Mitől mászik a falra a pasid?
Alapszáma elárulja!
Mindenkinek van bosszantó tulajdonsága. Tudd meg, mi az, ami leginkább idegesíti párodatn!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párkapcsolatok távolról sem tűnnek egyszerű dolognak. Közelebbről nézve pedig világossá válik, mennyi buktatót rejthet két ember eltérő életszemlélete.

Nézd meg, mi a pasid személyes száma, és olvasd el, mi az, ami igazán idegesíti.

Mi az alapszáma?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1-es alapszám

Az 1-es férfit leginkább az okoskodó nők irritálják. Ugyanakkor ő maga szeret intellektualitásával felvágni, ezért érdemes hagyni, hogy megcsillogtassa tudását. Nehezen viseli, ha folyton félbeszakítják, igényli, hogy hagyd őt beszélni. Amennyiben nem így történik, nem pusztán büszkeségében sérted meg, hanem hosszútávon a kapcsolatotok végét is jelentheti.

2-es alapszám

Ez a férfitípus nem kimondottan kedveli a férfias, kemény nőket. Taszítja a közönséges, trágár beszéd, valamint a túl kihívó viselkedés. Ha párod száma 2-es, nehezen viseli el a kritikus beszédet. Amennyiben az ő kárára viccelődsz, könnyen lehet, hogy akár hetekre megsértődik. Ez a pasi nemcsak érzékeny, hanem bizalmatlan is. Ha együtt vagytok, kerüld az indiszkrét magatartást és a pletykát.

3-as alapszám

Az első és legfontosabb dolog, hogy a 3-as férfi ki nem állhatja, ha a nő nem érti, amiről beszél neki. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni az őt foglalkoztató témákhoz, valószínűleg nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok. Ezen kívül nem szereti, ha túlságosan otthonülő vagy, és nem tartasz vele az őt érdeklő programokra, rendezvényekre.

4-es alapszám

A 4-es férfi nem szereti az extravagáns megjelenésű nőket. A túl harsány színek, formák és frizurák kimondottan irritálják. Ugyanakkor azt sem viseli el, ha a nő ápolatlan. Gyűlöli a harsány, feltűnő beszédet. Ha nem vagy elég finom lelkű, netán humorod kissé szélsőségesebb az átlagnál, garantáltan nem fogtok sok időt tölteni egymás mellett.

5-ös alapszám

Ez a pasi nem igazán tud mit kezdeni a halk szavú, visszahúzódó, önbizalom-hiányos nőkkel. Az 5-ös férfi nem szereti a régimódi, konzervatívan öltözködő nőket. Ha kicsit prűdebb vagy szégyenlősebb vagy, minden bizonnyal az őrületbe fogod őt kergetni. Ez a pasi általában viszolyog minden olyan dologtól, ami a nőkkel kapcsolatban kicsit is konvencionálisnak tűnik.

6-os alapszám

A 6-os férfi nem szereti a túl izmos, sportos alkatú nőket. Azt is nehezen viseli, ha a nő túl slampos. Amennyiben túl erélyes vagy határozott vagy, nem lesz hosszú a közös pályafutásotok. Szerinte ugyanis nem nőies az a nő, aki egy kicsit is a férfiasabb értékrendek szerint él. Ha számodra fontosabb a karriered, mint a család, nem fogjátok egykönnyen megérteni egymást.

7-es alapszám

Ha a pasi száma 7-es, a konvencionálisabb értékeket keresi a nőkben. Ki nem állhatja a túl gyors, lehengerlő nőket, akik viszonylag gyorsan a szexualitásra térnek. Alapvetően bizalmatlan, és nehezen nyílik meg bárkinek. Épp ezért őt leginkább azzal kergetheted ki a világból, ha sürgeted, és nem hagyod, hogy saját tempója szerint hozza meg döntéseit. Nem szereti a fegyelmezetlen, hisztis nőket.

8-as alapszám

A 8-as férfi szereti, ha egy nő izmos, de nem kedveli a slampos, szürkébb hölgyeket. Ki nem állhatja, ha egy nő nem elég nőies. Ez vonatkozik megjelenésére, viselkedésére és beszédstílusára is. Ha tehát szeretsz otthon mackónadrágban, a tévé előtt jégkrémet enni, erősen ügyelj rá, hogy a pasi ne lássa meg. Ezen kívül nehezen viseli azt is, ha egy nőnek merev, ódivatú elképzelései vannak a férfi-nő kapcsolatról.

9-es alapszám

Mivel a 9-es férfi nagyjából mentes az előítéletektől, kevés olyan tulajdonság van, amit nem bír elviselni. Ízlése és elvárásai igen széles spektrumon mozognak, így sok mindent képes befogadni. Talán az egyetlen, amit nem tud elviseli a nőkben, a hűtlenség. Ha tehát nem gondolod elég komolyan a 9-es férfival való kapcsolatot, inkább ne is kezdj bele.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük