Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp: jelentős változásokat hoz az április minden jegynek
Pozitív változások, új szerelmek a láthatáron.

nagykep?cikkid=171249&kep=gyermeklancfu-sziv-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre itt van, állj hát meg egy pillanatra, és szippants egy nagyot a tavaszi levegőből: érzed, hogy incselkedik benne a szerelem? Ha szingli vagy, rád is rád kacsint, párban pedig még mélyebbre ránt az érzelmek tengerében.

Olvasd el, jegyednek mit jósolnak a csillagok erre a csodaszép évszakra! Egyedülállóként jó eséllyel az új szerelmet ígérheti számodra is a következő két hónap.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Amennyiben párkapcsolatban élsz, a tavasz változásokat hoz a számotokra. Ne ijedj meg, mindez alapvetően pozitívnak ígérkezik. Ami eddig problémát okozott számotokra, az most felszámolódhat, és végre gondtalanul mehettek tovább az utatokon.

Sokkal nyitottabbá válsz tavasszal szingliként, mint amilyen télen voltál, és ahogy te kinyílsz, úgy nyitnak majd feléd a férfiak is. Sorra jönnek az új hódolók, köztük is egyvalaki, aki magával ragad majd téged. Olyan ember lesz, aki sok kedvező változást hoz életedbe.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Párod és közted olyan szoros ebben az évszakban a kötelék, mint még talán soha, és ez a pozitív hullám nem is jöhetne jobbkor, ugyanis egy harmadik személy zavarhat be nálatok az idilli képbe. Érzelmeitek szerencsére védőburokként állnak ellen neki.

A tavasz szingliként egy plátói szerelmet és egy szenvedélyes, tüzes vonzalommal járó új jelöltet is hoz neked. Válaszút elé mégsem kerülsz, mert egyértelműen tudod majd, merre húz a szíved, és ha a belső hangra hallgatsz, akkor csakis jól dönthetsz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Fantasztikus pillanatokat tartogat neked és párodnak az évszak, tele vidámsággal és izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal. Egy komolyabb dolgot mégis hoz a tavasz: előállnak helyzetek, melyek egymáshoz alkalmazkodni tanítanak titeket, és ez jó irányba viszi a kapcsolatotokat.

Furcsa és váratlan folytatása lesz az életednek: a következő néhány hónap, amire talán sohasem számítottál volna. Egyedülállóként most egy férfi barátod iránt kezdhetsz érzelmeket táplálni. Ne félj ettől, sokszor a legnagyobb szerelmek barátságokból születnek.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Valaki nehezebb napokat hoz számotokra, aki azonban nem potenciális harmadik, hanem egyikőtök rokona vagy barátja. Nem lesz probléma azonban, mert csak még jobban összehoz benneteket ez a dolog. Szenvedélyesek, ragaszkodóak lesztek tavasszal.

Titkos viszony bontakozhat ki az életedben tavasszal, ha egyedülálló vagy. Lényeges részlet azonban, miért kell titkolnotok a dolgot. Ha foglalt az illető, érdemes elgondolkodnod. A titkolózás egyébként még tüzesebbé és még izgalmasabbá teszi az új viszonyt.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Érzelmesebbek és romantikusabbak aligha lehetnétek tavasszal. Most minden még sokkal mélyebb és intenzívebb lesz köztetek. Szerelmes vallomásokból, ölelésekből és a jövőre vonatkozó szép tervekből nem lesz hiány ebben az évszakban.

Készülj fel, hogy tavasszal egy olyan férfival találkozol majd, aki fenekestől felforgatja az életed. Ha ez pozitív, akkor az jó, de ha nem, akkor érdemes lehet tovább várakoznod a nagy Ő-re. Most egyébként exed is kilátásba kerülhet, aki új lángot ébreszthet benned.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Párod felhozhat egy ötletet tavasszal, ami nagyobb szabású és meghatározóbb dolog lenne, ám jól gondold át, mit mondasz: a csillagok arra figyelmeztetnek, jobb lehet, ha nemet mondasz, a jó érvek ellenére is. Utólag kiderülhet számotokra, így lesz jobb a jövőtök.

Végre itt van, akire vártál! Olyasvalakit sodor az utadba a tavaszi szél, akivel nemcsak hogy szeretnél majd, de lehet is tervezni a jövőt. Ez biztonságérzetet teremt majd számodra, és nagyon boldog leszel, hogy végre elérkezett a kapcsolat az életedbe, amit vártál.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Fontos, hogy tavasszal gondoljátok újra, mennyit vagytok együtt a pároddal, és szántok-e magatokra és barátaitokra elég időt. Rájöhettek, kicsivel több szabad teret kell adnotok egymásnak. Külön töltött órák után mindig szuper találkozni, és a kapcsolatotok is jó irányban változhat.

Ha nincs párod, felbukkan egy szemtelenül jóképű férfi az életedben, akiről már elsőre tudhatod, akár a nagy Ő is lehet. Hevesebben nem is verhetne érte a szíved, és ha elkezdődik a közös történetetek, akkor a szenvedélyes és érzelmes indulást mély szerelem követi majd.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Párkapcsolatodban tavasszal egy régi titokra derül fény. Ne aggódj, a dolognak nem lesz negatív vonzata, csak még közelebb kerültök egymáshoz, és még inkább elmélyül a szerelmetek. Az, hogy nyitottabbak vagytok egymás felé, csakis jót tehet kapcsolatotoknak.

Egyedülállóként az egyik barátnőd a fejébe veszi, hogy összehoz ismerősével, vagy rá akar beszélni az online randizásra. Nem véletlen, hogy késztetést érez szerelmi életed terelgetésére. Hagyatkozz rá, és nézd meg, hogy mi lesz: lehet, hogy most jön majd a változás.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Egy bonyolultabb helyzet áll elő, melynek megoldása azonban meg sem kottyan majd neked és párodnak. Mivel szuper páros vagytok, egykettőre meglelitek a megfelelő utat. Tavaszotok ettől függetlenül könnyednek és vidámnak ígérkezik.

Egyedülálló vagy? Tavasszal elő-előtörhetnek benned régi emlékek, és a nosztalgia furcsa módon egybeeshet egy találkozással: exed ismét felbukkan a láthatáron. Most döntened kell, tudnál-e rá ismét párodként tekinteni. Akármit is érzel majd, lezársz vagy újrakezdesz, az jó.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bakként, ha párban vagy, a szerelmed és közted felerősödnek tavasszal a szexuális energiák, és izgalmasabbnál izgalmasabb élményekkel gazdagodtok a hálószobában. Mindemellett romantikában sem lesz hiány: kedvesed hercegnőként bánik majd veled.

Ha szingli vagy, a tavasz meghatározó lesz: most végre határozott elképzelésed lesz arról, hogy ki a jelölted, és azért a férfiért elszánt hódítóhadjáratot is indítasz. A siker akkor garantált, ha nem félsz kimutatni a vonzalmad: egyetlen mosoly varázserővel bír.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Párkapcsolatodban nagy beszélgetésekre kerül sor tavasszal. Ez most a lelki mélyülés időszaka lesz. Közelebb kerültök, megnyíltok egymás felé. Egy régi titkot is megosztotok egymással. Egy kis féltékenység pedig, mely ugyancsak várható, szerelmetek bizonyítéka lesz.

Egyedülállóként most mindenképpen érdemes adnod egy esélyt az online társkeresésnek, mert a csillagok ebben ígérnek sikereket. Egy idegent jósolnak neked, aki teljesen váratlan irányból, nem ismerőseid ismerőseként érkezik az életedbe. Jönnek a randik, csak higgy benne!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként párban mindenki titeket irigyel. Fantasztikus összhang, harmónia van köztetek, amit a kívülállók is látnak. Ráadásul a konfliktusmegoldásban is nagyon jók vagytok: bár lehetnek néha viták, ezekkel játszi könnyedséggel boldogultok az évszak során.

Remek hírünk van: a tavasz számodra elhoz egy olyan férfit, akire réges-régen vártál. Vele hamar egy hullámhosszra kerültök lelkileg, idővel pedig az is kiderül, hogy a hálószobában is csodákra vagytok együtt képesek. Lehetséges, hogy ő lesz számodra a nagy Ő.

Ezt is szeretjük