Dia
Az uborka nagyon erős lúgosító, ráadásul magas víztartalma miatt szinte nincs is benne kalória.
A tökmag a többi olajos maghoz hasonlóan gazdag olyan ásványi anyagokban, melyek nélkülözhetetlenek az anyagcseréhez.
Nem hagyhatjuk ki a sorból az avokádót, ami az egyik legerősebben lúgosító élelmiszer.
Jó hír a magyar konyha szerelmeseinek: a paprika mellett a hagyma is lúgosít.
Magas káliumtartalmának köszönhetően a brokkoli vízhajtóként sem utolsó.
A kakaó nemcsak a kiválasztást hozza rendbe, de a szívednek is jót tesz.
A közhiedelemmel ellentétben a citrusfélék nem savasítanak, sőt, kifejezetten jó lúgosítók.
Bár a legtöbb tejtermék savasít, a kecsketej lúgosító hatású.
A petrezselyem a lúgosítás mellett a vízhajtásról és a bélrendszer fertőtlenítéséről is gondoskodik.
A szőlő nagyon erős méregtelenítő, vértisztító hatással is rendelkezik.
„Neked írom a dalt” – Ez a 10 sláger melyik magyar zenekar híres száma?
Rákkeltő, függőséget okoz, kis mennyiségben sem biztonságos, mégis sokan literszámra isszák: így tarts száraz karácsonyt
Íme Dobrády Ákos ritkán látott családja: a gyönyörű Nikivel kistestvért szeretnének a fiuknak
1,919 milliárd forint volt a tét: ezek az ötöslottó nyerőszámai
4 gyermeket szült, mégsem lehetett anya Oroszország történetének leghatalmasabb női uralkodója
Bereczki Zoltán ezért félt párját bemutatni Szinetár Dórával közös lányuknak