Melyik napon születtél?
Ennyire vagy magabiztos
Mindig tudod, mit kell tenned, vagy sokkal jellemzőbb rád, hogy napokig tépelődsz? Alapszámod megmutatja, mennyire bízol magadban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik az élet minden területén pontosan tudják, merre kell elindulniuk - egyetlen pillanatra sem kételkednek döntéseikben.

A legtöbb embernek azonban nem adatott meg ilyen szintű magabiztosság.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Alaptermészetedből adódóan folyton a középpontban akarsz lenni. Akár tudatosan teszed ezt, akár nem, így van. Bárhol jelensz is meg, előbb-utóbb az érdeklődés középpontjába kerülsz. Ennek egyik oka, hogy pozitív, határozott kisugárzásod rendkívül vonzó a külvilág számára. Büszke fellépésed nemcsak a férfiakra, a nőkre is hatással van. Magabiztosságod éppen ebből a téged körülvevő holdudvarból táplálkozik. Tehát a dolog addig működik, míg figyelnek rád.

2-es alapszám

Rendkívül békés természet vagy. Nem szeretsz konfliktusokba keveredni. Mivel nem bírod a vitákat, mindent elkövetsz, hogy ott, ahol jelen vagy, nyugalom és béke legyen. Ha veszekedések és hangos jelenetek zajlanak a közeledben, általában lebénulsz, és nem tudsz teljesíteni. Magabiztosságod ezekben a szituációkban nemigen mutatkozik meg. Ennek ellenére nem vagy gyáva nyúl, ha szükségét érzed, képes vagy kiállni magadért.

3-as alapszám

Rendkívül könnyed, vidám, jó humorú ember vagy. Bárhol jelenj is meg, te leszel a társaság motorja. Magabiztosságodnak és fesztelen természetednek köszönhetően bárkivel képes vagy elbeszélgetni. Pozitív tulajdonságod, hogy, bár tudod, mit akarsz, nem ragaszkodsz foggal-körömmel az elképzeléseidhez. Hajlékony és alkalmazkodó is tudsz lenni, ha a helyzet úgy kívánja. Ráadásul képes vagy belátni, ha tévedtél.

4-es alapszám

Mindig két lábbal állsz a földön, szinte soha nem szakadsz el a valóságtól. Az élet materiális dolgaiban meglehetősen otthonosan mozogsz, mindig tudod, mit kell tenned, és el is éred, amit akarsz. Ha azonban arra lenne szükség, hogy érzelmesebb vizekre evezz, könnyen megtorpansz. A nem kézzelfogható dolgokban ugyanis objektív, gyakorlatias látásmódod nincs segítségedre. Ilyenkor pedig könnyen elveszted határozottságodat.

5-ös alapszám

Sokáig foggal-körömmel ragaszkodsz a fizikai és a térbeli szabadsághoz. Hiszen csak akkor érzed magad elég magabiztosnak, ha úgy érzed, független vagy. Amint valaki korlátozni akarja a mozgásteredet, elbizonytalanodsz, vagy egyszerűen menekülsz. Idővel azonban rá fogsz jönni, hogy azokban a helyzetekben is lehetsz magabiztos, melyek során a döntés nem csak a te kezedben van. Az évek múlásával sokkal nyugodtabb és határozottabb leszel.

6-os alapszám

Nagyon nagy szükséged van az érintésre, ölelésre. Ha úgy érzed, szeretnek, és biztonságban vagy, szinte bármire képes leszel. Ilyenkor egy pillanatra sem rettensz meg a külvilág eseményeitől. Bátor és magabiztos leszel. Ha azonban nincs mögötted egy szerető háttérország, egyik pillanatról a másikra elbizonytalanodsz, nem találod a helyed a világban. Ilyenkor már nyoma sincs a rád jellemző határozottságnak.

7-es alapszám

Komoly, felelősségteljes és magabiztos ember vagy. Határozottságod abból fakad, hogy képes vagy megőrizni lélekjelenlétedet a legkritikusabb helyzetekben is. Ilyenkor elég erős és bátor vagy ahhoz is, hogy másoknak segíts. Önálló és szilárd természeteddel tisztában van környezeted is – barátaid és rokonaid biztonságban érzik magukat melletted. Kevés olyan helyzet állhat elő életed során, mikor elveszíted kiegyensúlyozottságodat és magabiztosságodat.

8-as alapszám

Férfias, határozott, energikus személyiséged olykor nehezen összeegyeztethető a külvilág elvárásaival. Már gyermekként igen erős öntudattal és konkrét elképzelésekkel rendelkeztél arra vonatkozólag, hogy mit is akarsz tenni a világban. Nemigen hagyod magad befolyásolni, hiszen úgy gondolod, hogy a te szemléletmódod minden helyzetben megállja a helyét. Magabiztosságodat kész vagy harciassággal is vegyíteni.

9-es alapszám

Végtelenül jó és szerény vagy. Ez még nem lenne baj, de komolyan hiszed, hogy minden ember éppolyan segítőkész és önzetlen, mint te. Mindezek miatt magabiztosságod csak az élet szelídebbik felén mutatkozik meg. Ha szembe kerülsz a való élettel, az őszintétlenséggel, képes vagy egy pillanat alatt elveszni. Érthető, hiszen ez nem a te világod – képtelen vagy határozott lenni ebben az ismeretlen, hazug helyzetben.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük