Dia
Az uborka nagyon erős lúgosító, ráadásul magas víztartalma miatt szinte nincs is benne kalória.
A tökmag a többi olajos maghoz hasonlóan gazdag olyan ásványi anyagokban, melyek nélkülözhetetlenek az anyagcseréhez.
Nem hagyhatjuk ki a sorból az avokádót, ami az egyik legerősebben lúgosító élelmiszer.
Jó hír a magyar konyha szerelmeseinek: a paprika mellett a hagyma is lúgosít.
Magas káliumtartalmának köszönhetően a brokkoli vízhajtóként sem utolsó.
A kakaó nemcsak a kiválasztást hozza rendbe, de a szívednek is jót tesz.
A közhiedelemmel ellentétben a citrusfélék nem savasítanak, sőt, kifejezetten jó lúgosítók.
Bár a legtöbb tejtermék savasít, a kecsketej lúgosító hatású.
A petrezselyem a lúgosítás mellett a vízhajtásról és a bélrendszer fertőtlenítéséről is gondoskodik.
A szőlő nagyon erős méregtelenítő, vértisztító hatással is rendelkezik.
Ki játszotta Zsuzsanna nővért az Abigélben? 10 kérdés az imádott filmsorozatról
Ő a Sztárboxban a férfi középsúly bajnoka: az első menetben nyert technikai KO-val
11 mérgező tárgy, ami a legtöbb magyar lakásban ott van – Jobb lecserélni őket
Mindig ugyanott, egy helyben lebeg ez a felhő: már a NASA kutatói is felfigyeltek rá
Mi Srí Lanka fővárosa? 8 kérdés a világ földrajzából, amit suliban még tudnod kellett
Südi Iringó 10 évre tűnt el a tévéből: meglepő, milyen munkával keresett pénzt