Melyik napon született a pasi?

Így vedd észre, ha szerelmes!

Nem mondja ki, hogy szeret, de már nagyon kíváncsi vagy, hogy álltok egymással? Cikkünkből megtudhatod.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden pasi másképpen mutatja ki az érzelmeit, és sokszor nehéz lehet a felszín mögé látni. Egyes férfiak szétszórtak, zavartak lesznek a szerelem hatására, míg mások épp ellenkezőleg, megkomolyodnak.

Ha kiszámolod, a hét melyik napján született a pasid, segítünk egy kicsit a kódfejtésben. Vedd észre, ha odavan érted!

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

A hétfői nap szülötte alapvetően romantikus alkat, ám, ha szerelmes, ez még hatványozottabban igaz rá. Regénybe illő közös programokat talál ki, minden idejét veled tölti. Ha nem is mondja ki, hogy szeret, legtöbb mozdulatából és tettéből ez sugárzik. Ha mindezt nem tapasztalod elég határozottan, érdemes odafigyelned még valamire: amennyiben érzékennyé, sértődékennyé válik veled szemben, azt hasonlóan biztos jelnek tekintheted.

Ha kedden született

A keddi nap szülötte számára rendkívül fontosak a barátok, ezért nem biztos, hogy a kedvedért elhanyagolja őket. Ha tehát továbbra is ragaszkodik a csütörtök esti haveri sörözésekhez, nem kell messzemenő következtetéseket levonnod belőle. Az azonban részéről felér egy szerelmi vallomással, ha bemutat a közelebbi barátainak. Amennyiben meg is kedvelitek egymást, az már csak hab a tortán.

Ha szerdán született

Meglehetősen zárkózott férfi, aki olykor nehezen nyilvánítja ki érzelmeit, és zavartan viselkedik, ha szerelmes. Bár az is előfordulhat, hogy az erős érzelmek hatására már a kapcsolat elején szerelmet vall, körülbelül ugyanennyi esély van rá, hogy hosszú hónapokba telik, míg megnyílik. Ebben az esetben a gyakran elsütött idétlen viccek, a sorozatosan elfelejtett határidők és az izzadó tenyér utal arra, hogy szerelmes.

Ha csütörtökön született

A csütörtöki nap szülötte szeret, illetve tud is flörtölni. Egyfajta erőpróbának fogja fel az ilyen szituációkat: segítségével nemcsak felméri a lehetőségeit, hanem vonzerejét is bizonyítja. Ha azonban szerelmes, egyre ritkábbá válnak a flörtök: nem csupán más lányokkal, veled sem játszik. Ilyenkor sokkal jellemzőbb rá, hogy vesz egy mély levegőt, a szemedbe néz, és aztán egy árva szót sem szól. Ha gyakorivá válnak ezek a jelenetek, szinte biztosra veheted, hogy odavan érted.

Ha pénteken született

A pénteki pasi kissé komolytalan, bohém férfi, olykor egyenesen léhűtőnek tűnik. A szerelem hatására azonban gyökeres változáson mehet keresztül. Amennyiben igazán odavan érted, hajlandó megkomolyodni. Ha úgy érzi, számodra fontos, hogy építhess rá a jövőben, elkezd terveket szőni - melyekkel neked akar imponálni -, melyeket szép lassan meg is valósít. A szerelem hatására fokozatosan válik felnőtté.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha szombaton született

Bár a szombati nap szülötte nem különösebben számít régimódinak, egy dologban viszonylag konvencionálisnak tekinthető. Ha szerelmes, fontosnak tartja, hogy bemutasson a családjának, szüleinek. Akár az is előfordulhat, hogy te még kicsit korainak tartod a találkozót, és ő forszírozza a családi randevút. Ha így van, akkor se húzd túl sokáig a dolgot, mert könnyen megsértődhet.

Ha vasárnap született

A szerelem felpörgeti, intenzívvé és fejvesztetté válik az élet szinte minden területén. A munkában kapkodó és kissé szétszórt lesz, ami pedig a kettőtök kapcsolatát illeti, mind az esti séták alatt, mind a hálószobában megtapasztalhatod hevességét és szenvedélyes természetét. Ha szerelmes, a vasárnapi pasi nemigen gondolkodik józanul, ösztönösen cselekszik, és élvezi, hogy egész lényét átjárja az utánozhatatlan érzés.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük