Mi vár rád 2011-ben?
Személyes éved elárulja
Készülj fel a 2011-es év változásaira! Hozd ki a lehető legjobbat ebből az esztendőből, a magánéletedben és a munkában egyaránt!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberi életet kilenc ciklusra oszthatjuk fel. A számmisztika szerint mindenki életében kilencévenként kezdődik újra minden elölről. Az alábbi példa segítségével könnyen kiszámolhatod, éppen melyik szakaszban jársz.

Elemzésünk pedig útmutatóként szolgál a 2011-es év pozitív és negatív változásaihoz. Várd felkészülten a fordulatokat!

Példa a személyes év kiszámítására
Ha például december 11-én születtél, a következőképpen kapod meg 2011-re a személyes éved számát:
1. A hónap és nap számát add össze, míg egy számjegyű nem lesz:
12 + 11 = 23 = 2 + 3 = 5.
2. Majd add hozzá az adott esztendő számjegyeinek összegét:
2011 = 2 + 0 + 1 + 1 = 4.
3. Végül add össze a két számjegyet:
5 + 4 = 9.
Vagyis, ha december 11-én születtél, akkor a kilences számhoz tartozó elemzés lesz jellemző rád 2011-ben.

1-es év

Személyes éved rengeteg segítő és támogató energiát tartogat számodra. Szinte mindegy, mibe fogsz, az sikeres lesz. A kapcsolatod biztos alapokon áll, a munkáddal is elégedett vagy. Ha még nem találtad meg a társad, a nyár első felében változás áll be életed ezen területén. Önmegvalósításra és a határaid megkeresésére alkalmas lesz az év első fele. Ha eddig csak hobbiszinten foglalkoztál valamivel, augusztustól akkora kereslet lesz rá, hogy hamarosan ebből fogsz élni.

2-es év

A számmisztika szerint előző éved elég csendes volt, ezért most pörgésre, változásokra vágysz. Jó hírünk van: nem maradnak el! Februártól máris annyi pluszmunka vár rád, hogy szelektálnod kell. Ám minden percét élvezed a szakmai kihívásnak, hiszen végre hasznosíthatod kreatív energiáidat. Pénzügyi helyzeted az év második felében stabilizálódik, most érdemes befektetned a vagyonodat - akár ingatlanba is. Légy bátor - illetve a józan ész határain belül - merj kockázatokat vállalni.

3-as év

Párkapcsolatban élve április környékén egy kisebb hullámvölgy várható, ám harcba szállsz, és visszaszerzed a párodat. Nyár elején újra egymásra találhattok. Amennyiben még szingli vagy, ebben az esztendőben inkább csak komolytalan próbálkozásokra kell számítanod. A 2011-es év energiáit elsősorban a szakmai tevékenységek során kamatoztathatod: ősszel lehetőséged nyílik rá, hogy végre olyan területen helyezkedj el, melyről mindig is álmodtál. Szárnyal a fantáziád, és végre megtalálod a helyed a világban.

Számmisztika és személyiség

Székelyhidi Ágnes számmisztikus szakértővel készült videónkból többet is megtudhatsz arról, hogy milyen személyiségtípusba tartozol, illetve megismerkedhetsz a missziószámoddal is.

4-es év

Ez az év új lendületet hoz az életedbe, dinamikusabb és optimistább leszel, mely minden nehéz helyzeten átsegít majd. Márciusban várható az első mélypont: egy fontos állomás, életed egy biztos megállója szűnik meg, amire nem is számítottál. A nyár végén egy újabb negatív fordulatra kell felkészülnöd - mely elsősorban a szakmai életedet érinti. Az élet azonban kárpótol mindezért, és szeptembertől újult erővel veted be magad. Harmónia költözik a mindennapjaidba, és még arra is jó esélyed lesz, hogy megtaláld a másik feled.

5-ös év

2011-ben elsősorban kapcsolataid terén várhatsz változásokat. Az év első felében valakit elengedsz, és, bár nem lesz könnyű az élet nélküle, hosszútávon nem fogod megbánni a döntést. A helyébe viszonylag gyorsan újabbak lépnek - akik hozzásegítenek ahhoz, hogy közelebb kerülj álmaid megvalósításához. A számmisztika szerint elsősorban a nyári időszak alkalmas arra, hogy a vagyonodat gyarapítsd, ezért bátran vágj bele egy új vállalkozásba. Októbertől már látni fogod, hogy megérte bátornak lenned - befektetéseid kifizetődnek.

6-os év

Ha párkapcsolatban élsz, 2011-ben nagyobb szabadságot adtok egymásnak. Ez azonban nem a vég kezdete - ahogy először gondolod -, hatására még jobban megerősödik kettőtök szövetsége. Amennyiben még nem találtad meg a párod, a nyár vége felé felbukkan valaki a múltadból, akivel új alapokra helyezhetitek az ismeretséget. Ne siess el semmit, hagyj időt az érzelmek kibontakozására. Szakmai téren nyugalmas évre számíthatsz, az inspiráló környezet hatására végre kiélheted kreativitásodat.

7-es év

A számmisztika szerint számodra most jött el a változás ideje: megszabadulsz néhány nyomasztó tehertől, melyek eddig csak visszatartottak a fejlődésben. Májustól új távlatok nyílnak meg előtted szakmai és kapcsolati téren egyaránt - érdemes megfontolnod a váltás lehetőségét. 2011-ben pénzügyeid végre megnyugtatóan alakulnak, novembertől elégedetten dőlhetsz hátra, anyagi helyzeted stabilizálódik. Ami pedig a magánéletedet illeti: a nyár során találkozhatsz valakivel, aki komoly változásokat hoz az életedbe.

8-as év

2011-ben szerelmi életed leginkább egy hullámvasútra hasonlít majd: nagyszerű és kétségbeejtő periódusok váltják egymást. Egyedülállóként hosszabb-rövidebb viszonyok színesítik a hétköznapjaidat, de komolyabbra egyik sem fordul. Amennyiben kapcsolatban élsz, ez az év több komoly fordulópontot is hozhat magával - melyeket átvészelve megerősödhet a kettőtök szövetsége. Pénzügyi szempontból az év második felében kellemes meglepetésekre számíthatsz: októberben egy régebbi befektetés térül meg, aminek kifejezetten örülsz majd.

9-es év

Szerelmi téren elsősorban kiegyensúlyozottságra és nyugalomra vágysz, amit a 2011-es év el is hoz neked. Érzelmi viharoktól mentes, ám a szenvedélyt nem nélkülöző hónapok várnak rád tavasztól. A számmisztika szerint a munkádban végre felismered a csapatmunka előnyeit - nem akarsz már mindent egyedül megoldani -, ezzel pedig igazán szép sikereket érhetsz el. Ősztől mindennek köszönhetően bevételeid is gyarapodnak majd, pénzügyi helyzeted az év végéig stabilizálódik.

OLVASD EL EZT IS!

bolygo karma
  • nyugati horoszkóp
  • karmahoroszkóp

2011-es karmahoroszkóp

euro pillango
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp

Ezt is szeretjük