15 extra hatékony villámdiéta
Gyorsan akarsz látványos eredményt elérni? Egy villámdiéta segít leadni egy-két plusz kilót, emellett szervezetedet is salaktalanítja.

Dia

Salaktalanító zöldségkúraAz ízletes és frissítő zöldségkúra hatására kevesebb mint egy hét alatt akár két-három kilótól is megszabadulhatsz. A diéta ideje alatt elsősorban változatos, nyers zöldségeket, illetve belőlük készült leveket és leveseket célszerű fogyasztanod.Kapcsolódó cikk:5 nap, 3 kiló - Béltakarító zöldségkúra »

Salaktalanító zöldségkúra

Az ízletes és frissítő zöldségkúra hatására kevesebb mint egy hét alatt akár két-három kilótól is megszabadulhatsz. A diéta ideje alatt elsősorban változatos, nyers zöldségeket, illetve belőlük készült leveket és leveseket célszerű fogyasztanod.

Kapcsolódó cikk:
5 nap, 3 kiló - Béltakarító zöldségkúra »

Dia

KáposztadiétaNem véletlen, hogy a káposztaleves-diéta rostokban és folyadékban gazdag étrendjének követése az egyik legkedveltebb fogyókúrás módszernek számít, ám az értékes növényt savanyítva is fogyaszthatod a villámdiéta során. Igen magas C-vitamin-tartalma anyagcseréd és immunrendszered működését is támogatja.Kapcsolódó cikk:Látványos fogyás, egy hét alatt »

Káposztadiéta

Nem véletlen, hogy a káposztaleves-diéta rostokban és folyadékban gazdag étrendjének követése az egyik legkedveltebb fogyókúrás módszernek számít, ám az értékes növényt savanyítva is fogyaszthatod a villámdiéta során. Igen magas C-vitamin-tartalma anyagcseréd és immunrendszered működését is támogatja.

Kapcsolódó cikk:
Látványos fogyás, egy hét alatt »

Dia

AnanászdiétaA kiegyensúlyozott étrendre építő ananászdiéta hosszútávon is követhető, a benne található bromelin nevű, emésztésjavító enzimnek köszönhetően azonban rövidtávon is megszabadít egy-két plusz kilótól.Kapcsolódó cikk:Így fogyj ananásszal! »

Ananászdiéta

A kiegyensúlyozott étrendre építő ananászdiéta hosszútávon is követhető, a benne található bromelin nevű, emésztésjavító enzimnek köszönhetően azonban rövidtávon is megszabadít egy-két plusz kilótól.

Kapcsolódó cikk:
Így fogyj ananásszal! »

Dia

LéböjtkúraA léböjtkúrák hívei úgy tartják, a szervezetnek legalább évente egyszer szüksége van arra, hogy külső segítség révén szabadulhasson meg az őt terhelő méreganyagoktól. A folyadékra, szűrt levesekre, gyümölcs- és zöldséglevekre, valamint vízre építő néhány napos kúra ennek egyik leghatékonyabb módszere.Kapcsolódó cikk:Tisztító léböjtkúra »

Léböjtkúra

A léböjtkúrák hívei úgy tartják, a szervezetnek legalább évente egyszer szüksége van arra, hogy külső segítség révén szabadulhasson meg az őt terhelő méreganyagoktól. A folyadékra, szűrt levesekre, gyümölcs- és zöldséglevekre, valamint vízre építő néhány napos kúra ennek egyik leghatékonyabb módszere.

Kapcsolódó cikk:
Tisztító léböjtkúra »

Dia

TurmixdiétaA turmixdiéta a gyümölcsök, illetve zöldségek magas vitamin- és rosttartalmát ötvözi a joghurt bélflórára és emésztésre gyakorolt kedvező hatásaival, így nemcsak anyagcseréd működését támogatja, de szervezeted számára is megfelelő táplálékforrásként szolgál.Kapcsolódó cikk:Villámgyors turmixdiéta »

Turmixdiéta

A turmixdiéta a gyümölcsök, illetve zöldségek magas vitamin- és rosttartalmát ötvözi a joghurt bélflórára és emésztésre gyakorolt kedvező hatásaival, így nemcsak anyagcseréd működését támogatja, de szervezeted számára is megfelelő táplálékforrásként szolgál.

Kapcsolódó cikk:
Villámgyors turmixdiéta »Dia

Rizs-krumpli diétaEz az egyszerű, mégis hatékony diéta nem csupán a fölös kilóktól, de a narancsbőrtől, a puffadástól és fáradékonyságtól is megszabadít. A burgonyából és rizsből készült ételek naponta cserélődnek a kúra ideje alatt.Kapcsolódó cikk:Egyszerű salaktalanító diéta »

Rizs-krumpli diéta

Ez az egyszerű, mégis hatékony diéta nem csupán a fölös kilóktól, de a narancsbőrtől, a puffadástól és fáradékonyságtól is megszabadít. A burgonyából és rizsből készült ételek naponta cserélődnek a kúra ideje alatt.

Kapcsolódó cikk:
Egyszerű salaktalanító diéta »

Dia

AlmakúraA rostokban rendkívül gazdag, emésztésjavító és salaktalanító gyümölcs minden diétának kiváló kiegészítője, ám egy néhány napos villámdiéta alapeleme is lehet. Segítségével megtisztíthatod bélrendszered, és tested védekezőképességét is megerősíted.Kapcsolódó cikk:Emésztésserkentő, béltakarító almadiéta »

Almakúra

A rostokban rendkívül gazdag, emésztésjavító és salaktalanító gyümölcs minden diétának kiváló kiegészítője, ám egy néhány napos villámdiéta alapeleme is lehet. Segítségével megtisztíthatod bélrendszered, és tested védekezőképességét is megerősíted.

Kapcsolódó cikk:
Emésztésserkentő, béltakarító almadiéta »

Dia

Metropolitan-diétaA híres opera-énekesnő, Maria Callas által elhíresült diéta három napos időtartama alatt elsősorban salátát és sovány csirkehúst fogyaszthatsz. A csökkentett kalóriabevitelnek köszönhetően már pár nap után látható az eredmény.Kapcsolódó cikk:A Metropolitan-étrend »

Metropolitan-diéta

A híres opera-énekesnő, Maria Callas által elhíresült diéta három napos időtartama alatt elsősorban salátát és sovány csirkehúst fogyaszthatsz. A csökkentett kalóriabevitelnek köszönhetően már pár nap után látható az eredmény.

Kapcsolódó cikk:
A Metropolitan-étrend »

Dia

TúródiétaA túró magas protein- és kalciumtartalma fokozza az anyagcsere-működést és a zsírégetés intenzitását, emellett tápláló, nem beszélve arról, hogy változatosan elkészíthető. Fogyaszthatod zöldfűszerekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel, de akár citrommal, mézzel és fahéjjal is.Kapcsolódó cikk:Anyagcsere-pörgető, karcsúsító túródiéta »

Túródiéta

A túró magas protein- és kalciumtartalma fokozza az anyagcsere-működést és a zsírégetés intenzitását, emellett tápláló, nem beszélve arról, hogy változatosan elkészíthető. Fogyaszthatod zöldfűszerekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel, de akár citrommal, mézzel és fahéjjal is.

Kapcsolódó cikk:
Anyagcsere-pörgető, karcsúsító túródiéta »

Dia

Volumetrics-diétaA kalóriában szegény, de tápanyagban gazdag, magas rosttartalmú ételek segítségével támogathatod emésztésed és anyagcseréd működését, valamint a salakanyagokat is eltávolíthatod szervezetedből. A diéta étrendje nagy mennyiségben tartalmaz salátaféléket.Kapcsolódó cikk:7 nap, 3 kiló - A Volumetrics-diéta »

Volumetrics-diéta

A kalóriában szegény, de tápanyagban gazdag, magas rosttartalmú ételek segítségével támogathatod emésztésed és anyagcseréd működését, valamint a salakanyagokat is eltávolíthatod szervezetedből. A diéta étrendje nagy mennyiségben tartalmaz salátaféléket.

Kapcsolódó cikk:
7 nap, 3 kiló - A Volumetrics-diéta »

Dia

SzilvakúraA szilva - illetve az aszalt szilva - köztudottan az egyik leghatékonyabb emésztésserkentő szer, köszönhetően rostjainak és a benne található szorbitolnak, mely serkenti a bélmozgást. A szilvára építő vagy aszalt szilvával kiegészített villámdiéta a káros salakanyagoktól is megszabadít. Kapcsolódó cikk:Emésztésserkentő, béltakarító szilvakúra »

Szilvakúra

A szilva - illetve az aszalt szilva - köztudottan az egyik leghatékonyabb emésztésserkentő szer, köszönhetően rostjainak és a benne található szorbitolnak, mely serkenti a bélmozgást. A szilvára építő vagy aszalt szilvával kiegészített villámdiéta a káros salakanyagoktól is megszabadít.

Kapcsolódó cikk:
Emésztésserkentő, béltakarító szilvakúra »

Dia

JoghurtdiétaA joghurt minőségi fehérjével és a zsírégetést serkentő kalciummal látja el szervezeted, emellett segíti az emésztést, a benne található probiotikumok hatására pedig bélflórád egyensúlyát is biztosítja. A joghurt emellett változatos formában - gyümölcsökkel kiegészítve, turmixként, magvakkal - alkalmazható a diéta során.Kapcsolódó cikk:Így fogyhatsz joghurttal »

Joghurtdiéta

A joghurt minőségi fehérjével és a zsírégetést serkentő kalciummal látja el szervezeted, emellett segíti az emésztést, a benne található probiotikumok hatására pedig bélflórád egyensúlyát is biztosítja. A joghurt emellett változatos formában - gyümölcsökkel kiegészítve, turmixként, magvakkal - alkalmazható a diéta során.

Kapcsolódó cikk:
Így fogyhatsz joghurttal »

Dia

LevesdiétaA zöldségekből és gyümölcsökből készített levesek ellátják szervezetedet a létfontosságú tápanyagokkal, megerősítik immunrendszered, ugyanakkor a folyadék segíti emésztésed és anyagcseréd működését is. Egy néhány napos leveskúra segít beindítani tested öngyógyító folyamatait is. Kapcsolódó cikk:Zsírégető, salaktalanító leveskúra »

Levesdiéta

A zöldségekből és gyümölcsökből készített levesek ellátják szervezetedet a létfontosságú tápanyagokkal, megerősítik immunrendszered, ugyanakkor a folyadék segíti emésztésed és anyagcseréd működését is. Egy néhány napos leveskúra segít beindítani tested öngyógyító folyamatait is.

Kapcsolódó cikk:
Zsírégető, salaktalanító leveskúra »

Dia

CitrusdiétaA leghatékonyabb zsírégető citrusok, a citrom, a narancs, a grépfrút és a mandarin jótékony hatásaira építő diéta az egyik legkedveltebb tisztítókúra, mely nemcsak a méreganyagoktól és a plusz kilóktól szabadít meg, de bőrödet is üdévé varázsolja. A citrusdiéta egyik legkedveltebb változata a grépfrútkúra.Kapcsolódó cikk:Zsírfaló grépfrútdiéta »

Citrusdiéta

A leghatékonyabb zsírégető citrusok, a citrom, a narancs, a grépfrút és a mandarin jótékony hatásaira építő diéta az egyik legkedveltebb tisztítókúra, mely nemcsak a méreganyagoktól és a plusz kilóktól szabadít meg, de bőrödet is üdévé varázsolja. A citrusdiéta egyik legkedveltebb változata a grépfrútkúra.

Kapcsolódó cikk:
Zsírfaló grépfrútdiéta »

Dia

DinnyekúraA dinnyekúra minden idők egyik legkedveltebb tisztítókúrája, hisz igen hatékony - néhány nap alatt felfrissíti tested, és a feleslegesen visszatartott víztől is megszabadít -, emellett tápláló, az ízletes finomságot pedig lehetetlen megunni.  Kapcsolódó cikk:Zsírégető, vízhajtó dinnyekúra »

Dinnyekúra

A dinnyekúra minden idők egyik legkedveltebb tisztítókúrája, hisz igen hatékony - néhány nap alatt felfrissíti tested, és a feleslegesen visszatartott víztől is megszabadít -, emellett tápláló, az ízletes finomságot pedig lehetetlen megunni.

Kapcsolódó cikk:
Zsírégető, vízhajtó dinnyekúra »
Blog.hu ajánló
Szerző: Árbócz Lilla
Fotó: