Mit vár a férfi a szerelemben? Kiderül a horoszkópjából
Az egyes csillagjegyeknek egészen eltérő elképzelései vannak a szerelemről. Tudd meg, mik!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes férfiaknak a legfontosabb egy párkapcsolatban a hűség, míg mások a jókedvet tartják nélkülözhetetlen vonásnak egy nőben. Vannak olyanok, akik ragaszkodnak a férfi-női szerepek betartásához, míg mások egyszerűen csak olyan társat keresnek maguk mellé, akikre büszkék lehetnek.

Szeretnéd tudni, hogy mit várnak az egyes csillagjegyű férfiak a szerelemben? Cikkünkből kiderül!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos csillagjegyű férfi számára a párkapcsolat egy újabb olyan dolog, amivel kérkedni lehet mások előtt. Ám nem meglepő, hogy így érez, hiszen többnyire egy pontos eszményképet keres a szerelemben, csak mellette képes elköteleződni. Olyan társat keres, aki gondoskodó, de mindezt úgy teszi, hogy a férfi nem érezze fojtogatónak. Jellemzően az odaadás nem az erőssége.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika férfi nem vágyik sokra, csak az élet egyszerű örömei éltetik, még a szerelemben is. Egy türelmes és nagyon békés lélek, aki igényli a kényeztetést és a gondoskodást, így olyan nőre van szüksége, aki stabilan a földön áll, és támaszt nyújt számára. A jegy szülöttei ragaszkodnak a kiszámíthatósághoz és a rutinhoz, kivéve a szexuális életükben, ott igazi kalandvágyók.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A rendkívül kíváncsi Ikrek férfi a szerelemi életében sem szereti a megszokott dolgokat, mindig az egyedit keresi. Sokkal fontosabb számára a lelki hasonlóság, mint a szexualitás. Olyan nőre van szüksége, aki az intellektusával képes lenyűgözni, és aki ugyanolyan sokoldalú és érdeklődő, mint ő. Az Ikrek szereti a meglepetéseket, a bizonytalanságot ellenállhatatlannak tartja.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák csillagjegyében született férfi minden nő álma, ugyanis rendkívül egyszerű, érzelmes, és sokkal fontosabbnak tartja a kedvese érzéseit, mint a sajátjait. Ugyanakkor hisz a hagyományos férfi-női szerepekben, és elvárja, hogy párja is betartsa ezeket. Ő tipikusan az a férfi, aki megköveteli, hogy mindig legyen meleg étel az asztalon, tehát olyan nő illik hozzá, aki hajlandó a függetlenségét részben feláldozni a párjáért.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A büszke Oroszlán nem éri be félmegoldásokkal még a szerelemben sem. Képes a legvégsőkig elmenni, csak hogy párja kedvére tegyen, és gyakran mutatja ki mások előtt is  a szerelmét annak érdekében, hogy a középpontba kerülhessen. Rendkívül büszke a párkapcsolatára és a nőre, aki mellette van, szinte kötelezően elvárja, hogy mások elismerjék óriási szerencséjét.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A precíz Szűz, ahogyan az életben mindentől, a párkapcsolataitól is elvárja, hogy minden flottul menjen. Sokszor bizonytalan a szerelemben, ezért az a nő számára az igazi, aki egyszerre okos, csinos, gondoskodó társ, ugyanakkor karrierista is, ügyel a részletekre, és ha szükség van rá, rögvest előáll a megoldással. Vagyis olyan társra vágyik, aki a saját magával kapcsolatos kétségeit eloszlatja.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi a kapcsolataiban is az egyensúlyra és a harmóniára törekszik. Szerinte a másik fél feladata, hogy legyen tipikus nő, vagyis kedves, udvarias és toleráns, mintha egy más kor szülötte lenne. Elvárja a kölcsönös tiszteletet a szerelemben, hajlamos a konzervatív értékeket képviselni, és a hűség számára rendkívül fontos.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Nincs még egy annyira tántoríthatatlanul elkötelezett társ, mint a Skorpió férfi. Számára a hűség mindenek felett áll, teljes elkötelezettséget vár el a kedvesétől. Ennek ellenére olyan társat keres a szerelemben, aki nagyon kifinomult, rendkívüli szexuális energiát sugároz, és minél megfoghatatlanabbnak tűnik - ez jelenti a Skorpió számára az állandó kihívást, ugyanis utál unatkozni.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi ízig-vérig romantikus szellem, aki szerint létezik az a bizonyos nagy Ő, ugyanakkor ellentétben áll önmagával, mert a hosszú kapcsolatok kialakításában gátolja nagyon erős szabadságvágya. Ha azonban mégis sikerül valakinek rabul ejteni a szívét, akkor igazán lojális társsá válik. Olyan párt keres maga mellé, aki örökké vidám és optimista, lehetőleg jó humorú, de mindenekelőtt kalandvágyó.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi nagyon óvatos a szerelemben, pontosan emiatt nagyfokú biztonságra vágyik. Számára fontosak a konvencionális férfi-női szerepek, ezért olyan társat képzel maga mellé, aki szintén értékeli a hagyományos felállást a párkapcsolatban. Noha nagyon visszafogottnak tűnik, hogy a társadalmi normáknak megfeleljen, rendkívüli hangsúlyt helyez a szexre, sokkal több érzelem van benne, mint amit első látásra mutat.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő csillagjegyű férfi számára a szabadság mindenek előtt való, még ha párkapcsolatban is él, a függetlenségről nem mond le. Olyan társra vágyik, aki minden vonásában a lehető legeredetibb, aki nyitott az újdonságokra, és az érdeklődési köre sem mindennapi. A párkapcsolatokhoz való hozzáállása sokak számára idegesítő lehet, hiszen az érzelmeit nem szívesen mutatja ki.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi igazi álmodozó és idealista, minden zodiákus közül a romantikát leginkább igénylő csillagjegy képviselője. Számára az érzelmek nagyon fontosak, meglepően érzékeny és odaadó a női nemmel szemben, de cserébe elvárja, hogy a társa mindig legyen egy kicsit kiszámíthatatlan, illetve hasonlóan álmodozó, a szerelembe is szerelmes személyiségű.

Cikkünk Stephen Arroyo: Kapcsolatok asztrológiája című könyve alapján készült.

Stephen Arroyo, a világ egyik legnépszerűbb asztrológusa e művében az intim kapcsolatok felfedezésének szenteli több mint harmincéves asztrológiai tapasztalatait, és megmutatja, hogy az asztrológia segítségével hogyan láthatsz világosabban egy olyan élményszférában, amelyet gyakran elhomályosít a zavarodottság és a társadalom kettős üzenetei. Ez a mély gondolatisággal megírt könyv szerves folytatása Arroyo eddigi műveinek, amelyekben a szerző egy könnyen megközelíthető és gyakorlatias kozmikus pszichológiát vázolt fel.

Kiadja a Cor Leonis Kiadó.
Ára: 3500 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük