Adott 3 különböző fotel: melyikbe ülnél szívesen? 1 perces személyiségteszt
Válaszd ki a legszimpatikusabb ülőalkalmatosságot!

no a fotelben
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha azt kérik az embertől, meséljen magáról, hirtelen nem is tudja, hogyan kezdje. Pedig mindenkinek van mit mesélni, hiszen minden, amit szeret, vagy nem szeret, ami számára szimpatikus, vagy, ami nem, ami tetszik neki, és, ami nem, személyiségéről mesél. 

Ezért lehet beszédes gyors tesztünk is, mely mélyebb önismeretet tesz lehetővé számodra. Nincs más dolgod, mint választani egyet a következő képen látható három fotel közül. Választásod tükörképet tart személyiségednek. Melyik fotelt választod?

Melyik fotelt választottad?

A sárgát

Nem kérdés, hogy vidám, sziporkázó személyiség vagy, hiszen ezt az élénk színű fotelt választottad. Modern vonalai arra engednek következtetni, hogy magad is egy modern gondolkodású nő vagy az élet minden területén.

Könnyed vagy, és laza, ezzel együtt határozott és céltudatos. Számodra a praktikusság és a hatékonyság igen fontosak. Nem szeretsz sok időt tölteni egy dologgal, inkább minél több mindent intéznél minél rövidebb idő alatt.

A barnát

Ha a barnát választottad, számodra az ész, a belső sokkal fontosabb lehet, mint a külcsín. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem adsz magadra, sőt. A minőség számodra mind az öltözködésben, mind a kozmetikumokban nagyon fontos.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha megtaláltad a kedvenc márkád, hű is maradsz hozzá. A biztonságot, a stabilitást keresed, és nem zsúfolod tele az életed felesleges változásokkal. Fontos a karriered, és abszolút megbízható ember vagy.

A virágosat

Romantikus, klasszikus értékrend szerint élő, nagybetűs nő vagy, ha a virágosat választottad. Imádod a mintákat, a gazdag díszítést, az íves formákat, és persze a csillogást, a kényelmet sem veted meg.

Romantikus jellemed és klasszikus értékrended különösen a szerelemben mutatkozik meg. Te elvárod, hogy egy férfi igenis udvaroljon neked - persze, van egy-két női praktika a zsebedben, mivel a csábítás nagymestere is vagy.

Mit rejt a kódexóriás?

A sátán Bibliájaként is emlegetik a kódexóriást, melyet egy szerzetes készített valamikor a 13. századi Csehországban. A tiszteletes mintegy negyven évig írhatta, pergamenként pedig 160 szamár bőrét használták fel. 

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük