Milyen testi betegségeket okoz gyerekkori traumád?
Hold-jegyed elárulja
Talán már nem emlékszel, milyen harcaid voltak a felnőttekkel, ám a lelki sérülések még hatással vannak rád.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hold-jegyed kiegészíti a csillagjegyedhez társítható alaptulajdonságaidat. Ez a bolygó azért fontos az életedben, mert a gyermeki éned emlékeivel, gondolatvilágával és feldolgozatlan traumáival áll összefüggésben.

Ismerd meg a félelmeidet, nézz szembe velük, hogy teljes, boldog életet élhess. Holdhoroszkópunk fellebbenti a fátylat a múlt sérelmeiről.

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Holdad? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Kos-Holdként hajlamos vagy a magas vérnyomásra, valamint a keringési problémákra. Ennek hátterében a gyermekkorban gyökerező és ma is szorongást okozó lelki problémáid állhatnak. Már gyermekként törekedtél az önállóságra, autonómiád megőrzésére. Ezt azonban szüleid sokszor nem vették tekintetbe, és az így okozott lelki sérülés azóta is hatással van rád.

Bika

Felnőttként szorongásaid könnyen okozhatnak emésztőrendszeri panaszokat. A betegségek hátterében a gyermekkori gyűjtőszenvedélyed áll - már akkor biztonságérzetet adott, ha birtokolhattál tárgyakat. Egy-egy régi játék elvesztését valóságos tragédiaként élted meg. Felnőttként azonban meg kell tanulnod elengedni azokat a dolgokat, melyek kevéssé fontosak.

Ikrek

Ikrek-Holdként a pánikbetegség különböző jeleivel kell megküzdened, például a szíved gyakran rendetlenkedik, ha nyomás alatt vagy. Már kisgyermekként a végletek között ingadozott a hangulatod, ráadásul gyakran érezted azt, hogy nem ért meg a külvilág. Felnőttként is ez a démonod: ha a középpontba kerülsz, és ki kell állnod a véleményed mellett, legtöbbször rosszul érzed magad. Félsz a visszautasítástól és a konfrontációktól is.

Rák

Rák-Holdként legtöbbször gyomorpanaszokkal és rossz emésztéssel kell megküzdened. Már gyermekként is sokat szorongtál, aggódtál mindenért, szüleid azonban elbagatellizálták félelmeidet, ezért úgy érezted, nem értenek meg. A velük kapcsolatos akkori érzések áttevődtek a körülötted élőkre, így sokkal érzékenyebb vagy az emberi kapcsolatokban, ez pedig testi tüneteket produkál.

Oroszlán

Oroszlán-Holdadnak köszönhetően maximalista vagy, mindig első akarsz lenni. A folyamatos hajtás miatt keringési zavarok keseríthetik meg az életedet. Ennek oka a gyermekkorodban keresendő: már akkor is csak arra vágytál, hogy észrevegyenek. Ha nem érezted a feléd irányuló figyelmet, kiharcoltad valamivel. Teljesítménykényszeredet nem sikerült kinőnöd, ez áll testi panaszaid hátterében.

Szűz

Szűz-Holdként általában különböző allergiás panaszokkal küzdesz, melyek legyengítik a szervezetedet. Az egészséghoroszkóp szerint a betegség hátterében gyermekkori túlérzékenységed áll, melyet családod nem vett figyelembe - ezzel pedig komoly traumát okozott számodra. Felnőttként próbáld kicsit könnyebben venni az életet, ne görcsölj minden apróságon!

Mérleg

Mérleg-Holdként hajlamos vagy az elfojtásra, mely testi szinten húgyúti betegségekben nyilvánul meg. Már gyermekként kerülted a konfliktusokat, inkább háttérbe szorítottad saját igényeidet, csak hogy újra teljes legyen a harmónia és elcsituljon a vita körülötted. Érdemes lenne felnőttként kitörnöd az áldozat szerepből, csak így óvhatod meg egészségedet is.

Skorpió

Az egészséghoroszkóp szerint főleg szív- és érrendszeri rendellenességekkel kell megküzdened. A tünetek mérsékléséért pedig gyermekkori félelmeidet kellene minél előbb feldolgoznod. Mindig őrizted a szívedet és a függetlenségedet, mert a teljes odaadás számodra egyet jelent azzal, hogy feladod önmagad. Vastag falakat emeltél magad köré, és a mai napig ezek mögött bujkálsz.

Nyilas

Nyilas-Holdad miatt rendszeresen többet vállalsz, mint amit elbírsz. A túlhajszoltságot főleg a gerinced sínyli meg: már nagyon korán komoly fájdalmakkal kell szembenézned. Mindennek hátterében az a gyermekkori trauma áll, hogy nem ismerték el igazán a képességeidet. Mindig maximálisan akartál teljesíteni, de nem kaptál annyi dicséretet, mint amennyi járt volna a munkádért.

Bak

Az egészséghoroszkóp szerint főleg ízületi megbetegedések keseríthetik meg az életedet, melynek okai a gyermekkorodban keresendő. Már nagyon korán magányos harcossá váltál, akinek rengeteg felelősség nyomja a vállát. Képtelen lennél az irányítást kiadni a kezeid közül, ez a fajta rugalmatlanság a legnagyobb hibád. Tanulj meg lazítani, élvezni a kellemes perceket!

Vízöntő

Lázadó típus vagy, aki mindig mindent meg akar reformálni, mert sehogy sem jó a világ olyannak, amilyen. Már gyermekként hatalmas harcokat vívtál, de a felnőttekkel szemben rendre alulmaradtál a vitákban. A különbözőség érzése testi szinten görcsöket, gyomorpanaszokat okoz. Akaratosságod ellen fellázad a szervezeted, ezzel jelezve, hogy próbálj alkalmazkodj a környezetedhez.

Halak

Halak-Holdként jellemzően epebajoktól szenvedsz. Egészségügyi problémád gyökere gyermekkori traumádban keresendő. Míg te két kézzel osztogattad az érzéseidet és a segítőkészségedet, a környezet nem feltétlenül így reagált viselkedésedre. Felnőttként kapcsolataidban az egyensúly megteremtésére kell törekedned, így az egészségügyi problémák is mérsékelhetők.

OLVASD EL EZT IS!

kislany ceruzaval
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Milyen gyerek voltál?

kislany
  • horoszkóp
  • különleges horoszkóp

Rejtett gyermekkori sebek a horoszkópban

Ezt is szeretjük