10 nélkülözhetetlen ruhadarab, ha pocakos vagy

Attól, hogy babát vársz, még nem kell lemondanod a saját stílusodról - sőt, igazi tavasztündér lehetsz.

Dia

 	Üde színű ruha  	A pamutból készült tunikaruhákat leggingsszel, farmerdzsekivel és vászoncipővel épp úgy viselheted, mint nőies kiegészítőkkel kombinálva. Ám érdemes beszerezned egy olyan darabot is, mely megfelelhet elegánsabb alkalmaknak, de a hétköznapibb stílust szintén elbírja.

Üde színű ruha

A pamutból készült tunikaruhákat leggingsszel, farmerdzsekivel és vászoncipővel épp úgy viselheted, mint nőies kiegészítőkkel kombinálva. Ám érdemes beszerezned egy olyan darabot is, mely megfelelhet elegánsabb alkalmaknak, de a hétköznapibb stílust szintén elbírja.

Dia

 	Vékony, puha pulóver  	A kényelmes, pólóanyagú felsők bármivel jól variálhatóak, a most divatos élénk színekkel pedig feldobhatod a legegyszerűbb öltözéket is. A pulóver hosszára azonban ügyelj, mert ahogy nő a pocakod, felkaphat belőle.

Vékony, puha pulóver

A kényelmes, pólóanyagú felsők bármivel jól variálhatóak, a most divatos élénk színekkel pedig feldobhatod a legegyszerűbb öltözéket is. A pulóver hosszára azonban ügyelj, mert ahogy nő a pocakod, felkaphat belőle.

Dia

 	Kabátka  	A hóbortos tavaszi időjárás miatt szükséged lehet egy könnyű kabátkára vagy dzsekire. A pelerinszabású fazon a pocakod miatt is ideális, meg azért, mert vastagon alá tudsz öltözni, ha szükséges. A farmerdzseki most ismét divatos, ráadásul praktikus viselet. Idén romantikus ruhákkal épp úgy összeboronálhatod, mint sportosabb stílusú szerelésekkel.

Kabátka

A hóbortos tavaszi időjárás miatt szükséged lehet egy könnyű kabátkára vagy dzsekire. A pelerinszabású fazon a pocakod miatt is ideális, meg azért, mert vastagon alá tudsz öltözni, ha szükséges. A farmerdzseki most ismét divatos, ráadásul praktikus viselet. Idén romantikus ruhákkal épp úgy összeboronálhatod, mint sportosabb stílusú szerelésekkel.

Dia

 	Hosszított fazonú póló  	A póló rendkívül sokoldalú alapdarab, amit kismamaként is jól hasznosíthatsz. Válassz T-vonalú vagy empire-szabású megoldásokat, melyek ott takarnak, ahol kell, viszont nem mossák egybe a vonalaidat.

Hosszított fazonú póló

A póló rendkívül sokoldalú alapdarab, amit kismamaként is jól hasznosíthatsz. Válassz T-vonalú vagy empire-szabású megoldásokat, melyek ott takarnak, ahol kell, viszont nem mossák egybe a vonalaidat.

Dia

 	Vászonnadrág  	A vászonnadrág nem annyira merev, mint a farmer, így sokkal kényelmesebb, illetve a méretváltozásaidat is rugalmasabban követni tudja. A szűkebb fazonokba varrass pocakbetétet vagy gumis csípőbetétet. A bővebb kialakítású, megkötős modellekben aktív kismama lehetsz, ám nem muszáj sportcipővel és lezser felsővel hordanod.

Vászonnadrág

A vászonnadrág nem annyira merev, mint a farmer, így sokkal kényelmesebb, illetve a méretváltozásaidat is rugalmasabban követni tudja. A szűkebb fazonokba varrass pocakbetétet vagy gumis csípőbetétet. A bővebb kialakítású, megkötős modellekben aktív kismama lehetsz, ám nem muszáj sportcipővel és lezser felsővel hordanod.

Dia

 	Lenge blúz  	A romantikus blúzok a tavaszi divat slágerdarabjai. Akár az élénk színű, kislányosan bájos típus mellett döntesz, akár egy elegánsabb muszlintunikát szerzel be magadnak, mindenképp jól járhatsz, hiszen mindkettőt ki tudod használni még nyáron is.

Lenge blúz

A romantikus blúzok a tavaszi divat slágerdarabjai. Akár az élénk színű, kislányosan bájos típus mellett döntesz, akár egy elegánsabb muszlintunikát szerzel be magadnak, mindenképp jól járhatsz, hiszen mindkettőt ki tudod használni még nyáron is.

Dia

 	Hosszú kardigán  	Hűvösebb napokon egy vastag, kötött kardigánnal a dzsekit is helyettesítheted. Könnyed, tavaszi ruhákkal párosítva romantikus benyomást kelt, farmerral kombinálva pedig lezser vagányságot hozhatsz ki belőle. A vékonyabb megoldásokat elegánsabbá teheted egy övvel vagy finom sálkendővel.

Hosszú kardigán

Hűvösebb napokon egy vastag, kötött kardigánnal a dzsekit is helyettesítheted. Könnyed, tavaszi ruhákkal párosítva romantikus benyomást kelt, farmerral kombinálva pedig lezser vagányságot hozhatsz ki belőle. A vékonyabb megoldásokat elegánsabbá teheted egy övvel vagy finom sálkendővel.

Dia

 	Szoknya  	A szoknya tavasszal nélkülözhetetlen ruhadarab, különösen idén, amikor főszerepet tölt be a nőies trendekben. A stílusodnak megfelelően választhatsz egy lezserebb vászontípust vagy egy elegánsabb, bájos fazont. A legjobb, ha mindkét elképzeléssel rendelkezel, hiszen alkalmi szoknyára is bármikor szükséged lehet.

Szoknya

A szoknya tavasszal nélkülözhetetlen ruhadarab, különösen idén, amikor főszerepet tölt be a nőies trendekben. A stílusodnak megfelelően választhatsz egy lezserebb vászontípust vagy egy elegánsabb, bájos fazont. A legjobb, ha mindkét elképzeléssel rendelkezel, hiszen alkalmi szoknyára is bármikor szükséged lehet.

Dia

 	Ingtunika  	Szintén olyan ruhadarabról van szó, melynek a nőcisebb, romantikus változatait, valamint a vagányabb verzióit egyaránt megtalálod az üzletek kínálatában. Egy sportosabb ingtunikában is csinosabb lehetsz, ha megkötős vagy mell alatt szabott megoldást emelsz be a ruhatáradba.

Ingtunika

Szintén olyan ruhadarabról van szó, melynek a nőcisebb, romantikus változatait, valamint a vagányabb verzióit egyaránt megtalálod az üzletek kínálatában. Egy sportosabb ingtunikában is csinosabb lehetsz, ha megkötős vagy mell alatt szabott megoldást emelsz be a ruhatáradba.

Dia

 	Egyszínű top  	Mivel egyszerű darab, a legtöbb nő nem sok jelentőséget tulajdonít neki, pedig a top nélkülözhetetlen eleme a változatosan kombinálható ruhatárnak. Felsorolni is sok lenne, hányféleképpen lehet alapja az öltözékednek, ugyanakkor attól függ a stílusa, hogy mivel viseled. Tavasszal blézerrel, kardigánnal párosíthatod. A pasztellárnyalatúak frissebbé, üdévé varázsolják a megjelenésedet, az élénk színűek pedig a legunalmasabb összeállítást is képesek felpezsdíteni.

Egyszínű top

Mivel egyszerű darab, a legtöbb nő nem sok jelentőséget tulajdonít neki, pedig a top nélkülözhetetlen eleme a változatosan kombinálható ruhatárnak. Felsorolni is sok lenne, hányféleképpen lehet alapja az öltözékednek, ugyanakkor attól függ a stílusa, hogy mivel viseled. Tavasszal blézerrel, kardigánnal párosíthatod. A pasztellárnyalatúak frissebbé, üdévé varázsolják a megjelenésedet, az élénk színűek pedig a legunalmasabb összeállítást is képesek felpezsdíteni.

Ezt is szeretjük
Fotó: