Mi a karmikus küldetésed a Földön?

Számold ki most!

Vajon arra születtél, hogy kamaszos lendületeddel ösztönözd a külvilágot, vagy, hogy egyensúlyt teremts?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnéd hinni, hogy a világban minden egyes embernek megvan a maga helye, és senki sem születik véletlenül a Földre? A karma törvénye szerint ez pontosan így van: mindenkinek megvan a maga küldetése, a saját életfeladata.

Ha szeretnéd tudni, te miért születtél erre a világra, nincs más dolgod, mint kiszámolni az alapszámod, és elolvasni az elemzést. A számmisztika azt is elárulja, hogy milyen szakterület segíthet leginkább küldetésed teljesítésében.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Azért születtél erre a világra, hogy kinyilvánítsd pozitív, kreatív energiáidat. Ahhoz azonban, hogy eleget tegyél ennek a karmikus küldetésnek, először úrrá kell lenned bizonytalanságérzeteden. Hidd el, hogy az alkotás iránti vágyad nem öncélú dolog, másoknak is szüksége lehet arra, amit nyújtani tudsz. Amennyiben képes vagy erre, kreatív energiáid kifejeződhetnek a zene, a színjátszás, az írás, illetve tulajdonképpen bármilyen képző- vagy iparművészeti ágban.

2-es alapszám

Az egyensúly megteremtése ma talán fontosabb, mint korábban bármikor. Nem pusztán a baráti körben vagy a munkahelyen lehet ezt nehezen megvalósítani, a családi összhang kialakítása sem egyszerű dolog. Te éppen azért vagy ezen a világon, hogy megtanítsd a környezetedet arra, hogyan létezhetnek és dolgozhatnak együtt, egymást támogatva. Ennek legegyszerűbben úgy tehetsz eleget, ha pedagógiai szakmát választasz hivatásodul.

3-as alapszám

Életed legfőbb célja, hogy emocionális érzékenységed révén pozitív módon fejezd ki magad, és erre ösztönözd a körülötted élőket is. Amennyiben vállalod ezt a küldetést, előbb túlérzékenységeddel, valamint önbizalomhiányoddal kell megküzdened. Ha legyőzted ezt az akadályt, a kommunikáció, valamint az érzelmi eszközök segítségével képes leszel egy emberibb világot teremteni magad köré. Ehhez célszerű választás lehet számodra valamilyen pszichológiai terület.

4-es alapszám

Sosem volt jellemző rád a meggondolatlan viselkedésmód, hiszen kedveled a kiszámítható dolgokat. Karmikus küldetésed is a stabilitásra való törekvésben rejlik. Az állandóság elérése azonban nem megy máról holnapra - nem szabad elfelejtened, hogy jó munkához idő kell. Alapszámod rezgése arra sarkall, hogy biztos alapokat és anyagi javakat teremts. Ezért, ha szakmát választasz, jó döntés lehet számodra valamilyen pénzügyi terület.

5-ös alapszám

Talán magad sem gondolnád, de karmád, hogy fegyelmezett, összeszedett módon éld mindennapjaidat - és ezen az úton érd el belső szabadságodat. Mivel ez egy kicsit ellentmondásos dolognak tűnik, kezdetben előfordulhat, hogy igyekszel az élmények minél szélesebb skáláját megtapasztalni ahelyett, hogy a belső mélységek felé fordulnál. Idővel azonban rá fogsz jönni, hogy mi is a te utad, és megtalálod számításodat valamely reál területen.

6-os alapszám

Nem erősséged a tervezgetés. Te egész egyszerűen arra születtél, hogy elfogadd önmagadat, és képes legyél élvezni az itt és mostot. Mindez sokaknak lehet szálka a szemében, hiszen életviteled gyakran felelőtlennek tűnhet. Ennek ellenére fontos, hogy a jelenben élj, és másokat is meggyőzz a valóság pozitív oldalairól. Nem biztos, hogy szerencsés bármilyen szakma mellett letenned a voksod, hiszen te afféle életművész vagy.

7-es alapszám

Akik jól ismernek téged, pontosan tudják, hogy többnyire felszabadult és közvetlen ember vagy. Nem jellemző rád, hogy elhallgatnál dolgokat, illetve, hogy hosszasan őrlődnél magadban. Karmikus küldetésed is éppen az, hogy kellően nyitott légy, valamint segédkezz környezeted belső feszültségének oldásában. Ahhoz, hogy ezt a feladatot teljesíthesd, nem árt, ha olyan foglalkozást választasz, mint például a természetgyógyászat vagy a pszichológia.

8-as alapszám

Egész egyszerűen a sikerre születtél. Képtelen vagy megemészteni a kudarcélményeket, ezért igyekszel minél keményebben dolgozni. Érdekes módon azonban a győzelem anyagi vonzata kevésbé érdekel, sokkal fontosabb számodra az elismerés. Épp ezért, ha pénzügyeid kiegyensúlyozottak, szívesen adományozol különféle alapítványoknak. Válassz olyan szakmát, amiben benne van a felemelkedés lehetősége - más nem számít.

9-es alapszám

Kicsit felnőttként is úgy élsz, mint egy kamasz: tele vagy színes ábrándokkal - melyekhez ragaszkodsz is. Követed életfeladatodat, mely egyszerűen az, hogy képes legyél tartani magadat ahhoz a belső hanghoz, amelyre a legtöbb felnőtt fütyül. A szíved szerint kell élned, és nem szabad sokat törődnöd a külvilággal. Ezzel ösztönzőleg hathatsz a környezetedre. Teljesen mindegy, milyen foglalkozást választasz, a körülötted élők szemléletmódját befolyásolhatod mindezzel.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no kez
  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük