Kínai jegye megmutatja, mi teszi jó férjjé a férfit: emiatt kincset ér
Ha nem ismered a férfi kínai jegyét, segít a kalkulátorunk.

pasi
beauty and style
Top olvasott cikkek

Házastársat választani félig-meddig zsákbamacska, félig-meddig nem. Az előzetesen megismert tulajdonságok, reakciók alapján nem az, ám mivel a későbbiekben kibontakozó helyzetek közepette tanúsított viselkedést, későbbi maximális jelenlétet társként előre nem lehet biztosan tudni, mégiscsak lutrinak tűnhet.

A kínai horoszkóp - mint a személyiség ismerője és meghatározója - segít abban, hogy az ember mégis képet kapjon a jövendőbelijéről. A lentiekben rövid elemzést láthatsz, mely tulajdonsága révén válik majd a férfiból kincset érő férj. Kalkulátorunk segít a férfi kínai jegyének kiszámolásában.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkány jegyű férjjelölt esetében két jó tulajdonság vetekszik egymással a legjobb vonás címéért: csupaszív ember és példás családapa.

Bivaly

A Bivaly jegyű férjjelölt legjobb tulajdonsága, hogy bástyaként áll a család élére a bajban, és folyamatos figyelemmel, felelősséggel van jelen a család életében.

Tigris

A Tigris férj valóban tigrisként védelmezni fogja családját, ez a legjobb tulajdonsága. Valóban lehet rá számítani jóban-rosszban.

Nyúl

A Nyúl jegyű férj nemcsak addig udvarias, és nemcsak addig gentleman, amíg udvarol: utána is az marad majd, és sírig tartóan kényezteti párját.

Sárkány

A Sárkány férfi odafigyel majd, hogy biztos hátteret teremtsen a családjának. E tulajdonsága révén túlhajszolhatja magát, de hallgat az intő szóra.

Kígyó

A Kígyó férj nagyszerűségét az adja, hogy nagyon jól kommunikál, így a felmerülő problémákat mindig gond nélkül meg lehet vele beszélni.

A Ló jegyű férfi mélyen tud szeretni, ha olyan kapcsolatban van, ami számára kényelmes. Ez alatt az értendő, hogy nem érzi veszve a szabadságát.

Kecske

A Kecske jegyű férfi nagyon szomjazza az elismerést, és mivel ennek érzi a fontosságát, ő is mindig viszonozza majd felesége felé.

Majom

A Majom jegyű férj kincset érő tulajdonsága a humora. Mint ismeretes, a humor átsegít a legnehezebb helyzeteken is, ami egy házasságban előfordulhat.

Kakas

A Kakas férfi céltudatossága férjként is hasznos tulajdonságnak bizonyul. Mindig tudni fogja, hogyan, merre irányítsa párjával a csónakot, amiben a család ül.

Kutya

Nem megvetendő tulajdonság egy férj esetében, ha ragaszkodó és hűséges. A Kutya férjet ez jellemzi, így hosszú távon is megbízható partner lesz.

Disznó

Életszeretete, optimizmusa a házasság évei alatt nagyon jól jöhet majd, ezért mondható, hogy a Disznó jegyű férj feleségének aranyat ér.

Ezt is szeretjük