Milyen leszel 10 év múlva?

Aszcendensed megmutatja

Aszcendensed elárulja, milyen változásokon megy keresztül személyiséged a következő tíz évben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A felkelő jegyed, azaz aszcendensed meghatározza bizonyos tulajdonságaidat, ezek azonban az idők során felerősödhetnek, illetve némiképp háttérbe szorulhatnak.

Horoszkópunkból megtudhatod, hogy miképp változik majd személyiséged az elkövetkező tíz év során, illetve azt, hogy ennek fényében sikerül-e megvalósítanod jelenlegi célkitűzéseidet. Ismerd meg a fejlődéstörténetedet!

Nem tudod, hol áll az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Személyiségedet a dinamizmus határozza meg: nem esik nehezedre, hogy állást vagy otthont válts, mint ahogy azt sem éled meg traumaként, ha egy élethelyzetből hirtelen kell átlépned egy másikba. Mivel jól alkalmazkodsz a körülményekhez, tíz év múlva nagy valószínűséggel eléred mindazt, amiről álmodtál - a karrier, illetve a párkapcsolat és a család területén egyaránt. Bár továbbra sem visszafogottságodról leszel híres, az idők során komoly élettapasztalatra teszel majd szert, így megfontoltabban beszélsz és cselekszel majd.

Bika

Bár Bika aszcendensként a stabilitás különösen fontos számodra, az előtted álló időszakban nagy volumenű változások várhatóak mind a munka, mind pedig a magánélet terén. A horoszkóp szerint ily módon fokozatosan kifejlődik benned az alkalmazkodóképesség, melynek a mindennapok során nagy hasznát veszed. Mindeközben veled született következetességed sem hagy cserben - a kettőt ötvözve pedig szinte borítékolhatóan sikeres és elégedett ember leszel tíz év múlva.

Ikrek

Nyughatatlanságod miatt nehezen alakítasz ki bizonyos kereteket az életedben - holott a szíved mélyén te is vágysz a biztonságot adó stabilitásra. Az elkövetkező tíz év során azonban mind inkább hajlandó leszel arra, hogy megköss bizonyos kompromisszumokat akár a hivatás, akár a párkapcsolat terén. A korlátozást továbbra sem tűröd - ha fojtogatóvá válik a légkör, egyik pillanatról a másikra odébbállhatsz. Nem kizárt, hogy mindent elölről kell majd kezdened, ez azonban nem okoz gondot számodra.

Rák

Az égiek kivételes érzékenységgel ruháztak fel, ami egyfelől áldás, másrészt azonban megnehezíti az életedet, különösen a karriert és az egzisztenciát illetően. Az elkövetkező tíz évben azonban - saját károdon okulva - mind nagyobb teret engedsz majd a racionalitásnak döntéseidben. Ily módon pedig sikerül egyensúlyt kialakítanod a segítőkészség és az önérvényesítés között. Felgyorsíthatod a folyamatot, ha akaratlagosan fejleszted az önbizalmadat, például tudatosítod magadban pozitív tulajdonságaidat.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy arra hajlamosít, hogy nagy jelentőséget tulajdoníts a külsőségeknek. Vonz minden, ami szép, igényes és különleges. Mozgalmas és sokrétű társasági életet élsz - ám gondosan megválogatod, hogy kikkel vegyülsz. Az idők során azonban megtapasztalod, hogy bizony nem mind arany, ami fénylik, és sokkal többre becsülöd a belső értékeket és a valódi teljesítményt. Ily módon pedig fokozatosan megtalálod majd lelki békédet is. Veled született nagyvonalúságod pedig tíz év elteltével sem hagy majd alább.

Szűz

Szűz aszcendensként roppant megbízható vagy, társad és családtagjaid éppúgy számíthatnak rád a bajban, mint kollégáid. Megesik, hogy aránytalan áldozatot hozol másokért - az elkövetkező tíz év során azonban lesz alkalmad megtapasztalni, hogy emiatt a saját vágyaid háttérbe szorulhatnak. A történések előbb-utóbb rákényszerítenek arra, hogy kifejleszd a benned megbújó érdekérvényesítő képességet. Így dacára béketűrésednek, indokolt esetben akár a konfrontációt is felvállalod majd.

Mérleg

Képes vagy teljes mértékben elköteleződni a mindenkori tevékenységednek, függetlenül attól, hogy alkalmazottként dolgozol, vagy saját vállalkozásod van. E tekintetben az elkövetkező tíz év során sem változol majd, így a siker szinte borítékolható. Ami viszont a párkapcsolatot illeti, kompromisszumkészséged nagymértékben alábbhagy. Kevésbé esik majd nehezedre kiállni magadért, mert külső-belső jegyeid nagy hatással vannak az ellenkező nemre, így nem kell attól félned, hogy egyedül maradsz.

Skorpió

Skorpió aszcendensként az égiek rendkívüli vitalitással ruháztak fel, ami az idők során egyre fokozódik. Bár pillanatnyilag nem éppen toleranciádról vagy híres, fokozatosan kifejlődik benned az elfogadásra és az együttérzésre való képesség, így egyre inkább a kompromisszumos megoldásokat részesíted majd előnyben. A horoszkóp szerint mindemellett megtanulod beosztani az energiáidat, így sikerül egyensúlyba hoznod a munkát és a magánéletet.

Nyilas

Gyorsan mozgó energiáid a jövőben sem hagynak cserben, így a hivatás terén minden bizonnyal sikerül megvalósítanod főbb célkitűzéseid nagy részét. Legendás igazságérzeted továbbra sem hagy alább, és akkor is kiállsz majd mások ellen, ha a saját érdekeid másfajta magatartást kívánnának meg. Ami pedig a párkapcsolatot illeti, addigra túl leszel egy-két fájdalmas szakításon, és e tapasztalat birtokában nagyobb fokú kompromisszumkészséget fejlesztesz ki magadban - akár a számodra oly fontos függetlenség rovására is.

Bak

Gyorsan mozgó energiáid a jövőben sem hagynak cserben, így a hivatás terén minden bizonnyal sikerül megvalósítanod főbb célkitűzéseid nagy részét. Legendás igazságérzeted továbbra sem hagy alább, és akkor is kiállsz majd mások ellen, ha a saját érdekeid másfajta magatartást kívánnának meg. Ami pedig a párkapcsolatot illeti, addigra túl leszel egy-két fájdalmas szakításon, és e tapasztalat birtokában nagyobb fokú kompromisszumkészséget fejlesztesz ki magadban - akár a számodra oly fontos függetlenség rovására is.

Vízöntő

A következő tíz év során képzeleted mind gazdagabbá válik, kreativitásod pedig eléri tetőpontját. Közben egyre inkább képes leszel az összpontosításra is, ami pillanatnyilag nem tartozik az erősségeid közé. A szerencsés konstellációnak köszönhetően előbb-utóbb minden közösségben hangadóvá válsz, akkor is, ha nem törekszel erre. A szerelemben pedig egyre fontosabbá válnak számodra azok a hétköznapi örömök, melyeket a másik emberrel élhetsz meg.

Halak

A horoszkóp szerint tíz év múlva sem erősödik meg becsvágyad, ám lényegesen jobb helyzetben leszel a hivatás és az egzisztencia terén. Mindez annak lesz köszönhető, hogy az idők során megtanulod a magad visszafogott módján, úgymond a kulisszák mögött érvényesíteni akaratodat. Mindeközben éppúgy ügyelsz arra, hogy senkit ne bánts meg, mint manapság. Ami pedig a párkapcsolatot illeti, kifejleszted magadban a lehatárolódás képességét, így többé nem leszel senki játékszere.

Ezt is szeretjük