Mivel riasztod el a pasid?
Csillagjegyed megmutatja
Horoszkópunkból megismerheted azokat a tulajdonságaidat, melyektől a férfiak sikítva menekülnek. Így lesz esélyed háttérbe szorítani őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A boldog párkapcsolat titka nem csupán a kompromisszumkészségben rejlik. A harmónia megtalálásához az is nélkülözhetetlen, hogy jól ismerd önmagad, és ne csak a pozitív, hanem a negatív tulajdonságaiddal is tisztában légy - például, hogy melyek alkalmasak párod elüldözésére.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos szótárában nem szerepel a kompromisszum szó. Életed legtöbb területén a saját egód kerül a középpontba. Nemigen vagy hajlandó meghallgatni társad véleményét. Igen határozottan ragaszkodsz ahhoz, hogy a kapcsolat irányítása ne kerüljön ki a kezedből. Ezenkívül pedig magától értetődőnek veszed, hogy párod újra és újra bebizonyítsa, mennyire szeret téged. De mindezek mellett valószínűleg a férfiak számára legriasztóbb tulajdonságod az állandó beszédkényszer.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ha a Bika jegyében születtél, hajlamos vagy túl rövid pórázon tartani szíved választottját. Ennek sajnos egyenes következménye lehet a szakítás. Ha bármilyen kétséged felmerül a másik érzéseit illetően, elkezdesz görcsösen ragaszkodni hozzá. Mivel félsz a változástól, nem igazán teszel lépéseket a kapcsolat javítása érdekében, inkább csak próbálod megtartani a társad - akkor is, ha kapcsolatotok már régen kifulladt.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Érzelmeid meglehetősen kiszámíthatatlanok. Az egyik nap rettentően szerelmes tudsz lenni, a következőben azonban mintha érzéseid megfagytak volna. Kedvesedet idővel felőrli ez a két szélsőséges hangulat, illetve a várakozás, hogy mikor jutsz el végre az arany középúthoz. Számodra sokszor a szerelem csak egy játék: imádsz győzni, megcsillogtatni verbális képességeidet, ha azonban a kapcsolat energiaszintje egy kicsit csökken, te rögtön továbbállsz, hogy új kihívásokat keress.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Párod számára a legijesztőbb tulajdonságod minden bizonnyal túlérzékenységed. Pillanatok alatt meg lehet bántani egy rosszul sikerült félmondattal. Ilyenkor pedig ember legyen a talpán, aki képes kiengesztelni. Sokszor akár évekig hordozod magadban a múlt sebeit, hogy aztán a legváratlanabb pillanatokban felhánytorgasd partnerednek. Mindemellett - Rák jegyedből kifolyólag - hajlamos vagy az érzelmi manipulációkra is.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Minden pillanatban igényled az odafigyelést, partnerednek szinte bálványoznia kell téged. Oroszlán jegyedhez hűen elvárod tőle a feltétlen szerelmet és a kizárólagos figyelmet. Ha mindezt nem kapod meg, elbizonytalanodsz. Ezt azonban a világért sem mutatnád ki, inkább belekötsz, illetve becsmérled párodat. Ha a kapcsolat nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, nem vagy hajlandó lépéseket tenni annak érdekében, hogy javuljon a helyzet, ilyenkor partnered nyakába varrod a kudarcot.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz jegyedre jellemző szőrszálhasogatásoddal képes vagy kiüldözni párodat a világból. Kritikai érzéked erősen fejlett, és szúrós megjegyzéseid elől nem menekül a legtökéletesebb férfi sem. Maximalizmusod ugyanakkor nemcsak a párkapcsolatra terjed ki, munkavégzésedre is jellemző a túlzott precizitás. Otthonodban mindennek ragyognia kell. Mániákus rendszereteteddel azonban sokszor megőrjíted partnered.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az élet minden területén - így a szerelemben is - hajlamos vagy a hosszas mérlegelésre, amit néha már a döntésképtelenségig tudsz fokozni. Számodra rendkívül fontos, hogy párod minden téren megfeleljen előzetes elvárásaidnak, épp ezért viszonylag kevés komoly kapcsolatba mész bele. Ahhoz, hogy szerelmes legyél, nincs szükség másra, mint arra, hogy partneredet tökéletesnek lásd. Persze idővel kiderül, hogy ez nem így van, és ilyenkor rendkívüli precizitással kezded alakítani párodat - a magad képére. Ezt azonban kevés pasi viseli el.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hajlamos vagy arra, hogy kisajátítsd partnered, miközben elvárod, hogy ő ne vegye zokon, ha te esetleg más ágyában kötsz ki. Skorpió jegyedből adódóan erős és domináns vagy. Ennek fényében nem tűröd el a gyengeséget, valamint a határozatlanságot partneredtől. Képtelen vagy kiegyezni szerelmed gyengéivel, ilyenkor inkább odébbállsz. De előfordulhat, hogy ő lesz az, aki - megunva az állandó feszültséget - szakít veled.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Feltehetően nem rólad mintázzák majd meg a hűség szobrát. Állandó kíváncsiságod újabb kalandok felé űz, erről azonban legtöbbször elfelejted értesíteni aktuális párodat, és megeshet, hogy párhuzamosan több kapcsolatot is fenntartasz. Az elkötelezettségtől betegesen félsz, a szerelemben lényegre törő vagy, illetve gyakran túlontúl szókimondó, amivel könnyen elijesztheted a romantikusabb lelkületű jelölteket.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Félsz attól, hogy feltárd érzéseidet párod előtt, ezzel azonban azt éred el, hogy hűvösnek és mértéktartónak gondol majd. Bak jegyednek köszönhetően nehezen szánod rá magad, hogy megnyílj a másik előtt: az intimitás távol áll tőled az ágyban, és azon kívül egyaránt. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne vágynál gyengédségre, egyszerűen nehezedre esik lebontani az általad épített érzelmi gátakat. Kedvesed számára azonban mindez ijesztő lehet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A szerelemben - akár életed minden területén - nyughatatlan és izgága vagy. Szükséged van a változásokra, az új kihívásokra. Képes vagy első látásra beleszeretni egy vonzó idegenbe, aki miatt aztán felrúgod addigi párkapcsolatodat. Többnyire azonban az új románc sem tart sokáig, mert amint úgy érzed, kiismerted, hirtelen szürkének és unalmasnak látod. Ha mégis hosszabbra nyúlna a viszony, meglehet, hogy kedvesed elégeli meg elégedetlen természeted.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A szerelemben túl sokat adsz, ezzel párhuzamosan azonban nem várod el a viszonzást. Bár sokszor megesik, hogy te is érzed, az adok-kapok egyensúly hiányzik a kapcsolatodból, képtelen vagy szavakba önteni vágyaidat. Inkább csak hagyod, hogy magával ragadjon az ár, és lesz, ami lesz alapon alakulnak kapcsolataid. Idővel előfordulhat, hogy kedvesed lesz az, aki az egyensúly hiánya miatt odébbáll - hiszen nem tudja megbecsülni mindazt, amit tőled kap.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi padon szerelmes
  • horoszkóp
  • férfi érzelmek

Szerelmi férfihoroszkóp

Ezt is szeretjük