Milyen halált jelez az életvonalad?
Pillants a tenyeredbe!
A legismertebb tenyérvonal árulkodik fizikai energiáidról, de arról is, mire számíts életed utolsó szakaszában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az életvonal vizsgálatával fényt deríthetsz sorsod fontosabb eseményeire. A vonal kezdete - vagyis a hüvelykujj és a mutatóujj közötti rész - a gyermekkorról árulkodik -, míg a vége azt vetíti előre, hogy mi várható az élet késői szakaszában.

Mit jelez az életvonal hossza?

Sokan vélik úgy, hogy a hosszú életvonal egyben a hosszú élet garanciája, ám ez nem egészen így függ össze. Ha a tiéd a tenyered közepén ér véget, akkor sem kell rosszul érezned magad, ugyanis a vonal hosszának valójában nem sok köze van az évek számához.

A vonal jellege az, ami igazán számít: a halvány, vékony vagy szakadozott életvonal a testi energia és a vitalitás hiányát mutatja, míg az erős életvonal, melyen csupán kevés szakadás látható, jó energiaszintű tulajdonosról árulkodik. Ha életvonalad ilyen határozott, nagy eséllyel szép kort élhetsz meg - függetlenül a vonal hosszától.

Az életvonal vége

Keresd meg a vonal végpontját, ennek mentén rálátásod lesz bizonyos személyiségjegyekre, illetve az élet utolsó szakaszára is. Ugyanakkor soha ne feledd: a tenyér vonalainak formája, ahogy az életesemények várható végkifejlete is, változhat. Legtöbbször az életvonal alja rákanyarodik a Vénusz-domb - vagyis a hüvelykujj alatti párna - ívére, vagy villát formáz, melynek egyik vége a Vénusz-domb, a másik pedig a Hold-domb - a tenyér alsó részén található, hüvelykujjal szemben lévő párna - felé mutat.

Az utolsó szakasz minősége - az élet vége

Az életvonal végének jellegéből következtethetsz az élet utolsó szakaszára. Továbbra is tartsd azonban szem előtt, hogy a tenyér vonalai az évek során változhatnak, minőségük, formájuk nem feltétlenül marad a mostani állapotában. Tehát ne vonj le túlságosan merész következtetést egyetlen vonalrészletből.

Amennyiben az életvonal a vége felé elvékonyodik, arra utalhat, hogy testi erőd az életed végére megfogyatkozik - előfordulhat, hogy nyugdíjas éveid betegeskedéssel telnek. Ezzel szemben, ha a vonal élesen és jól láthatóan végződik, azt jelzi, hogy aggastyánként is jó egészségnek örvendesz majd. Ugyanakkor azt is sejtetheti az ilyen életvonal, hogy gazdája ereje teljében távozik az élők sorából.

Ritkán, de előfordulhat, hogy az életvonal egyre vastagabb lesz. Ebben az esetben igazán mozgalmas időskornak nézel elébe. Életed utolsó szakaszában talán olyan dolgokat is kipróbálsz, melyeket korábban soha. Nem valószínű, hogy ágyban, párnák között búcsúzol.

A véghelyzet - hol töltöd napjaid?

Ha életvonalad a Vénusz-dombot öleli körül, valószínűleg szeretsz otthon lenni, mindennél fontosabb számodra a nyugalom, a téged körülvevő, megszokott dolgok sora. Életed vége felé szívesen bújsz el a világ szem elől, otthonodat szent menedéknek tekinted.

Ha életvonalad vége - az ábrán látható módon - villát képez, és az egyik ága a Hold-domb felé mutat, valószínűleg szeretsz utazgatni, de azt is élvezed, amikor végre hazatérhetsz. Életed utolsó szakaszát ugyanúgy jellemzi majd ez a kirándulási hajlam, mint a korábbi éveket. Nagymamakorodban sem leszel otthon ülő típus.

Ha a villa Hold-domb felé hajló ága sokkal erőteljesebb, mint a másik, igazi világjáró vagy. Nem biztos, hogy országról országra utazol életed során, de könnyen lehet, hogy messzire kerülsz a szülői háztól. Talán életed utolsó szakaszát nem is a szülőhazádban töltöd.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

barna haj
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Mennyi törést látsz a tenyereden?

nok idos
  • boldogság
  • tenyérjóslás

Hosszú és boldog életed lesz?

Ezt is szeretjük