Párkapcsolati horoszkóp
A legvonzóbb tulajdonságaid a férfi szerint
Horoszkópunkból megtudhatod, miért tart kedvesed igazán ellenállhatatlannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pasik ritkán mondják ki nyíltan az érzéseiket vagy a gondolataikat. Szerintük a tetteik beszélnek helyettük.Tudd meg most, melyik jó tulajdonságodért imád, miért habarodott beléd!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kardinális tűzjegyedből adódóan egy új párkapcsolatban erős érzelmi hullámzás kerít hatalmába. Élvezed a kihívásokat, a szenvedélyt, a csábítást. Az új szerelem mindent elsöprő lendülete áthatja érzelmeidet, erőssé és magabiztossá tesz. Tüzes és határozott természeted rendkívül vonzóvá tesz kedvesed szemében, mindössze arra kell vigyáznod, hogy a kezdeti szenvedély minél tovább tartson.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Csillagjegyedből adódóan szerelemre születtél. Ösztönös vonzalmat érzel a szépség, a szexualitás, a titokzatosság és az időtlenség iránt. Kedveled a hosszú távú kapcsolatokat, nem neked valók a futó kalandok. Nehezen tárulkozol ki, és éppen ez a tartózkodás lehet rendkívül vonzó a párod számára. Amellett, hogy vágysz az összetartozásra és a szerelemre, nem adod könnyen a bizalmadat, meg kell harcolni érte.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Sokszor kapsz olyan kritikákat, miszerint szeszélyes és rendkívül kiszámíthatatlan nő vagy. Valóban nehezen ülsz meg egy helyben, ám folytonos izgalom utáni vágyad jellemzően nem hűtlenséghez vezet, inkább csak feldobja a párkapcsolatodat. Épp ezért kedvesednek is nagyon tetszik rapszodikus jellemed. Ha párod képes arra, hogy elvarázsolja a lelkedet, kapcsolatotok igazán boldog és hosszú távú lehet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Kardinális vízjegyednek köszönhetően az érzelmek jelentik életed vezérmotívumát. Önzetlen nő vagy, aki kedvesének mély szerelmet nyújt, de cserébe hasonlót is vár el. Párodnak azonban nem könnyű feladat feltörni a szíved körüli páncélburkot, hosszú időbe telhet, míg őszintén megnyílsz a másik előtt. Ha azonban biztonságban érzed magad, olyan erős érzelmekkel halmozod el, melyekről korábban álmodni sem mert. Ráadásul mindezt szavak nélkül.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Melletted nem lehet unatkozni. Érzelmi hullámaid hatalmas magasságokba csapnak fel, életed minden percét úgy éled, mintha egy filmdráma hősnője lennél. Bár ennek a felfokozottságnak kétségkívül megvannak a maga hátrányai, pozitívumaidat is éppen ez adja. Kedvesed számára például rendkívül vonzó lehet, hogy több év együttélés után is olyan tüzes vagy az ágyban, mint az első alkalommal. Ráadásul a szürke hétköznapjait is egyetlen pillanat alatt átszínezed.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A sokszor hűvös felszín alatt megbújó érzelmi mélység az, ami párod számára talán a legcsábítóbb benned. Kedvesed szereti, hogy a nap végi beszélgetéssel lehámozhatja rólad a kissé zord látszatot, és egy olyan lelki távlat tárul elé, ami mentes mindenféle sallangtól, és egyedül neki szól. Nagyon tudsz szeretni, de érzelmeidet csak annak mutatod meg, aki igazán megérdemli, nem pazarolod őket feleslegesen.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Igazi romantikus lélek vagy, aki nem vágyik futó kalandokra, és a szerelemben minden körülmények között a teljességre törekszik. Nem szereted a nagy érzelmi hullámveréseket, te az a fajta nő vagy, aki a párkapcsolatban az emelkedett, kellemes érzést keresi. A szerelemhez való hozzáállásod kedvesed számára is rendkívül vonzó lehet, hiszen előrevetíti egy harmonikus és nagyon boldog, közös jövő képét.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Számodra kulcskérdés a bizalom, melyet nem adsz könnyen, kedvesednek meg kell küzdenie érte. Párodat csak akkor engeded egészen a szívedbe, ha teljes mértékben bizonyította hűségét és szerelmét. Amikor már kellőképpen elmélyült a kapcsolatotok, kedvesed megtapasztalhatja melletted a szenvedély, a szerelem és a szexualitás minden egyes színét. A paletta rendkívül izgalmas és széles - annyira, hogy talán álmodni sem mert róla.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Csillagjegyedből adódóan az életben folyton kutatsz valami után. Időnként tudást és tapasztalatot akarsz szerezni, máskor inkább szórakozásra és boldogságra vágysz. Olyan partnerre van szükséged, aki nemcsak megérti mindezt, de tartani is tudja veled a lépést. Ha rátaláltál, kedvesed nagyra értékeli majd újító szellemedet, mely a párkapcsolatban mind érzelmi, mind szexuális síkon megmutatkozik.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kardinális jegy révén nem kedveled a meglepetéseket. Szereted, ha a körülötted lévő dolgok rendezettséget mutatnak, és viszonylag ritkán változnak. Ragaszkodásod az állandósághoz elősegíti, hogy hosszú távú párkapcsolatot alakíts ki. Kedvesed szereti benned, hogy minden körülmények között számíthat rád, és örül neki, hogy annak ellenére, hogy nem vagy híve a változatosságnak, a hálószobában cseppet sem zárkózol el az újításoktól.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Független, szabad szellem vagy, akinek a kapcsolatai gyakran eltérnek a hagyományostól, és nincsenek feltételekhez kötve. Mindez szerelmi viszonyodra is igaz. Kedvesed valószínűleg éppen azt szereti benned, hogy téged nem lehet megzabolázni, önálló és autonóm nő vagy. Mindez rendkívül vonzó számára - természetesen egy bizonyos határon belül. Ha az intimitás a viszony kötetlensége ellenére megvan közöttetek, nincs oka panaszra.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Kedves, álmodozó lélek vagy, aki számára mindennél fontosabbak a kapcsolatok - mind a baráti, mind pedig a szerelmi jellegűek. Van benned egyfajta gyermeki naivitás, mely összemosódik színes fantáziavilágoddal, mélyről jövő kreativitásoddal, és összességében rendkívül izgalmas érzelmi elegyet alkot. Mindez messzire kisugárzik belőled, és segítségével partneredet újra és újra könnyedén elcsábíthatod.

Cikkünk Trish MacGregor Párhoroszkóp című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük