Mi a telefonszámod? Ezt mondja szerencsédről a számmisztika
Minden, aminek köze van a számokhoz, bizonyos energiákat hordoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan nem is gondolják, mennyi dolog van hatással a mindennapokra. Ezek közé tartoznak a számok is, melyek a te életedet is végigkísérik.

Nemcsak a születési dátumod vagy a házszámod, de még a telefonszámod is számos dolgot elárulhat rólad. Többek között a szerencsédről is mesél.

Így számold ki!

Ahhoz, hogy megtudd, telefonszámod szerencsés, vagy kevésbé az, egy nagyon egyszerű számolási módszert kell alkalmaznod. Add össze a számjegyeket, egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha 11-es, 22-es vagy 33-as a részeredmény, már nem kell tovább számolnod, ezek ugyanis mesterszámok.

Ha például a számod: 06 30 423 65 68, akkor 6+3+4+2+3+6+5+6+8=43, 4+3=7, a te számod tehát a 7-es.

1-es szám

Rendkívül erős szám, melyhez rengeteg energia köthető, így amennyiben ezt kaptad, igazán szerencsésnek érezheted magad. Nemcsak pozitív energiát, de magabiztosságot is ad, ezeknek köszönhetően pedig a munka területén is kiemelkedő sikerekre számíthatsz.

2-es szám

Ez a szám két fontos területen is szerencsét hozhat: egyrészt párkeresés szempontjából, ugyanis nagy segítségedre lehet abban, hogy könnyebben bevonzd a szerelmet. Másrészt kifejezetten jót jelenthet akkor is, ha például a kereskedelemben dolgozol, mert nyereségre utalhat.

3-as szám

A kreativitás számának tekinthető, így kifejezetten előnyös, ha író, művész, zenész vagy, esetleg ilyen ambíciókkal rendelkezel a jövőre nézve. Ha viszont jobban fizető állásra vágysz, mint a jelenlegi, ez a szám nem éppen a legszerencsésebb, így érdemes lehet elgondolkodni a számcserén.

4-es szám

Igazán szerencsés szám, mely nagy segíthet nyújthat abban, hogy könnyebben boldogulj, ami az élet minden területére igaz. Mivel a megbízhatóság számának is tartják, felelősségteljes állás vagy akár anyaszerep esetén is kifejezetten előnyös lehet, ha ilyennel rendelkezel.

5-ös szám

Nem az állandóság, sokkal inkább a változás száma, így amennyiben hosszabb kapcsolatra vágysz, vagy olyan munkára, amelyet még sokáig végezhetsz, nem sok jót jelenthet a jövőre nézve. Ha olyan típus vagy, aki érzelmileg sem kiegyensúlyozott, szintén nem jársz jól vele.

6-os szám

A családra nézve igazán szerencsés szám, mert erősíti a kötelékeket, és kellemes meghittséget hordoz. A baráti kapcsolatokra szintén jó hatással van, ugyanis segíti az ilyen jellegű kapcsolatépítést. Valószínűleg tehát azon szerencsések közé tartozol, akik már rendelkeznek legalább egy igaz baráttal.

7-es szám

Kifejezetten misztikus számnak tekinthető, mely leginkább a belső egyensúlyra, a lelkiállapotra van rendkívül pozitív hatással. Sokat segít, hogy kiegyensúlyozottabbá, optimistábbá válj a hétköznapok során, és még a megoldhatatlan helyzetekből is ki tudd hozni a legjobbat.

8-as szám

A pénzügyeket tekintve igazán szerencsés szám, szinte vonzza azt, így nemcsak jó fizetést jelentő állást segíthet találni, de jelentős munkahelyi sikereket is elérhetsz. A személyes kapcsolatokra ugyanakkor nincs túl jó hatással, komoly válaszút elé állíthat tehát, melyik számodra a fontosabb.

9-es szám

Ha ilyen számmal rendelkezel, az érzelmi szempontból hozhat szerencsét, szeretetteljes légkör vesz körül. Nagyon sokan kedvelnek, és számítanak rád, ami a te részedről is igaz: mindenkivel igyekszel jó viszonyt kialakítani. A pénzügyeket tekintve viszont nem tartozik a szerencsés számok közé.

11-es mesterszám

A megbízhatóság száma, így akár a munkahelyi dolgaidat illetően, akár a kapcsolataidat tekintve is szerencsét hozhat. Főnököd olyan feladatokkal bízhat meg, amelyek komoly előrelépést jelenthetnek számodra, így mindent megteszel annak érdekében, hogy ne okozz csalódást.

22-es mesterszám

Ha ezt a számot kaptad, rendkívül szerencsés lehetsz a szerelemben, ugyanis idilli boldogságot, nyugodt életet jelenthet. Kapcsolatod biztos alapokon áll, és az esetlegesen felmerülő problémákat is könnyen meg tudod beszélni pároddal, így hosszú, közös jövő várhat rátok.

33-as mesterszám

Az önmegvalósítás száma, így mindig hallgass a szívedre, mely megsúgja, mi hoz számodra örömöt, ezáltal szerencsét. Bár könnyen előfordulhat, hogy korábban mások elvárásainak próbáltál megfelelni, ha ilyen számmal rendelkezel, az erőt adhat ahhoz, hogy végre kiállj a saját véleményed mellett.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük