Ez a legvonzóbb benned a férfi szerint

Horoszkópod alapján

Melyik őselembe tartozol? Elárulja, milyen tulajdonságaid csábítják leginkább az udvarlókat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pszichológusok szerint a vonzerő nem merül ki pusztán a külső tulajdonságokban, de ha a megjelenésről van szó, sokat nyom a latban, hogy ki hogyan használja az adottságait.

A kísérletek azt mutatják, hogy sokkal vonzóbbnak találják azt, aki magabiztos, és jól érzi magát a bőrében, mint azt, akinek bár matematikailag tökéletesek az arányai, nélkülözi az elbűvölés képességét. Ha szeretnéd jól használni a vonzerődet, nem árt, ha tisztában vagy vele, mely adottságaidat érdemes kamatoztatnod. Az asztrológia elárulja.

Tűz

Ha tűz jegyben születtél - Kos, Oroszlán, Nyilas -, valószínűleg feltűnő jelenség vagy, akár akarod, akár nem. Ragyogó megjelenéssel könnyen felkeltheted az ellenkező nem érdeklődését.

Nagy lelki- és akaraterő jellemez, ami lehetővé teszi, hogy helytállj a nehéz helyzetekben is. Élénkségeddel és temperamentumoddal hódítasz, valószínűleg nem könnyű téged zavarba hozni. Az azonban előfordulhat, hogy a férfi kissé hátrahőköl hatalmas energiáidtól. Tele vagy kalandvággyal és szenvedéllyel, aminek nagy hasznát veheted a párkapcsolatban.

Föld

Ha föld jegyben - Bak, Bika, Szűz - születtél, minden adottságod megvan ahhoz, hogy magabiztos nyugalmaddal, gondoskodó szereteteddel magadhoz édesgesd a férfit.

Lényedből olyan melegség árad, melyben szívesen tartózkodnak az udvarlók, ám emellett kellő határozottsággal képviseled az érdekeidet. Sokakat vonz olykor öntörvényű viselkedésed. A párkapcsolatban nagy hasznát veheted a stabilitásodnak, melyre mindketten támaszkodhattok.

Levegő

Ha levegő jegyben születtél - Ikrek, Mérleg, Vízöntő -, valószínűleg percek alatt lyukat beszélsz bárki hasába, és nem kizárt, hogy te vagy az, aki kedves történetekkel szórakoztatja a társaságot.

De remek kommunikációs képességed csak egy elbűvölő tulajdonságaid közül. Finom bájad, szépséged és különleges ízlésed hamar felkelti irántad az érdeklődést. A humorérzékednek és rugalmasságodnak hasznát veheted az ismerkedésben és a párkapcsolatban is.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Víz

Ha víz jegyben születtél - Rák, Skorpió, Halak -, különleges, titokzatos aura leng körül, és sok férfi alig várja, hogy felfedhesse a rejtélyedet. Nem kizárt, hogy hipnotikus erővel bűvölöd el azt, aki a közeledbe kerül. Könnyen alkalmazkodsz a körülményekhez, aminek a párkapcsolatban nagy hasznát veheted. Áradó érzelmeid és empátiád segítenek abban, hogy valóban mély és romantikus köteléket alakíts ki.

Ezt is szeretjük