Melyik napon születtél?
Ez életed legnagyobb kísértése
Megesik veled, hogy félrelépsz, vagy a kulináris élvezeteknek nem tudsz ellenállni? Milyen bűnbe esel?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden pillanatban döntened kell, hogy megteszel-e olyan dolgokat, melyek bizonyos értelemben tiltottnak számítanak. Ezek a választások pedig hatással lehetnek a jövődre nézve. Ha kiszámolod, melyik napon születtél, megtudhatod, mi is életed legnagyobb kísértése.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Sokszor érzed úgy, hogy az élet maga egy hatalmas kísértés. Minden egyes nap újabb és újabb tiltott dologgal találod szembe magad. Legyen szó félrelépésről, gasztronómiai élvezetekről, illetve tulajdonképpen bármiről, amit tiltanak. Vonz az élet minden olyan szelete, ami egy kicsit is tabu. Az életed a kísértésekkel szembeni örökös harc. A legjobb megoldás, ha némelyik fajtájának megadod magad. Ne küzdj ellene!

Ha kedden születtél

Igen színes fantáziavilággal áldott meg a sors. Gyermekként sok érdekes történettel szórakoztattad a családod kisebb-nagyobb tagjait. Erről a szokásodról felnőttként is nagyon nehezen mondasz le, és sokszor megesik, hogy erős képzelőerődnek köszönhetően az érdekes történetek már inkább hazugságnak hatnak. Életed legnagyobb kísértése a dolgok kiszínezése. Talán jobb lenne, ha megpróbálnál ellenállni ennek a vágynak, amennyiben nem vágysz a nagy mesemondó jelzőre.

Ha szerdán születtél

Az egyik legklasszikusabb kísértés ejt rabul téged is. Sokszor előfordul veled, hogy, bár párkapcsolatban élsz, a kapcsolat erőssége meginogni látszik, amint egy vonzó idegennel találod szembe magad. Pontosan tudod, hogy a félrelépés bűn, ám egyszer-egyszer előfordul, hogy nem tudsz ellenállni a kísértésnek. Mielőtt azonban belevágnál egy újabb kalandba, próbáld felmérni, hogy mit nyerhetsz, és mit veszíthetsz vele.

Ha csütörtökön születtél

Élvezed az életet. Igényed van minden olyan dologra, ami gyönyörködtet, ami jó érzéssel tölt el, és mindez lehet akár tabu is. Téged nem különösebben foglalkoztat, mások mit is gondolnak rólad, hogy elítélnek-e. Számodra nem létezik a kísértés fogalma. Amint ugyanis megjelenik az életedben, te már meg is adtad neki magad. Ez nem egy rossz módszer, csak arra vigyázz, hogy másoknak ne okozz fájdalmat mindezzel.

Ha pénteken születtél

Életed legkomolyabb kísértése szexuális jellegű. Talán még magadnak sem ismerted be, de különös vonzódást érzel minden olyan erotikus játék iránt, ami egy kicsit is tabunak számít. Ezzel nincs különösebb probléma addig, amíg párod is benne van. De mivel hajlamos vagy a kapcsolatban domináns módon viselkedni, előfordulhat, hogy akaratodat ráerőszakolod a másikra.

Ha szombaton születtél

Nem jellemző rád sem a szexuális szabadosság, sem a fantáziavilág kísértése. A te gyengéd ennél kicsit prózaibb. Szereted a társaságot, imádsz bulizni, és mindehhez sokszor szükséged van az alkohol mámorára. Gyakran megesik veled, hogy engedve a kísértésnek nem a legjózanabb állapotban töltöd a szombat estéket. Pedig nem ártana vigyáznod vele, ilyenkor ugyanis sok olyan dolgot megteszel, amire normál viszonyok között nem lennél büszke.

Ha vasárnap születtél

Sosem vetetted meg a kulináris élvezeteket. Szeretsz nagyokat enni, néha egészen odáig fajul a dolog, hogy már nem is esik igazán jól. Te magad talán nem érzed ilyenkor, hogy megadtad volna magad egyfajta kísértésnek, hiszen nem arról van szó, hogy megcsaltad a párodat. Bizonyos értelemben mégis erről van szó. Épp ezért jobb lenne, ha kijelölnéd a határokat, és gasztronómiai kalandozásaid megmaradnának az egészséges kereteken belül.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük