Egyedül vagy? Így lehet párod ősz végére a szerelmi varázslattal
Nem kell sok kellék hozzá, mind kéznél lehet az otthonodban. Csak pár perc!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a nyár nem hozott szerelmet, vagy éppen most érzed magad késznek arra, hogy eljöjjön életedbe a nagy Ő, akkor őszi szerelmi varázslatunk segíthet bevonzani életedbe a szerelmet.

A varázslat akkor is segítségedre lehet, ha a mostani kedveseddel szeretnél örökre együtt maradni.

Őszi szerelmi varázslat

A varázslathoz szükséged lesz ezekre:

  • papír, alufólia
  • 2 alma
  • cukor
  • toll, kés, olló

Egy papírt felezz el, akkorát, hogy kisebb legyen majd, mint egy alma. A két papírdarabra neveket kell írnod, az egyik a tiéd legyen, a másik a jelöltedé, jelenlegi kedvesedé, vagy ha még nem ismered a férfit, csak meg szeretnéd ismerni, írd azt, hogy a nagy Ő.

Vágd félbe az almákat, és cukrozd be őket. Az édes cukor az édes érzelmek szimbóluma lesz, az almák téged és a jövendőbelidet szimbolizálják. A cukrozott almákat illeszd össze újra, de ne a saját felükkel, hanem a másikéval, a fél almák közé pedig tedd be a papírokat, amelyeken a te és a férfi neve van. Hogy az alma ne legyen tintás, összehajthatod a cetliket.

Éjszakára csomagold be az almákat alufóliába, és tárold őket egymás mellett. A biztos hatás érdekében másnap fogyaszd el őket, és közben gondolj arra, amire vagy akire a szerelemben vágysz.

Szerelemhozó hálószoba

Nemcsak a varázslat, a feng shui is segíthet bevonzani a szerelmet. Nézd meg, milyen kritériumok szerint rendezd át a hálószobádat!

Ezt is szeretjük