Mi a tipikus hibád a karrier terén?
Marsod elárulja
Marsod helyzete megmutatja, mi az, amivel tudattalanul akadályozod az előrelépést hivatásodban.

beauty and style
Top olvasott cikkek
Erőfeszítéseid ellenére sem jutsz feljebb a vállalati ranglétrán, netán anyagilag nem méltányolják kellőképpen teljesítményedet? Lehetséges, hogy a hibát nem a környezetedben, hanem önmagadban kell keresned.
 
Hívd segítségül a karrierhoroszkópot! Marsod elárulja, mi az, amivel tudattalanul akadályozod az előrelépést hivatásodban, és azt is, hogy miként fordíthatsz a helyzeten.
 
Nem tudod, hol áll a Marsod? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Ott szeretsz lenni, ahol javában történnek a dolgok, ilyenkor ugyanis kibontakoztatod irányító és improvizációs készségedet. Nem véletlen, hogy a hivatás terén rendre lekörözöd férfikollégáidat. A következetesség azonban nem tartozik az erősségeid közé, így megesik, hogy kiváló elképzeléseid megvalósítatlanok maradnak. Vehemens megnyilvánulásaid is visszatetszőek lehetnek - az ami a szívemen, az a számon attitűd pedig a legkevésbé sem jelent előnyt, ha fizetésemelésről vagy előléptetésről van szó.

Bika

Bika-Marsként kiváló érzéked van a materiális világ működtetése iránt, amihez rendkívüli türelem és kitartás párosul. Az pedig már csak hab a tortán, hogy legendásan igényes vagy arra, amit kiadsz a kezedből. Ugyanakkor hajlamos vagy belemerevedni a megszokott struktúrákba, feletteseid pedig nem nézik jó szemmel, hogy az újításokat kétkedve fogadod. Megesik, hogy a biztonságot szem előtt tartva akkor is nehezen lépsz tovább, ha sem erkölcsileg, sem anyagilag nem becsülnek meg.

Ikrek

Ikrek-Marsként az élet iránti kíváncsiságodból adódóan mindig naprakész vagy, munkatársaid és feletteseid pedig egyaránt nagyra értékelik korszerű ismereteidet. Ám hajlamos vagy a csapongásra, így megesik, hogy nem sikerül teljes mértékben összpontosítanod egy-egy feladatra. A karrierhoroszkóp szerint ezért siklasz el a jelentéktelennek tűnő, ám fontos részletek fölött. Ráadásul a határidőkkel is hadilábon állsz. Ahhoz, hogy jobban érvényesülhess a hivatás terén, érdemes fejlesztened koncentrációs képességed.

Rák

Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és hajlandó is vagy tenni azért, hogy elérd - ám nem mindenáron. Megesik, hogy szívedre hallgatva akár le is mondasz bizonyos előnyeidről egy-egy kedves kollégád javára. Munkahelyeden mindenki szeret, ám, ha előléptetésről van szó, jellemzően nem te jutsz főnökeid eszébe. Ennek oka, hogy esetenként nem kontrollálod hangulataidat, így a körülötted lévők labilis személyiségként könyvelhetnek el. Rák-Marsként a siker kulcsát az önfegyelem jelenti.

Oroszlán

Oroszlán-Marsként kezdeményező- és döntőképességed csodálatra méltó, impulzivitásod pedig a körülötted lévők nagy részét is magával ragadja. Ugyanakkor introvertáltabb kollégáidnak sok lehet az a rengeteg inger, amivel elárasztod őket, emiatt aztán némiképp vegyes a megítélésed. Keresetlen őszinteséged és túlzott szókimondásod pedig - bár jó szándékból fakad - azok számára is bántó lehet, akik egyébként szimpatizálnak veled. A karrierhoroszkóp szerint a boldoguláshoz vezető utat a mértékletesség és az önfegyelem jelenti.

Szűz

Szűz-Marsként rendszerint örömmel veted bele magad az olyan feladatokba, melyek precizitást igényelnek. Gondot jelent viszont, hogy - éppen alaposságodnál fogva - hajlamos vagy a részletekre összpontosítva szem elől téveszteni a lényeget. Döntéshelyzetben pedig túl sokat hezitálhatsz, mivel egy esetleges balsikernek semmiképpen sem szeretnél a gazdája lenni. Így azonban sokszor lemaradsz a kiváló lehetőségekről.

Mérleg

Ahogy az élet minden területén, a munkádban is a harmónia kialakítására és megtartására törekszel - ez azonban egyszerre jelent előnyt és hátrányt. Tény, hogy sokan szeretnek, ám a karrierhoroszkóp szerint hajlamos vagy halogatni egyes nem éppen örömteli, ám elkerülhetetlen lépések megtételét. Ám ezzel legjobb szándékod ellenére is kellemetlen helyzetbe hozhatod munkaadódat. Mérleg-Marsként az sem segíti előmeneteledet, hogy - mivel a törtetésnek még a látszatát is kerülni szeretnéd - nem állsz ki magadért.

Skorpió

Hatalmas energiáidnak köszönhetően a körülötted lévőket is képes vagy átlendíteni a holtponton, sőt, akkor is valamiféle irányító szerepet töltesz be, ha hivatalosan nem minősülsz főnöknek. Ugyanakkor hajlamos vagy arra, hogy pillanatnyi hangulatodnak megfelelően szólj vagy cselekedj - amivel akaratod ellenére sokakat megbánthatsz. Így néhány kollégáddal , illetve feletteseddel nem éppen felhőtlen a viszonyod, ami - dacára eredményeidnek - megnehezíti számodra az előrelépést.

Nyilas

Nyilas-Marsként naprakész tudásodat a gyakorlatban is jól kamatoztatod, amiben elsősorban nem a ranglétrán való feljebb lépés vagy a magasabb fizetés reménye motivál. Sokkal inkább a környezetedben lévőknek igyekszel ily módon a hasznára lenni. A baj csak az, hogy, ha ettől eltérő attitűdöt tapasztalsz munkatársaid vagy feletteseid körében, kifejezed nemtetszésed, esetleg érezteted velük, hogy szellemileg vagy erkölcsileg magasabb szinten állsz. Így viselkedésed miatt megfeneklik a karriered.

Bak

Lényedet a tisztesség és a pontosság határozza meg, amihez rendkívüli kitartás párosul. Bak-Marsként sokkal inkább motivál az, hogy javíthass mások életén, mint az előléptetés vagy a magasabb fizetés - bár természetesen ez utóbbi kettő sem elhanyagolható szempont számodra. Nem csoda, hogy karriered lassan, de biztosan felfelé ível. Idővel azonban függővé válhatsz a munkádtól, és teljesen kizsigerelheted magad, nem beszélve arról, hogy mindez a magánéletedre is negatív hatással lehet.

Vízöntő

Nem csupán kiváló meglátásaid, hanem rendkívüli teljesítményed révén is kiemelkedsz az átlagból. A karrierhoroszkóp szerint, ha kellő mozgásteret és döntési jogot kapsz, nagyszerű dolgokat vihetsz véghez. A baj az, hogy a legtöbb munkahelyen merevebb a struktúra annál, mint amit tolerálni tudsz. Nehezen fogadod el az alá- és fölérendeltségi viszonyokat, a szabályok ellen pedig fel is lázadhatsz. Hogy boldogulni tudj, érdemes kifejlesztened magadban a nagyobb fokú alkalmazkodóképességet.

Halak

Nagy teherbírásod magas fokú felelősségérzettel társul, nem beszélve arról, hogy szíved-lelked beleteszed abba, amit csinálsz. Ugyanakkor Halak-Marsként a körülötted lévők legapróbb lelki rezdüléseit is érzékeled, ami időről időre elvonhatja a figyelmedet a munkáról. Emiatt az átlagnál könnyebben hibázol, és a határidőket sem sikerül minden esetben betartanod. Érdemi változásra akkor számíthatsz a karrier terén, ha tudatosan törekszel az összeszedettségre és a következetességre.

Ezt is szeretjük