Melyik napon született a pasid?
Így vedd észre, ha már nincs oda érted!
Egyre többet találkozik a barátaival, és mostanában alig beszélgettek? Figyelj fel az intő jelekre időben!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljesen természetes, hogy a kapcsolatban az idő múlásával a kezdeti lángolás elcsitul, de nem szükséges, hogy elveszítsétek az egymás iránti érdeklődést. Az alábbi jelek okot adhatnak a gyanakvásra.

Ha úgy tűnik, kedvesed már nincs annyira oda érted, még nem biztos, hogy véget ért a kettőtök kapcsolata, ám ideje elgondolkoznod, min tudnál változtatni annak érekében, hogy újra fellobbanjon közöttetek a láng.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Rendkívül fontosak számára a meghitt szexuális együttlétek. Bár ez a férfinemre általában véve igaz, a hétfői nap szülötte nőket meghazudtoló módon adja bele a lelkét is a dologba. Ha tehát arra leszel figyelmes, hogy kedvesed egyre ritkábban igényli az összebújást, esetleg fáradtságra hivatkozva elutasítja a közeledést, joggal gyanakodhatsz, hogy valami bibi van. A helyzet talán még menthető, de őszinte beszélgetésekre és számos izgalmas közös élményre lesz szükség.

Ha kedden született

Bár nem vagytok összenőve, általában tudod, merre jár a párod. Amennyiben egy ideje arra lettél figyelmes, hogy sokszor nem vagy tisztában vele, hol kószál estefelé, az intő jel lehet. Ha rákérdezel, merre volt, és ő kitérő választ ad, valószínűleg még rosszabb a helyzet. További gyanúra adhat okot, ha ő maga sem kérdezi, te miért érsz haza jóval később. Ezzel a módszerrel, ha nem is tudatosan, de lazítja a közöttetek lévő köteléket.

Ha szerdán született

Bár fontosak számára a barátok, ha szerelmes, hajlandó őket hanyagolni. Sőt, teljesen természetesnek tartja ezt a fajta viselkedést, nem érzi áldozatnak. Amennyiben mégis találkozik a haverokkal, az esetek többségében téged is magával visz a társaságba, nem kanbulizik. Ha az elmúlt hónapokban mindinkább megszaporodtak a csajoknak kívül tágasabb típusú sörözgetések, az arra utalhat, hogy érdeklődése már nem a régi.

Ha csütörtökön született

A kapcsolatotok elején még minden lehetőséget megragadott, hogy együtt legyetek, mostanában viszont már nemigen szervez közös hétvégi programokat? Valóban nem túl jó jel, de még nem kell megijedned. Ha azonban a jó előre megbeszélt programokat is elhalasztja, lemondja a közös mozit, és, bár megígérte, nem megy veled a szülőkhöz, az már okot adhat a gyanakvásra. Ebben az esetben előfordulhat, hogy már nem töltöd be minden gondolatát.

Ha pénteken született

Munka, munka és még egy kis munka? Nem jó jel, ha párod csak a kötelező teendőknek él. Természetesen lehetnek az életnek olyan szakaszai - hetek, akár hónapok -, amikor a munka háttérbe szorítja a magánéletet, de ez nem tarthat örökké. Ha kedvesed már ezen a héten elvégzi a következő heti munkáit, és örömmel vállal pluszfeladatokat a munkahelyén, élhetsz a gyanúval, hogy elvesztette az irántad való érdeklődését.

Ha szombaton született

A szombati pasi számára fontosak a külsőségek, az a fajta kakukktojás, aki még azt is észreveszi, ha fodrásznál voltál. Szeret miniszoknyában látni, és persze még jobban díjazza az apró bugyikat. Ha azonban egy ideje nem hozzák lázba a vadonatúj fehérneműcsodák, te pedig már nem is emlékszel, mikor hallottál tőle egy kedves vagy éppen pajzán bókot, gond lehet. Jogos a feltételezésed, hogy talán már nincs oda érted.

Ha vasárnap született

A vasárnapi pasi alapvetően elég szószátyár típus, a fontos, de az apró-cseprő dolgokat is szívesen megvitatja veled. Ha azonban egy ideje úgy tapasztalod, hogy ritkulnak a nagy esti megbeszélések, lehet, hogy veszített az érdeklődéséből. Egyáltalán nem biztos, hogy titkolnivalója van - például egy másik nő személyében -, egyszerűen csak múlik az élménymegosztásra való hajlandósága. A helyzet orvoslására jól jöhet néhány izgalmas közös program.

OLVASD EL EZT IS!

no fulhallgatoval
  • horoszkóp
  • párkapcsolati probléma

Jellemző párkapcsolati hibáid

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

Ezt is szeretjük