszított fazonú tunikák már önmagukban is megnyújtják a felsőtested sziluettjét, ám egy ráncolt mellrésszel, illetve függőleges vonalakkal vagy gombsorral megduplázhatod a slankító hatásukat. A pasztellszínű, lágyan redőző darabok garantáltan finomabbá, légiesebbé teszik az öltözékedet.

Dia

 	Fekete szoknya  	A fekete szoknyát alkalmi darabnak is tartogathatod, de a mindennapi öltözékedbe éppúgy beültetheted. Ha arányosan híztál, a rugalmas anyagú, egyenes fazonok ideálisak számodra. Széles csípőre viszont A-vonalú darabot válassz. Amennyiben vastag a lábad, maradj a térdig érő szoknyahossznál.

Fekete szoknya

A fekete szoknyát alkalmi darabnak is tartogathatod, de a mindennapi öltözékedbe éppúgy beültetheted. Ha arányosan híztál, a rugalmas anyagú, egyenes fazonok ideálisak számodra. Széles csípőre viszont A-vonalú darabot válassz. Amennyiben vastag a lábad, maradj a térdig érő szoknyahossznál.

Ezt is szeretjük
Fotó: