3 jel, hogy a gyerek látja az angyalokat

Így győződj meg róla

Az ezoterikus felfogás szerint a legkisebbek még nyitottak a láthatatlan dimenzióra.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy ezoterikus felfogás szerint a gyerekek első pár évükben sokkal nyitottabbak a szellemi világra, amelyből nem is olyan régen érkeztek. Még nyitva van az úgynevezett harmadik szemük, mellyel a finomfizikai ingereket könnyebben fogadják be.

Észrevetted már, hogy a kicsi meredten néz egy pontot a falon, netán hangosan társalog is vele? Esetleg el is meséli, melyik angyal látogatta meg reggel? Ne legyints, mondván, csak élénk a fantáziája. Az sem kizárt, hogy csemetéd képes a felsőbb dimenziókkal kapcsolatba lépni.

Kik azok az angyalok?

Az angyalok fényből és energiából álló asztrális, isteni lények, akik a kozmikus törvények szerint élnek. Sokan azt gondolják, hogy ezek az entitások állandóan körülöttünk vannak, és vigyáznak ránk, miközben persze szeretnének kommunikálni velünk. Az ezoterikus tanok szerint születésünkkor kaptunk magunk mellé egy védőangyalt, aki segít minket az életfeladatunk elvégzésében. Az angyalok a legtöbb ember számára érzékelhetetlenek, ám a gyermekek kapcsolatba tudnak lépni velük.

Csak rajtad múlik, mennyire fogadod el, ha kiderül, angyallátó a csemetéd. Azonban egy dolog szinte teljesen biztos: öt-hat éves korára kinövi a láthatatlan lényekkel való társalgás képességét, addigra fokozatosan bezárul a harmadik szeme. Csak rajtad áll, hogy viszonyulsz ehhez az általában átmeneti időszakhoz.

Különös dolgokat mesél

A gyermeked valószínűleg mesélni fog róla, ha kapcsolatba lépett valamilyen számodra láthatatlan entitással, hiszen azt hiszi, te is ugyanúgy érzékeled őt. Például, ha sokáig nézi a falat, illetve főleg egy pontot, akkor biztosan beszélget valakivel. Eleinte meg akarja majd veled osztani, miről folyt a diskurzus.

Nagyban befolyásolhatja a személyiségfejlődését, illetve a kettőtök viszonyát, ha értetlenül, netán ijedten nézel rá, esetleg egyenesen kételkedsz a szavában. Fogadd el a tényt, még ha tőled távol is áll az ezotéria, és ne bánj vele túl szigorúan. Valószínűleg csak egy rövid ideig lesznek állandó vendégek nálatok a különböző angyalok.

Titokzatos képzeletbeli barát

Ha már viszonylag jól beszél gyermeked, akkor akár hosszas dialógusokat is folytathat a képzeletbeli barátjával. Főleg akkor fogj gyanút, ha számodra teljesen ismeretlen nevű az új kedvenc, akivel biztosan nem találkoztál az óvodában. Extrém esetekben különleges, külföldi hangzású neveket is hangoztathat a kicsi, amelyeket előtte sehol sem hallhatott. Az angyalok a legkülönbözőbb alakokat képesek felvenni: főleg valamilyen állat képébe bújhatnak.

Persze, nem kell mindjárt azt a következtetést levonni, hogy médium a csemetéd, ha kicsit furcsábban viselkedik. Lehet, hogy csak fel így akar az érdeklődésed középpontjába kerülni, mert úgy érzi, kevesebb figyelmet kapott. Egy kistesó érkezése, netán valamilyen otthoni vita befelé fordulóvá teheti. Ha ki akarod deríteni, mi is az igazság, akkor beszéltesd minél többet a barátjáról. Kérd meg, hogy hívja el máskor is - légy nyitott a gyermeked világára.

Érdeklik az angyalkártyák

A boltokban többféle angyalkártya is kapható, ezek általában szépen kidolgozott paklik, melyek dekorációnak is használhatók. Az is elképzelhető, hogy a gyermeked találkozott ilyenekkel valahol, például valamelyik ovis csoporttársának van, netán egy-két kártyalap az otthonodban is fellelhető.

A kicsik ebben a korban nagyon fogékonyak a képek iránt, ezek rendszerint meglódítják a fantáziájukat. Ha a gyermeked egyik-másik angyalt felismeri a képekről, az is árulkodó lehet. Finoman próbáld meg kifaggatni, hogy hívják az ő barátját. Mivel még nem tud olvasni, biztosan nem tudhatja az arcokhoz kapcsolni a neveket - csak ha valóban találkozott velük.

Ne erőltesd a beszélgetést, ha nem akar erről társalogni, ám nagyon fontos, hogy ne is tiltsd meg neki az angyalokkal való kommunikálást. A legjobb, amit tehetsz, hogy ráhagyod, és megvárod, amíg magától az anyagi világ felé fordul a figyelme. Sétálj vele nagyokat, vidd ki minél többet a szabad levegőre - ott valószínűleg olyan sok újdonságot lát, ami eltereli a figyelmét a szellemi szféráról.

Ezt is szeretjük