Nem tudsz lefogyni?

3 biztos módszer

A sikertelen fogyókúra hátterében nemcsak testi probléma állhat. Ha diétád eredménytelen, módszereink segíthetnek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyugati civilizáció embere hajlamos megfeledkezni arról, hogy teste és lelke szerves és elválaszthatatlan egészet alkot, így a kiegyensúlyozott, egészséges és harmonikus élet reményében utóbbi ápolására is kellő figyelmet kell fordítani.

A szenvedélybetegségek, valamint a tartós stresszből fakadó testi problémák kialakulása mellett sokan az elhízásért, illetve a fogyókúra sikertelenségéért is ezt a hozzáállást teszik felelőssé. A megoldást pedig olyan módszerekben látják, melyek tested karbantartása mellett lelki és szellemi egyensúlyodért is sokat tesznek. Ha fogyni akarsz, a következő praktikákat érdemes kipróbálnod!

Kineziológia

A kineziológusok szerint nagy a valószínűsége, hogy a testeden hordozott felesleges kilók egy-egy fájdalmas múltbéli eseményre vezethetők vissza, amelyekre már nem gondolsz, és azt hiszed róluk, hogy már régen túl vagy rajtuk. Megtanultad, hogyan kell velük együtt élni, illetve mélyre eltemetni őket. Tudatalattid azonban nem felejt: még ha lassan is, előbb vagy utóbb felszínre törnek az elfojtott problémák: eleinte nassolási rohamok és az édesség utáni vágy - mely egyfajta pótlék-szerephez jut életedben -, majd nem kívánt kilók formájában.

A kineziológia lényege, hogy felkutasd, milyen érzelmi blokkok gátolnak meg abban, hogy ideális testsúllyal élhesd életedet. A feladatod, hogy megértsd ezeket a problémákat, és szakember segítségével feloldd őket. A kineziológusok olyan személyre szabott módszerekkel dolgoznak, melyek révén végleg elérheted a számodra megfelelő testsúlyt. A kezelések alkalmával a lelki okok felkutatása mellett a megfelelő étkezéssel, a testmozgással és az egészséges életmóddal kapcsolatban is ellátnak tanácsokkal. A legfontosabb azonban az az elhatározás, hogy változtatni szeretnél, illetve a hit, hogy erre képes is vagy.

Agykontroll

Az agykontroll egyik kiemelkedő alakja, José Silva arra sarkallja az elszánt fogyni vágyókat, hogy a görcsös akarat helyett a kilók leküzdésére egy jóval szelídebb módszert, a képzeletet alkalmazzák. A képzelet ugyanis magát a célt ragadja meg, és nem a jelen tényeire koncentrál.

Silva tanítása szerint, ha fogyni akarsz, először is külső szinten kell végiggondolnod a problémát, és fel kell tenned a következő kérdéseket magadnak: túl keveset mozgok, vagy túl sokat eszem? Miért akarok lefogyni, az egészségem miatt, vagy, mert soványan vonzóbb lennék? Ha tisztáztad ezen kérdéseket, szükséged lesz néhány perc magányra, hogy csukott szemmel végrehajtsd az agykontroll folyamatát. Egy olyan meditációs folyamatot kell elvégezned, melynek során az elmédben alkotott kivetítőn lejátszod, hogy hogyan fogsz kinézni a fogyókúra végén.

Ebben a folyamatban a legfontosabb a képzelet. Ereje abban rejlik, hogy a lehető legélethűbben képzeled el - érzékszerveid segítségével -, hogy olyan sovány vagy, mint azon a régi fényképen, hogy olyan ételeket eszel örömmel, melyek egészségesek. Az agykontroll során nagyon fontos, hogy reális célt tűzz ki magad elé, ellenkező esetben ugyanis lerombolhatod a hitet, mely ennél a programnál is elengedhetetlen.

Akupunktúra

Az akupunktúra ezeréves múltra visszatekintő természetes gyógymód, mely az emberi testen található energiapontokat tűszúrással ingerli.

Ezek a pontok egy csatornahálózaton helyezkednek el - az egyes csatornákban keringő energia biztosítja a szervek és szövetek megfelelő táplálását.

A természetgyógyászok állítása szerint a fogyókúrázni kívánó pácienseket kiemelkedő hatékonysággal sikerül hozzásegíteni a kívánt eredményhez. A terápiák sikereinek alapja a teljes emberről szóló holisztikus diagnózis, emellett a páciens és a kezelője közti teljes együttműködés. A módszer hatékonysága abban mutatkozik meg, hogy a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállításával szabadítja meg testedet a felesleges kilóktól.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Több szempontból is kiváló módszer, hisz nemcsak biztonságos és fájdalommentes, de jelentősen csökkenti az étvágyat, és a belső szervek aktiválásával gyorsítja az anyagcserét is. A kezelés során személyre szabott diétát kell követned, azonban a módszerrel az olyan, általában a fogyókúra ideje alatt fellépő kellemetlenségek is elkerülhetőek, mint az állandó éhségérzet és a feszült, ideges lelkiállapot.

OLVASD EL EZT IS!

no has ezdes
  • villámdiéták
  • villámdiéta mintaétrend

Tüntesd el az úszógumit 2 hét alatt!

kivi vitamin
  • c-vitamin
  • fogyasztó praktikák

A legerősebb zsírégető vitamin

Ezt is szeretjük