Hold-jegyed megmutatja, hogy legyél nőiesebb
Számold ki Hold-jegyed!
Bár a férfias minőségeknek kedvez a kor, csak akkor élhetsz boldog életet, ha a nőiességet is fejleszted.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korunk a bal agyféltekéhez rendelhető férfias minőségeknek kedvez, úgymint racionalitás, a küzdeni vágyás vagy az akarat érvényesítése. Természetesen nőként is szükséged van ezekre, hiszen hiányukban nem, vagy legalábbis csak korlátozottan boldogulhatnál az élet gyakorlati területein.

Ám, ha túlsúlyba kerülnek, a női minőségek háttérbe szorulnak, ami a testi-szellemi-lelki egyensúly felbomlásához vezethet, és az élet minden területén érezteti áldásosnak nem nevezhető hatását.

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Holdad? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Észjárásod rendkívül gyors, és az elhatározást hamarosan tett is követi - érzelmeidet, érzéseidet azonban nemigen engeded a felszínre jutni. Férfias energiáidat érdemes valamilyen nagyobb fizikai erőkifejtést igénylő mozgásformával, például futással levezetned. Időnként végy erőt magadon, és foglald szavakba a benned lévő érzelmeket, érzéseket - te csodálkozol majd a legjobban, hogy a kezdeti nehézségeken túllépve milyen könnyen megy.

Bika

A biztonság iránti igényedből adódóan életedben túlságosan is nagy szerepet játszhat a racionalitás és a rutin - ami jelentősen csökkenti az érzelmekhez kapcsolódó női minőségek erejét. Mindennapjaidban csökkentsd a bejáratott dolgok arányát - térj el minél több ponton a szokott napirendtől, szervezz spontán programokat, légy merész az öltözködésben, vagy válts stílust a hajviseletedben. Mindez nem megy biztonságod rovására, oldott állapotodban női minőségeid is megerősödnek.

Ikrek

Állandó információéhséged miatt túlságosan is nagy szerepet játszik életedben az intellektus. Nem mintha nem lennének erős érzelmeid, érzéseid, ám mivel nehezen fejezed ki azokat, némiképp maszkulin benyomást kelthetsz. Időről időre nézz mélyen magadba - így fokozatosan felfedezheted és tudatosíthatod a benned rejlő nőies minőségeket, úgymint elfogadás, megértés, kedvesség. Az sem árt, ha öltözködési stílusodban kisebb teret engedsz a praktikumnak, és némi játékosságot, netán rafinériát csempészel bele.

Rák

Bájos, empatikus jelenségként a valódi nőt testesíted meg - ám még neked is akadhat tanulnivalód ezen a téren. Egy-egy nehezebb élethelyzetben ugyanis hajlamos vagy túlzott mértékben a környezetedben lévőkre, adott esetben a társadra hagyatkozni, illetve túlzott hevességgel reagálni - ez pedig inkább kislányos, mint nőies megnyilvánulás. Légy önállóbb és határozottabb - a férfiak szemében tiszteletreméltó és nem utolsósorban roppant szexi az a nő, aki meg tud állni a saját lábán.

Oroszlán

Önértékelésed némiképp ingatag, ám ezt - egyfajta önvédelemből - ügyesen titkolod a külvilág előtt, és igyekszel öntudatos, határozott nő benyomását kelteni. Ily módon kivívod a többiek, kiváltképp az ellenkező neműek tiszteletét - ám sokan közülük nem mernek kezdeményezni, illetve társad úgy érezheti, valójában nincs is szükséged rá. Ha voltak is negatív tapasztalataid a múltban, ne feledd: a nőiség egyik alappillére, hogy merj sebezhetőnek mutatkozni. Tanulj meg segítséget kérni és elfogadni!

Szűz

Valójában érzelmes, sőt, érzéki nő vagy, ezt azonban zárkózottságodból fakadóan esetenként nehezen nyilvánítod ki. Így, bár tőled telhetően mindent megteszel a környezetedben lévőkért, némiképp hűvösnek, távolságtartónak tűnhetsz - és időnkénti kritikusságod sem javít éppen a helyzeten. Légy elfogadóbb, és emelkedj felül más emberek kisebb-nagyobb hibáin. Testi-lelki görcsösségedtől a tudatosság mellett segít megszabadulni a szaunázás, a masszás vagy az időnkénti tengeri sós fürdő.

Mérleg

Gondosan ügyelsz a megjelenésedre, a flörtölés pedig valósággal a véredben van, ami roppant vonzóvá tesz az ellenkező neműek szemében. Mivel azonban tartasz a kitárulkozástól, előfordul, hogy akaratod ellenére egyfajta hűvösséget árasztasz. Helyezz nagyobb hangsúlyt a belső értékeidre, és ragadd meg a kínálkozó alkalmakat arra, hogy kinyilvánítsd őket. Merülj el önmagad és mások érzelmeiben, érzéseiben - ezáltal nemcsak nőiesebbé válsz, hanem egy eddig ismeretlen, csodálatos világ is feltárul előtted.

Skorpió

Hatalmas energiák és szenvedélyek dolgoznak benned, miközben eredendő bizalmatlanságod esetenként túlontúl zárkózottá tesz. Engedd közelebb magadhoz a környezetedben lévőket - ily módon fokozatosan kifejlesztheted magadban a feltétel nélküliséget, illetve a feloldódásra való képességet, melyek a nőiség alappillérei. Megeshet, hogy ér majd néhány csalódás, ám bőségesen kárpótol mindaz, amit a másik oldalon kapsz.

Nyilas

Egész életedben a dolgok értelmét keresed, folyamatosan képzed magad, és horizontod tágítására törekszel. Így azonban az intellektus háttérbe szoríthatja a benned lévő szebbnél szebb női minőségeket - olyannyira, hogy néha talán te magad is megfeledkezel a létezésükről. Figyeld meg, hogy a különböző megnyilvánulásokra, helyzetekre miképpen reagál a tested és a lelked. Minél inkább tudatosítod a benned lévő érzéseket, érzelmeket, annál kevésbé esik nehezedre kinyilvánítani őket.

Bak

Szükséged van a pozitív visszajelzésekre, ezért rendkívüli teljesítményeddel igyekszel kivívni környezeted elismerését. Az sem javít a helyzeten, hogy, bár alapvetően szenvedélyes vagy, önuralmad miatt ezt néha még magad előtt is titkolod. Ahhoz, hogy nőies energiáid felszínre kerülhessenek, elsősorban a spontaneitásra való képességet kell kifejlesztened magadban. Segítségedre lehet ebben valamely, a testet és a lelket harmonizáló mozgásforma, például a jóga vagy a szakrális tánc.

Vízöntő

Némiképp tartózkodó vagy, ami a legkevésbé sem érzelemmentességből, sokkal inkább a függetlenség iránti vágyadból fakad. Ám ez elég ahhoz, hogy a kelleténél férfiasabb benyomást kelts. Mindezt tovább fokozza veled született sallangmentességed. Első lépésben érdemes stílust váltanod, és több nőiességet csempészned ruha- és hajviseletedbe. Ezáltal számos pozitív megerősítésben lesz részed, ami egyfajta impulzusként segíti majd elő a benned lévő tipikusan női minőséged tudatosítását és kinyilvánítását.

Halak

Folyamatos késztetést érzel arra, hogy a környezetedben élőknek segítséget nyújts. Ez alapvetően a női oldal sajátossága, ám a nagy együttérzés és odaadás közepette energiáid szétszóródhatnak. Elsődleges feladatod, hogy következetességet és összeszedettséget vigyél hétköznapjaidba, amiben az elhatározáson túl a kardiójellegű mozgásformák, például a spinning vagy az aerobik lehetnek segítségedre. Ezáltal nem csak magabiztossá, hanem roppant szexivé is válsz majd.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi no whiskey
  • születésnap
  • személyiség

Melyik napon születtél?

lany voros
  • horoszkóp
  • aszcendens

Milyen leszel 10 év múlva?

Ezt is szeretjük