14 trendi kiegészítő tavaszra, nem csak leendő anyukáknak

Ezekkel a darabokkal a régi ruháidat is aktualizálhatod.

Dia

 	Sálkendő és öv 	Pocakosan is bátran viselhetsz övet. Ha a melled alá, és nem a csípődre biggyeszted, karcsúsítja az alakodat. A színes ruhákat egy virágos sálkendővel és barna övvel bájosan romantikussá teheted, de a semleges ruhadarabjaidat éppúgy feldobhatod egy élénk kendővel és övvel. Most fantáziadúsan játszhatsz az árnyalatokkal, a pasztellestől egészen a legmerészebb tónusokig.

Sálkendő és öv

Pocakosan is bátran viselhetsz övet. Ha a melled alá, és nem a csípődre biggyeszted, karcsúsítja az alakodat. A színes ruhákat egy virágos sálkendővel és barna övvel bájosan romantikussá teheted, de a semleges ruhadarabjaidat éppúgy feldobhatod egy élénk kendővel és övvel. Most fantáziadúsan játszhatsz az árnyalatokkal, a pasztellestől egészen a legmerészebb tónusokig.

Dia

 	Kalap 	A kalapod vagány, nőies vagy romantikus kiegészítőként is szolgálhat, attól függően, hogy milyet választasz. A kínálat roppant széles, ráadásul idén már nemcsak strandon és kerti partikon viselheted az efféle praktikus darabokat, mert az új trendek belopták őket az utcai viseletekbe. Még egy pozitív érv mellettük, hogy magasabbá varázsolnak. Ezt érdemes kihasználni a terhességed alatt, amikor nem viselhetsz magas sarkú cipellőket.

Kalap

A kalapod vagány, nőies vagy romantikus kiegészítőként is szolgálhat, attól függően, hogy milyet választasz. A kínálat roppant széles, ráadásul idén már nemcsak strandon és kerti partikon viselheted az efféle praktikus darabokat, mert az új trendek belopták őket az utcai viseletekbe. Még egy pozitív érv mellettük, hogy magasabbá varázsolnak. Ezt érdemes kihasználni a terhességed alatt, amikor nem viselhetsz magas sarkú cipellőket.

Dia

 	Színes táskák 	A colorful trend színpompás táskákkal telítette a kínálatot, melyek közül olcsóbbakat is kifoghatsz. Ha imádod a vidám stílusokat, de az alakod stopot mond az élénk ruháknak, akkor a táskáddal vagy cipőddel csempészheted be legegyszerűbben a divatszíneket az öltözékedbe.

Színes táskák

A colorful trend színpompás táskákkal telítette a kínálatot, melyek közül olcsóbbakat is kifoghatsz. Ha imádod a vidám stílusokat, de az alakod stopot mond az élénk ruháknak, akkor a táskáddal vagy cipőddel csempészheted be legegyszerűbben a divatszíneket az öltözékedbe.

Dia

 	Klasszikus táskák 	Amennyiben a ruhatáradhoz jobban passzolnak a letisztult táskák, a tavaszi színözön ellenére egyszerű fekete darabot is választhatsz. Az idei nőies minimál trend újra élteti a feketét, amit bármivel összeboronálhatsz. Így ilyen táskából elég csupán egyet beszerezned, mégis többféle időálló stílust nyerhetsz vele.

Klasszikus táskák

Amennyiben a ruhatáradhoz jobban passzolnak a letisztult táskák, a tavaszi színözön ellenére egyszerű fekete darabot is választhatsz. Az idei nőies minimál trend újra élteti a feketét, amit bármivel összeboronálhatsz. Így ilyen táskából elég csupán egyet beszerezned, mégis többféle időálló stílust nyerhetsz vele.

Dia

 	Retró divattáskák 	A hátizsák és a tarisznya szintén visszatért a divatba a retró trendekkel karöltve. Az előbbi hátránya, hogy csak lezser, sportos stílusokba fér bele, ám az utóbbival a nőies és romantikus öltözékedet is megkoronázhatod.

Retró divattáskák

A hátizsák és a tarisznya szintén visszatért a divatba a retró trendekkel karöltve. Az előbbi hátránya, hogy csak lezser, sportos stílusokba fér bele, ám az utóbbival a nőies és romantikus öltözékedet is megkoronázhatod.

Dia

 	Napszemüveg 	Ha eddig minden divatkorszakból megőriztél egy napszemüveget, akkor nem is kell új darabra szert tenned, mert az aktuális irányzatok ömlesztve kínálják a nyolcvanas-kilencvenes évek fazonjait, sőt, egészen a harmincas évekig nyúltak vissza a dizájnos formákért. Főként a kerek lencsék, valamint a nyújtott keretű cicaszemüvegek szerepelnek az idei slágerlistán. Arra azonban ügyelj, hogy a fejformádnak megfelelő típusra essen a választásod. Ha a várandósságod alatt kicsit kerekebb lett az arcod, a körlencsés és széles szemüvegektől óvakodj.

Napszemüveg

Ha eddig minden divatkorszakból megőriztél egy napszemüveget, akkor nem is kell új darabra szert tenned, mert az aktuális irányzatok ömlesztve kínálják a nyolcvanas-kilencvenes évek fazonjait, sőt, egészen a harmincas évekig nyúltak vissza a dizájnos formákért. Főként a kerek lencsék, valamint a nyújtott keretű cicaszemüvegek szerepelnek az idei slágerlistán. Arra azonban ügyelj, hogy a fejformádnak megfelelő típusra essen a választásod. Ha a várandósságod alatt kicsit kerekebb lett az arcod, a körlencsés és széles szemüvegektől óvakodj.

Dia

 	Bizsuk 	Egy ízléses fülbevaló vagy színes nyaklánc hihetetlenül fel tudja lendíteni az öltözéket. Ráadásul az apró bizsukra nem kell sok pénzt áldozni, pedig értékes stíluselemnek bizonyulnak. Tavasszal a színes etno nyakláncok, illetve a virágos, tollas, gyöngyös fülbevalók kerülnek előtérbe, de a választék ennél sokkal szélesebb skálán mozog. A nagyon zárt nyakláncok rövidíthetik a nyakat, a hosszú fülbevalók azonban megnyújtják.

Bizsuk

Egy ízléses fülbevaló vagy színes nyaklánc hihetetlenül fel tudja lendíteni az öltözéket. Ráadásul az apró bizsukra nem kell sok pénzt áldozni, pedig értékes stíluselemnek bizonyulnak. Tavasszal a színes etno nyakláncok, illetve a virágos, tollas, gyöngyös fülbevalók kerülnek előtérbe, de a választék ennél sokkal szélesebb skálán mozog. A nagyon zárt nyakláncok rövidíthetik a nyakat, a hosszú fülbevalók azonban megnyújtják.

Dia

 	Hosszú nyakláncok 	A hosszú nyakláncok nemcsak a vidám színeik miatt szerethetők, hanem azért is, mert slankító optikai trükkökre képesek. A nagy pocak és a teltebb mellméret könnyen összemoshatja a vonalaidat, így felsőtested rövidebbnek, tömörebbnek tűnhet. A zárt dekoltázs erre még jobban rásegít, de ezt a hatást könnyen ellensúlyozhatod egy hosszan lelógó nyaklánccal, mely megnyújtja az alakot.

Hosszú nyakláncok

A hosszú nyakláncok nemcsak a vidám színeik miatt szerethetők, hanem azért is, mert slankító optikai trükkökre képesek. A nagy pocak és a teltebb mellméret könnyen összemoshatja a vonalaidat, így felsőtested rövidebbnek, tömörebbnek tűnhet. A zárt dekoltázs erre még jobban rásegít, de ezt a hatást könnyen ellensúlyozhatod egy hosszan lelógó nyaklánccal, mely megnyújtja az alakot.

Dia

 	Karkötők 	Az antik hatású, az etno, illetve a romantikus, pasztelles és fagylaltszínű darabok egyaránt uralják a bizsudivatot. Ha vastag a karod, válassz egy eltúlzott méretű karkötőt, mely nemcsak feltűnő stíluseleme lehet az öltözékednek, hanem optikailag keskenyebbnek láttatja a csuklót és a karokat.

Karkötők

Az antik hatású, az etno, illetve a romantikus, pasztelles és fagylaltszínű darabok egyaránt uralják a bizsudivatot. Ha vastag a karod, válassz egy eltúlzott méretű karkötőt, mely nemcsak feltűnő stíluseleme lehet az öltözékednek, hanem optikailag keskenyebbnek láttatja a csuklót és a karokat.

Dia

 	Kendő 	A selyem- és muszlinkendő most nagy elánnal tér vissza a divatba, így érdemes elkönyörögni a nagymamától, de turkálókban is olcsón rábukkanhatsz. Mindig jól jöhet, ha nem tudsz mit kezdeni a hajaddal, vagy slankítani kívánod az arcodat. Amennyiben masnira kötöd, a fejtetőre vonzza a figyelmet, illetve picit hozzátold a magasságodhoz. Trükközz vele bátran!

Kendő

A selyem- és muszlinkendő most nagy elánnal tér vissza a divatba, így érdemes elkönyörögni a nagymamától, de turkálókban is olcsón rábukkanhatsz. Mindig jól jöhet, ha nem tudsz mit kezdeni a hajaddal, vagy slankítani kívánod az arcodat. Amennyiben masnira kötöd, a fejtetőre vonzza a figyelmet, illetve picit hozzátold a magasságodhoz. Trükközz vele bátran!

Dia

 	Lazán megkötve 	Ha a bokrétát túl kislányosnak találod, a hosszabb sálkendőket sima hajpántként is hordhatod. Pöttyökkel és tarkabarka mintákkal fokozhatod a retró hatást. Így nemcsak bájos frizurát nyerhetsz, hanem megidézheted a stílusoddal az ötvenes-hatvanas éveket.

Lazán megkötve

Ha a bokrétát túl kislányosnak találod, a hosszabb sálkendőket sima hajpántként is hordhatod. Pöttyökkel és tarkabarka mintákkal fokozhatod a retró hatást. Így nemcsak bájos frizurát nyerhetsz, hanem megidézheted a stílusoddal az ötvenes-hatvanas éveket.

Dia

 	Vastag hajráf 	A hajráf nem mindig kényelmes, de nagyszerű stíluselem tud lenni, különösen romantikus és elegáns verziókban. Ha nincs kedved és időd bonyolult frizurákat kreálnod a hosszú tincseidből, egy megfelelő hajráffal mindig az alkalomhoz igazíthatod a hajviseletedet.

Vastag hajráf

A hajráf nem mindig kényelmes, de nagyszerű stíluselem tud lenni, különösen romantikus és elegáns verziókban. Ha nincs kedved és időd bonyolult frizurákat kreálnod a hosszú tincseidből, egy megfelelő hajráffal mindig az alkalomhoz igazíthatod a hajviseletedet.

Dia

 	Virágos hajpánt 	A romantikus stílusok idén sem tudnak elszakadni a virágoktól, így bármi, ami virágmintás vagy virág formájú, divatos darabnak számít. A hajpántok úgyszintén kitavaszodtak, mert a többségük virágba borult, de ennél bájosabb kiegészítőt egy kismamán el sem lehet képzelni. A fiatalos pasztelltónusokkal együtt alkalmazva megbabonázó kisugárzást kölcsönöz viselőjének. Szimpla konttyal a legszebb.

Virágos hajpánt

A romantikus stílusok idén sem tudnak elszakadni a virágoktól, így bármi, ami virágmintás vagy virág formájú, divatos darabnak számít. A hajpántok úgyszintén kitavaszodtak, mert a többségük virágba borult, de ennél bájosabb kiegészítőt egy kismamán el sem lehet képzelni. A fiatalos pasztelltónusokkal együtt alkalmazva megbabonázó kisugárzást kölcsönöz viselőjének. Szimpla konttyal a legszebb.

Dia

 	Virágcsat 	Egy egyszerű virágcsat is hihetetlenül feldobhatja a megjelenésedet és a frizurádat. Ideális kiegészítő, ha kisgyereked van, és nincs időd folyton a hajaddal bíbelődni.

Virágcsat

Egy egyszerű virágcsat is hihetetlenül feldobhatja a megjelenésedet és a frizurádat. Ideális kiegészítő, ha kisgyereked van, és nincs időd folyton a hajaddal bíbelődni.

Ezt is szeretjük
Fotó: