Mi a kedvesed neve?
Elárulja kapcsolati karmáját
Akár régóta vagytok együtt, akár csak kiszemelted magadnak, nevének kezdőbetűjéből sok érdekességet megtudhatsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Karmikus találkozások

A tibeti ősi tanítások szerint egy találkozás soha nem lehet véletlen. Mindennek megvan a maga célja. A karma szerint, ha valakivel szoros és őszinte kapcsolatba kerülünk, azzal az előző életünkben is hasonlóan jó viszonyban lehettünk. Szintén nem véletlen, hogy az előző életbeli ellenségeket a sors újra összehozza, hátha tudják rendezni soraikat.

Kapcsolati karma

A kapcsolati karma és a szerelmi karma szoros összefüggésben van, hiszen az előző életbeli kapcsolat meghatározza a jelenlegit is. Például, ha egyik előző életedben beteljesületlen volt egy szerelem, a mostani életedben biztosan megtörténik a szerelem első látásra típusú találkozás. A sors így kárpótol korábbi szenvedéseid miatt.

De más formában is hatnak a korábbi életeid a jelenlegi kapcsolataidra. Ha például sokan ellenzik a mostani kapcsolatodat, előfordulhat, hogy párod egyik előző életedben a rokonod volt. A kapcsolati karma szerint ugyanis a korábbi vérkapcsolat azonnali ellenérzést vált ki a jelenlegi környezetedből.

A kedvesed neve a jellem-karmája

A hinduk úgy tartották, hogy a név kezdőbetűje döntő szerepet játszik az ember életében. Mivel az emberek úgy születnek, hogy eleve elrendeltetett életről-életre a nevük, ezért úgy is alakul ki a jellemük.

Gondolj barátod vagy kiszemelted nevére, és nézd meg, hogy mire kell figyelned vele kapcsolatban!

A, Á: Igazi irányító típus. Erős, szenvedélyes, azonban sajnos néha kissé agresszív és erőszakos, de a megfelelő partner tudja kezelni.

B: Nagyon érzékeny és rendkívül érzelmes típus. Önfejű és álmodozó, aki mellé fontos egy támogató társ.

C, Cs: Kreatív és örökmozgó. Nem bír megülni a fenekén, szereti az új dolgokat, izgalmakat, de sajnos ez így van a nőkkel kapcsolatban is.

D: Sikerre született, de néha túlzott önbizalma miatt elszakad a földtől. Egy olyan társ kell mellé, aki két lábbal a földön áll, de hagyja őt szárnyalni.

E, É: Nem fél a kihívásoktól, és bátran veti bele magát az ismeretlenbe. Fontos számára a jó szex, de ha megtalálta az igazit, foggal-körömmel ragaszkodik hozzá.

F: Kívülről vasember, belülről porcelán. Vigyázz vele, mert nagyon sérülékeny. Gyakran döntésképtelen, ami miatt sokszor akaratlanul választja a rossz utat.

G, Gy: Titokzatos és mindig fiatalos, ám néha behízelgővé is válhat. Szeret élni, ezért minél később köti le magát egy komoly kapcsolatban.

H: Megbízható és precíz. Az igazi jófiú, aki soha nem szegült ellen a mamának, és a kapcsolataiban is a nők hordják a nadrágot.

I: Nagyon sármos, aki könnyen talál párt magának, de könnyen is váltja azt le. Érzékeny lelkületű, igényli a gondoskodást és a szeretetet.

J: Okos és kreatív, ám a kritikát nem viseli el. Ha valamit elhatározott, véghez is viszi, kerüljön bármibe is.

K: Egy igazi energiabomba, ami gyakran robban. Ekkor vigyázni kell vele, mert mindenkin gátlástalanul átgázol. Hajlamos kötelezettségeit elhanyagolni.

L: Szélsőséges ember, aki nem szereti a kompromisszumokat. Vagy balra, vagy jobbra. Közép nincs! Önző, viszont jó meglátásai miatt érdemes segíteni munkáját.

M: Nagyon jó ötletei vannak, ám ha akadályba ütközik, rögtön feladja. Kevés az önbizalma, de ha adhat és kaphat szeretetet, akkor feltöltődik újra energiával.

N: Kezdeményező, határozott típus. Néha hirtelen ugrik bele olyan dolgokba, amibe nem kellene, mind munka, mind pedig kapcsolatok terén.

O, Ó, Ö: Szenvedélyes, mégis sajnos vesztes típus. Ha belekezd valamibe, szinte rögtön feladja, pedig tehetséges, csak szüksége van egy bíztató társra.

P: Büszke és kitartó. Szereti a magányt, mert egyedül akarja megoldani feladatait. Ha megtalálta a számára megfelelő társat, akkor hűséges és romantikus.

R: Labilis típus, akinek szüksége van a szabadságra. Ha viszont szabadjára engedik, hiányzik neki a kötöttség. Rámenős, és kissé érzéketlen.

S, Sz: Magányos típus, aki szeret saját belátása szerint dönteni. Hangulatingadozásai miatt nehéz kiismerni. Partnere nyújthat neki kiegyensúlyozottságot.

T: Örökmozgó és bátor. Állandóan keresi az újat, és nem fél belevágni a szokatlan dolgokba. Fontos számára a pezsgés, a későbbiekben pedig a család.

U, Ü: Ritka név, ritka képességek. Nem szeret a középpontban lenni és szerepelni. Ezért tehetségét gyakran elpazarolja, és csak barátnője bíztatására mer újra sikerekben gondolkodni.

V, W: Központi ember, akit mindenki ismer és kedvel. Soha nem nyugszik, állandó kényszere van a cselekvésre. Érzékeny és szeszélyes ember, akinek egy stabil kapcsolat kell.

Z, Zs: Igazi egyéniség. Harcias, de ok nélkül nem bánt senkit. Nagyon fontos számára a jó szex, és csak akkor marad hűséges, ha a tűz a kapcsolatban nem alszik ki.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük